- 12 Mart 2022
- 37
- 24
- 8
- Konu Sahibi wonderwomannn34
-
Çocuk doğurmayı istediğimi kim söyledi ki şu an hiç öyle birsey istemiyorumYok artık, konunun neresinden tutsam elimde kalıyor.
gözün gibi baktığın göbeğin
Göbeğinde iz kaldı diye intihar etmek istemen
Bir daha bikini giymeyecegine tövbe edince geçmesi...
Bunca takıntı ile nasıl ccouk doğurmayi düşünüyorsun? Ya catlarsan? Ya çoğul gebelik olur derin izler kalırsa? Ya sezaryan olursan?
Bebeği hemşireye verdiğin gibi ilk camdan aşağı mi atlayacaksin?
Psikolojik yardım almam gerektiğini düşünseydim alırdım takıntılar öncelikler gayet insanı ve doğal bir durumdur kendinizde beğendiğiniz bir yerinizi koruma ihtiyacı sezersiniz bunun için alacağım psikolojik yardım para tuzagıdır 3 katını verir fakir fukaranın duasını alırımVücudunuzdaki iz geçmeseydi aramızda olmayacaktınız, vah vah…
Maneviyatla beraber psikolojik yardık öneriyorum!
Altı üstü göbeğiniz agdadan yanmış, bunun için intihar etmek istemenin saçmalığına bak. Mayo bikiniden daha mı az günah yani onu da anlamadım. İnanan insan için ibadet etmek güzel ama olayı saçma yerlere baglamissiniz. Kuaförde saçı yanan kadınlar da türbana girsin sizin mantığa niçin tercih ettiğine göre çok dikkat çekmeyeyim Allah’ın yarattığı güzel vücudumu birazcık olsun sakınayım diyerek giyilen mayo ve çirkin vücuduma bikini yakışmaz zaten diyerek giyilen mayo arasındaki fark gunah olay saçma yerlere bağlansaydı o leke iz bile kalmadan geçmezdi .
Mayonun niçin bikiniye tercih edildiğine göre daha az gunah olma ihtimali mevcut güzel bir vücudun vardır ve nefsin mayodan fazlasını kabul edemiyordur kotu bir vücudun vardır mayodan başka bişey yakışmıyordur bu iki kişi de mayo giyer farklı sebeplerle Allah ikisinin de niçin giyindiğini bilir niyetler amellerAltı üstü göbeğiniz agdadan yanmış, bunun için intihar etmek istemenin saçmalığına bak. Mayo bikiniden daha mı az günah yani onu da anlamadım. İnanan insan için ibadet etmek güzel ama olayı saçma yerlere baglamissiniz. Kuaförde saçı yanan kadınlar da türbana girsin sizin mantığa göre.
kedi g.tünü görmüş yara sanmışBşr lekeyi bu kadar abartmam saçma gelebilir size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?