intihar fikrinin korkunclugu

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
Kafayı yemek uzereyım 23 yasındayım ve stajyerım .
Eski erkek arkadasımla ayrılmadan önce bana yaptıklarını kaldıramadım ve kalp sorunumda var kac kez ayrıldı sucum olmadan yavas yavas hayattan sogudum bu asamada yataga kapandım gecen yıl en az 4 ay sadece yattım saçlarımı kopardım. Psıkıyatrıste gıttım bır kac kısıye hattw coguna ınanmadım ya hayatımdan bıseyler gıdıyordu ve sen burda yatan hastaların yanında nesın dedı evet ama herkesın acı esıgı farklı ve adam prof. Nıtekim hıc faydası olması psıkologa gıttım o ondan da memnun kalmadım sadece dınlıyordu 5. Seansta hala bır cozume daır bısey yoktu . Ben hala delı gıbı eskı erkek arkadasımı takıp edıyordum asırı derecede takıntı oldu bende bana bunları nasıl yapar derecesınde . Sonradında bır psıkıyatrıste tanıstım sorunlarımı anladıgını hıssettım ve prozac vermıstı kullandım 5 ay kadar o ılacın etkısı mı yoksa o sırada benım cabalarımla yenıden konusmaya basladık 1 yıl boyunca bu boyle surdu yaklasık arkadas sevgılı arasında basta memnundum duygularım azalmıstı , spor yapıyordum , hatta sınavlara bıle hazırlanıyordum ..
Ondan sonra bunların bana yetmedıgını farkettım bu arada kalmıs durum olacaksa olsun dusuncesı vardı ılk ayrı kaldıgımızda ıntıharı cok dusundum asırı agır geldı bana gercekten cok acız bır dusunce ama sırf annem babama bunu cektırmemek ıcın yapmadım
Ve o kadar cabalarla gırdıgım okulu bıtırmeden ölmek ıstemıyordum ..
Şu anda yenıden ben soyledım bız neyız dıye evet arkadasız gıbı ama her hafta gorusuyoruz bazen senle evlenırsek nolur deyıp sonrasın da annemler bana baska bırını bulursa dıyen bırı vardı karsımda eskı dusuncelerım basgosterdı sureklı onu ruyamda gormek sırf bır cozum ıcın uyumak sadece uyumak eskısı gıbı yalvarmıyorum bılıyorum adam sevmıyo ama ben yıne ısı, calısmayı bıraktım su an sadece yataktayım yıne intihar seylerını okumalarımla gecen yıl ki gibi olmaktan cok korkuyorum cok hemde bırıne nasıl muhtac hıssedılır bılmıyorum
İntihar edemem ama yok olmak ıstıyorum Allah canımı alsın kurtulmak ıstıyorum

Sadece en kisadan yumurtayla spermin nasıl birleştiğini babandan gelen binlerce spermden sadece bir tanesi olduğunu ve en güçlüsü olup annenin yumurtasina sıkıca bağlandığını düşün eğer senin bu dünyada nasibini olmasaydı dogmazdin bile yüce rabbimiz bize ruh verdi hayat verdi tabi bunların yanında sınavlar verdi. Eminim ki yaşadığın hiç kolay değil ama kendini öldürmekle ailenin hayatını cehenneme çevirmek bir yana kendinde ebedi cehenneme layık görülürsün. Cunki rabbimin asla affetmeyecegi şeydir intihar. Kendini bu kadar çaresiz hissetme şeytana telsim olma ona karşı gel ve hayatın güzelliklerini keşfet. LUTFENN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…