'İntihar Etti' Denilen Çocuk Gelini Ailesi Öldürmüş

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.833
898

Adıyaman'ın Besni İlçesi'nde, tarım ilacı içip ardından av tüfeğini karnına ateşleyerek intihar ettiiği öne sürülen 16 yaşındaki evli Fatma Koçak'ın, annesi ve üvey kardeşi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Gözaltına alınan anne ve üvey kardeş, tutuklanarak cezaevine konuldu.

Besni'de 2.5 ay önce annesinin onayıyla 26 yaşındaki Bayram Ali Koçak'la evlenerek Nevşehir'e giden 16 yaşındaki Fatma Koçak, 23 gün önce evden kaçtı. Polis tarafından bulunup annesine teslim edilen 2 aylık gelin Fatma Koçak, geçen perşembe gecesi av tüfeğiyle karnına ateş edilmiş halde ölü bulundu. Yakınları genç kadının tarım ilacı içtikten sonra intihar ettiğini öne sürdü.

Koçak'ın ölümü ile ilgili soruşturmayı sürdüren polis, olayın cinayet olduğunu belirdi. Olayın meydana geldiği bölgedeki kamera kayıtlarını inceleyen polisler, genç kadının annesi Ayşe Gündüz ve üvey kardeşi Kadir Yakut tarafından planlanarak öldürüldüğünü ve cinayetin anlaşılmaması için intihar süsü verildiğini saptadı. Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan Gündüz ve Yakut, işlemlerinin ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

DHA

Çok yazık , ne hale geldik . Hiç mi vicdan taşımıyorlar ?

Sebepleri neymiş acaba bu cinayeti işlerken , kızın evini terketmesi mi ?

16 yaşında bir kız evden kaçıyor, polis buluyor neden kaçtın diye bile sormadan, 16 yaşında nasıl evlendin diye sorup o aileyi çekip hesabını sormadan onu evlendiren aileye bir güzel kendi elleriyle teslim ediyor ve kaçınılmaz son yaklaşıyor. Bu cani anne müsveddesi evladını sevse zaten o yaşta evlendirmez. Bu kızın gidecek kapısı olsa zaten evden kaçmaz şimdi tek suçlu anne mi diye soruyorum. Bile bile ölüme itmişler kızcağızı çocuk daha ya çocuk daha hayatı yaşamamış bile. Yazıklar olsun ne diyeyim öbür dünyada nasıl hesap vereceksiniz.

Evladini oldurmus, sonra da sinir krizleri gecirmis yalandan, senin vicdanina...

Öldürülen kız yakın arkadaşımın karşı komşusuymuş.Eşi sürekli dövüyormuş hayvan herif 16 yaşındaki 2 aylık çocuk gelini Arkadaşım, çok neşeliydi,iyiydi yerinde durmazdı o geldi apartmanda neşe kaynağımız oldu diyor.Yazık olmuş kızcağıza öz anne nasıl yapar bunu çok üzüldüm çok.

Ne kadar cahil ne kadar yola gelmez bir toplumuz biz
Madem bulmus polis cocuk bu be okadar psikolojlar bakiyor buna cocuga sormamislar mi neden kactin aileye sormamislarmi cogunuzdan habersizsiniz diye evet elle tutulur anlamda tek suclu annemi sizce
Kizi kacti diye aileyi toplum baskisi altinda kalir laf laf laff dedikodu yigini
Aile zaten cahil
Polis zaten isini basindan savmak icin can atar al kizida basimiza daha uzun is acma gibisinden sonuc travmaa
O annenin ben vicdanina
Hic sorgulamamismi acaba bizde suc yokmudur diye olmasa bile cezasi bumu yani
Yazik idam resmen buu
Gencecik canlara yazik

Sonuçta bir çocuk daha hem birilerinin görevini yapmamasından araştırmadan nedenn kaçmış demeden bu yaşta ne evliliği dememesindenn bike bile ölüme yollamasından öldü. O anneye bu ölüm olmadan hesap sorulacaktı hala biz bu devirde bunları yaşıyorsak kimse bize erdoğan bizi gelişmiş ülke yaptı deyip diğer ülkelerle karşılaştırmasın

anası bu kızı neden öldürmüş ben onu anlamadım ki, geri geldi diye mi, ailede hiç aklı başında adam yokmuş anlaşılan, üvey kardeşe ne demeli

anası bu kızı neden öldürmüş ben onu anlamadım ki, geri geldi diye mi, ailede hiç aklı başında adam yokmuş anlaşılan, üvey kardeşe ne demeli

namus cinayeti falandır gene.. la ne namusmuş bu temizleye temizleye bitiremediler

16 yasındaki biri bildigim kadarıyla aile izniyle evlenemiyor sadece, hem ailesinin izni hem de mahkeme kararı olması lazım. Asıl suc o mahkeme iznini verenlerde...

26 yasındaki sapık da 16 yasındaki kızla evlenirse olacagı bu. O kız zaten hayattan ne istedigini bile bilmiyordur daha. Bir de anneye bak sen hele...O av tüfegini alıp en hassas yerinin içinden...Vicdanına üfledigim. Neyse..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…