- 21 Eylül 2012
- 1.502
- 1.671
ben bu haberi okuduğumdan beri meyve yiyemiyorum. kızıma yedirdiğim her lokmada içim kanıyor yiyemeyen yavruları düşündükçe. öyle çoklar ki. köşe başında kağıt toplayanlar, yalın ayak cam silenler... hepsi bizim yavrularımız, bu insanlar bizim insanlarımız. yurtları, vatanları burası. tek sığınakları bu devlet. tabi elimizden geleni yapmalıyız ama bizim yaptığımız 50, 100 ile döner mi bu değirmen? aylığı onbinler olan boş beleş bu kadar insan, saraylara layık büyüklerimiz varken bu adamlar kuru ekmeğe tamah ediyor. ne demiş KOMÜNİST Chavez "ülkemdeki tüm çocuklar et yediğinde ben de rahatlıkla yiyeceğim"
inanamıyorum düşünce tarzınıza. hiç işsiz kalmamışsınız siz, hiç yokluk görmemişsiniz Allah göstermesin. çalışmaya imkan mı var, çalışanın bile parası yok. siz neden bahsediyorsunuz ben anlayamıyorum ve hayat size ne güzel. dert yok tasa yok. Allah vicdan versin size.Adama degil.polislere yazik bnce sen calisma yat yat snra intihara kalkis erkekliginden utanmasi gereken insann oyle dengesizleri birakican atlasinlarr