İntihar Etmek İstiyorum Benim İçin Tek Kurtuluş ; ÖLÜM .. :(

bulunduğum her yerde en yalnız kalan ben oldum tek başıma bi köşede. evde saatlerce ağladığım çok oldu kendimi çok dışlanmış ve kötü hissettim ama intihar etmedim Allah korusun üç günlük dünya yüzünden sonsuz azap çekmek var hem geçmez dediğimiz acıların bi kısmı geçiyor zamanla ve teyzemin bi lafı var öleni örterler deliğine dürterler diye yani en sevdiklerin bile unutabiliyor eşler tekrar evleniyor anne babalar yeniden çocuk sahibi oluyor herkes hayatına devam ediyor bi şekilde

Eger kendini öldürmezsen bundan bir kac yil sonra bu günü düsünüp güleceksin.

Peki ya o sevgiliye ne demeli?

Arkadaş kazığına yoğunlaşmışım o bebeyi unutmuşum

Amannnnnn çocuktum o zamanlar , neyse ne diyip geçiyorum şimdi. Elimde gelinliğimle bırakan herifin attığı kazığın yanında bu çocuğunki okul müsameresi gibi kalmış, o yüzden unutup geçmişim herhalde.

Son düzenleme:
en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..
Insanlar arkadastan cok daha öte eslerini, cocuklarini, anne-babalarini kardeslerini kaybediyorlar, inan ki herkes bir süre sonra unutuyor hayatina geri dönüyor, olan sana olur..

off ne diyorsun sen sevgilinle yatıp kalkan mı oldu yuh yazıklar olsun onlara be :/ üzüldüm canım senin de adına

Vallahi ünv kazığı işte, o zaman üzülmüştüm ama şimdi gülüp geçiyorum yediğin kazıkların bileşkesine hayat tecrübesi deniyor zaten, kazık yemek sandığın kadar kötü bir şey değil.

Son düzenleme:
yazının çok uzun olduğu için okumadım..başlık yetiyor zaten..sen kanser ağrısı nedir biliyormusun..sadece yaşamak için aylardır kemoterapi acılarıyla inlemek..yemek yiyememek..sürekli bıçak altına yatmak..bunlar sadece hayatta kalabilmek için..kanser hastalarına sor bakalım hayat ne demek..

Aynen, onkoloji hastanesinin önünden geçmek bile insanın kendi acılarına lolipop gözüyle bakmasına sebep oluyor.

Duha suresi meali:
'And olsun kuşluk vaktine ve sükuna erdiği zaman geceyeki Rabbin seni terketmedi ve sana darılmadı.
Muhakkak ki âhiret senin için dünyadan daha hayırlıdır.
Şüphesiz, Rabbin sana verecek ve sen de hoşnut olacaksın. O seni yetim bulup da barındırmadı mı?Seni yolunu kaybetmiş olarak bulup da doğru yola iletmedi mi?
Seni ihtiyaç içinde bulup da zengin etmedi mi?
Öyleyse sakın yetimi ezme!
Sakın isteyeni azarlama!
Rabbinin nimetine gelince; işte onu anlat.'
Bunu niye yazdım. birşey isteyeceksen Allah tan istemelisin.

Lütfen bir daha Allah'a çok dua ettim ölmek için deme. Dileme öyler şeyler. Herşey düzene girdiğinde hayatının en güzel zamanında dileğininin aslında kabul olduğunu bilmek ister misin? Ne dilediğine dikkat et derler, ne zaman ve nasıl gerçekleşeceğini bilemezsin... Ve lütfen bana inan 30 yaşındayken aşık olduğun adamla, belki çocuğun kucağında uyurken yada seni satmayacak en yakın arkadaşlarınla sohbet ederken bu günlerini hatırlayıp gülüceksin. Sadece gecen zamanına yazık olur.

