gençliğimin en güzel zamanlarındayım.. ki blıyosunuzdur 15 18 yasları en guzel yas olarak kabul edlir.
ama ben ölmek istyorum. allahım'a yalvarıyorum canımı alsın diye cesaretim olsa ben yapıcm ama yok yapamam.. ömek için o kadr sebebm varken ben bunu yapamam. allahm'a sıgınıyorum. yüce rabbim beni gör. ya yanına al yada cesaret ver ben geliyim. hiç birşeyim yerinde gitmiyo ne derslerm ne aile ilişkilerim ne özel hayatım ne kendim. bir insanda hiç bir şey yolunda gitmez mi bende gitmıyo iştee gitmiyo .s o kadar mutsuzum ki boşuna yasıyorum ben bu dünyada herkez benden nefrt ediyor kendim de dahil..öz ailem blee. az önce az daha dyak yiyodum babamdan nye biliyor musunuz ? bana gerizeklı dediğinde ya düzgün konusrmusun baba dedim diye sus be grizekalı bide cewap weriyor ddiğinde siz ancak kufur etmyı biliyosunuz dedm diye.. bende mutlu olmak istyorumm. belki de mutluyum bilmiyorum çok mu bencilim diyede düşünyorum.. biliyorum bunları okurken bu kz deli rahtsız diyenleriniz olacak umrumda değil deyin. alıştım hakaretlere. yaşamak bile işkence artık bana. arkadaşlrım ailesiyle oturup şakalaşırken veya sevgilisyle arkadaslrıyla gezip tozarken ben bunları yazıyorum.. inanın bu insana çok koyuyor.. şuan beni bbama şikayet eden annem , babama ve anneme gaz veren teyzem, ve daha 10 dk once beni dovmek için odamın kılıdını acmaya calışan ve teyzemden hoşlandgnı düşündüğm babam oturup rakı içiyorlar.. gülyolar eğleniyorlar.. bense psikolojik bunalım da ölmenin yollarnı arıyorum...