- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
Azmi varanin bu konusmasini konu sahibi basta olmak üzeeree herkese izlemesini şiddetle tavsiye ediyorumm pisman olmazssnz
üzgünüm bunun için :/Devamını okuyamadim
Başlığı bile sana yakistiramadim(
onlar kimki!bir hayata değermi o insanlar..herşey bu kadar kolaymı..@cryptic ablasi oda dolmus yanlis dusuncelere kapilmis. Ama gecicek be tatlim. Malesef oluyor ve gecicek. Inancini bozma. 3-5 arkadas bi platonik ask icin anne babana yazik degilmi. Onlwr sana sirtini döndü diye bunu dusundun anne babana evlat acisi yasattiginda onlar neler dusunucek bi dusunebilor misin lutfen..
gitmeyi düşünüyorum zaten :/ iyi gelir umarımpsiokolga gidebilirsin
20 yim, demiştim zaten :)Crusher arkadaşım oncelikle yaş kac?
Küçümsemek icin degil sakin yanlis anlama. Ama bidonem hhayatimizdan boyle geçiyor malesef. Ama atlatiyorsun ha tabi dele dele geçiyor oo ayri.
Hepimizin başından boyle bisey biderece gecmistir yani. Yazmasi kolay yasamasi zor ama gecicek. Biyastan sonra arkadslarindan kacar olcaksin. Malesef insanın kendindn ailesinden baska dostu yok (istisnalar haric).
Yokmu arkadasim cooooookkk.. aama evlendim kizim oldu cok şükür. 8 yaşında Allahim bagislasin rn büyük arkadaşım o oldu artik..
ne alakası var şimdi ? 20 yaş ergen mi sizce ? neyse birşey demiyorum siz haklısınız.ergenlikten çıkamamışsın. ondandır.
aldırma derdini paylaşmak istedin sadeceArkadaşlar hepinize güzel yormlarınız için teşekkürler :) Fakat yine ben suçlu oldum bazı kişilerin gözünde .. herkesin kendi hayatıı kendine .. kimse kimseyi çok iyi anlayamaz .. neyse diyeceğime dönersem konumu kapattırmak istiyorum tekrar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim.
biliyorum ve çok teşekkür ediyorum .. bir nebze bile olsa ferahladım :)aldırma derdini paylaşmak istedin sadeceyanındayız biliyorsun
lütfen sadece dertleşmek istedi kızcağız siz o yaşta olmadınızmıgeliyorsunuz burda yok kendimi öldürücem yok intihar edicem. (yapacak insan da buraya yazmaz ya neyse) biz de kendimizi parçalıyoruz laf anlatmak için. yaptığın kendini acındırmaktan başka bişey değil insanların ne dertleri var bu kadar kendine acıyacak ne var anlayamadım doğrusu..
kapattırma bir şey yok..Arkadaşlar hepinize güzel yormlarınız için teşekkürler :) Fakat yine ben suçlu oldum bazı kişilerin gözünde .. herkesin kendi hayatıı kendine .. kimse kimseyi çok iyi anlayamaz .. neyse diyeceğime dönersem konumu kapattırmak istiyorum tekrar iyi kötü yorumlarınıza teşekkür ederim.
olsun ya okypete hanıma msj attım .. bu kadar öğüt yeterli bana :)kapattırma bir şey yok..