İntihar girişiminde polisi susturan soru

ben bu haberi okuduğumdan beri meyve yiyemiyorum. kızıma yedirdiğim her lokmada içim kanıyor yiyemeyen yavruları düşündükçe. öyle çoklar ki. köşe başında kağıt toplayanlar, yalın ayak cam silenler... hepsi bizim yavrularımız, bu insanlar bizim insanlarımız. yurtları, vatanları burası. tek sığınakları bu devlet. tabi elimizden geleni yapmalıyız ama bizim yaptığımız 50, 100 ile döner mi bu değirmen? aylığı onbinler olan boş beleş bu kadar insan, saraylara layık büyüklerimiz varken bu adamlar kuru ekmeğe tamah ediyor. ne demiş KOMÜNİST Chavez "ülkemdeki tüm çocuklar et yediğinde ben de rahatlıkla yiyeceğim"
Adama degil.polislere yazik bnce sen calisma yat yat snra intihara kalkis erkekliginden utanmasi gereken insann oyle dengesizleri birakican atlasinlarr
inanamıyorum düşünce tarzınıza. hiç işsiz kalmamışsınız siz, hiç yokluk görmemişsiniz Allah göstermesin. çalışmaya imkan mı var, çalışanın bile parası yok. siz neden bahsediyorsunuz ben anlayamıyorum ve hayat size ne güzel. dert yok tasa yok. Allah vicdan versin size.

ben bu haberi okuduğumdan beri meyve yiyemiyorum. kızıma yedirdiğim her lokmada içim kanıyor yiyemeyen yavruları düşündükçe. öyle çoklar ki. köşe başında kağıt toplayanlar, yalın ayak cam silenler... hepsi bizim yavrularımız, bu insanlar bizim insanlarımız. yurtları, vatanları burası. tek sığınakları bu devlet. tabi elimizden geleni yapmalıyız ama bizim yaptığımız 50, 100 ile döner mi bu değirmen? aylığı onbinler olan boş beleş bu kadar insan, saraylara layık büyüklerimiz varken bu adamlar kuru ekmeğe tamah ediyor. ne demiş KOMÜNİST Chavez "ülkemdeki tüm çocuklar et yediğinde ben de rahatlıkla yiyeceğim"

inanamıyorum düşünce tarzınıza. hiç işsiz kalmamışsınız siz, hiç yokluk görmemişsiniz Allah göstermesin. çalışmaya imkan mı var, çalışanın bile parası yok. siz neden bahsediyorsunuz ben anlayamıyorum ve hayat size ne güzel. dert yok tasa yok. Allah vicdan versin size.
:KK9::KK9:

yahu inanamıyorum bu olayda bile yok polis zabıta bedava otobüse biniyomuş. bu mudur bundan çıkardığınız sonuç? evet bedava otobüse biniyor, iyide maaş alıyor, ama karısını, çoluğunu çocuğunu hiç bilmediği bi memlekette yalnız bırakıp itin uğursuzun peşine gidiyor, aylarca, taş üstünde yatıyor, hayatı namlunun ucunda duruyor! tabiki gidicek bu görevi seçtiyse ona lafım yok ama el insaf kendisini ailesini tehlikeye atıp, göğsünde türkiye cumhuriyeti bayrağı taşıyıp meleket için çoğumuzun yapamayacağı, hatta karşısına sıradan bi sarhoş çıktığında ayakları popsuna çarpıp kaçtığı gözgöze gelmekten bile çekindiği adamlarla muhatap olup görev yapıyorlar. tek sorun otobüse bedava binmesimi?
kesinlikle haklisin arkadasim devletimizdeki polislerin isi gercekten zorken bide boyleleriyle ugrasiyorlar anlamiyorum pskolojik bunalimda olan bi insan neden ulu orta yerde intihar girisimine neden olur ki dimi bide bu acidan dusunmek gerekir ve de cogu insanin maddi skntisi vardir elbet o zaman her skntisi olan intihar etsinn varmi boyle bi dunyaa ..

Canim madem adamin intihar girisimini normal algiliyorsun maddi skntisi olan herkes intihar etsin o zamann

Sanırım bu laf bana tek sorun otobüse binmesi değil. Geçim sıkıntısı olan bir ülkede asgari ücretle çalışan veya asgari ücretten biraz fazla maaş alan insanların kuruşu kuruşuna cebinden paraların kat kat fazlaca alınması.Tabiki burada polislerimize bir şikayette bulunma yok burada asıl suçlular devlette bunları yönetende. Adil olsun demem de her hangi bir art niyet aramanıza açıkcası çok üzüldüm. Ben ewt onlardan da yol parası alınsın istiyorum ben 1000 tl maaş alıp yol parası vergimi kiramı ödüyorsam benden fazla maaş alanlarında benim parayla bindiğim otobülslere onalrın bedava binmesini kabullenemiyorum. Bu kadar basit. Az maaş alıp ev geçindirmek kira ödemek çocuklarına bakmak nasıl bir duygu çok iyi bilirim. Suçlu aramak istiyorsanız yorum yapan bizlere değil bu insanları bu hale getirenlerde suç bulun.

Ve bir başka yorumda var adama değil polise yazık diyen arkadaşım. Kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz ne o polisin ne de o vatandaşın. Bu yüzden yargısız infaz yapmak çok ayıp olmuş. Kimse boşu boşuna canından vazgeçecek kadar bencil değil. Ne yaşadığını bilemeyiz belki de ewt yan gelip yattı hep ama bu demek değil ki bırakalım ölsün. Bu kadar vicdansız olamazsınız.
Bunun adi vicdansizlik degil hanfendi bilincsizligin sonucu lafim size degil kasti algilamayin lutfen ben intihar girisiminde bulunan adam icin konusuyorum. Bosuna drmiyorlar yapabilecegin kadar degil bakabilecegin kadar cocuk yap diye o cocuklara yazik gunah bence . Ayrica adamin ulu orta yerde intihara meylide ayri bir ironi.

X