Keşke en büyük derdimiz bu olsa. Aşk acısı... Sizin bu yaptığınız fazlasıyla bencillik. Arkadaşlarınızın size kazık atması, aşk acısı çekmeniz ve bundan dolayı ölmeyi dilemeniz fazlasıyla yanlış.

Intihar sebebinin ask acisi ve arkadaslar oldugunu gorunce devamini okumadim.. Allah dert vermesin

Bende konu başlığını görünce çekilmez bir dert sandım.
Neyse vakti gelince zaten ölecen.
Allah başka dert vermesin.
Biraz ergenlik gibi geldi.

Arkadaslarindan kazikmi yedin?
Curuk elmalar ayiklanmis, sevin.
Kanlarinda varsa simdi olmasa 3 sene sonra yine bu kazigi aticaklardi.
Dost sanip bu 3 sene zarfinda neler neler anlaticaktin guveniyorm diye, her sirrini acicaktin.

Ben 10 senelik arkadasimdan kazik yedim, su an diyorumki keske bu kazigi bana erkenden atsaydi.
Hic degilse sirlarimi anlatmazdim.
Sirlarim yok deme.
Senin zaaflarinda sirlarindir mesela, bunuda bi guzel kullanirlar sana zamani geldiginde.

Sevgili konusunda, git acil istersen canim.
Ama cok cok dikkat et.
Sen cok ödun vericeksin kendinden gibi duruyor egerki bi iliski baslarsa.
Canindan vazgecicek kadar sevmemeli hic kimse kimseyi.
Sor bakalim kk ya biz kadinlar neden kaybederiz askta hep?
Sebeplerin 80% i: kayitsiz sartsiz guvendigimiz icin; cok sevdigimiz icin; her seye goz yumdugumuz icin( kisacasi ödun verdigimiz icin)

20 yasındasın daha..sana suan inandırıcı gelmicek ama sana yemin ederim 3-5 sene sonra bunları düsündügün bugunlerini hatırlayıp güleceksin.dertlerin biticek mi hayır.yenileri gelicek bazen mutlu bazense mutsuz olucaksın ama asıl mutlulugu kendi icimize koyamazsak hep baskalarında ararsak ozaman hep bagımlı yasarız.bunları bir atlat bak bakalım nasıl güclü bir kadın olucaksın.baska dertler olucak bunlar gecicek illa ki baska seyler olucak hayat bu ve büyük bir sınavdayız ama sen bugun güclü olur da sabırlı olur da atlatırsan ilerde baska sorunlar karsına cıktıgında da ben daha önce baş ettim diyeceksin yürüyüp gidiceksin.Allah insanlara kaldıramayacagı yükü vermez.sen bunu atlatıcak güctesin ama farkında degilsin.hic bir arkadasın yoksa bile kendini spora ver bak bahar geldi hergün yürü..bu konuyu paylasabildigine göre internetin var.aç güzel bir film izle.hayatında ugrastıgın bir isin okulun yok mu? Olmayabilir yoksa bile doldurucaksın hayatındaki boslugu doldurdugunda bu dertlerini daha yüzeysel hissetmeye baslıcaksın insan boslukta oldu mu oluyor bu hisler.doldur hayatını.mutlaka.o kisiye de istersen acıl dene sansını.emin ol sürüklenip gitmektense red cevabını alıp umudu kesmek daha iyi.

Yanlis dusuncelerdesin canim abla tavsiyesi olarak gör ve intihari aklindan bile geçirme. Sana tek yardim edicek kişi allah.yarinda kandil bol bol dua et.insan çok rahatliyo gerçekten.yerinin ne güzellikler getireceğini hakkında neyin hayirli olduğunu bilemezsinki.hem Olsen napcan.gidenler napiyo acaba belki yasasam gunahlarim varsa ki su devirde her insanin gunahi var onlari affettirmek sansim olsaydi dua etseydim insanları kirmasaydim iyilik yapsaydim gibi pismanlar belki.yada belki de uyuyolardir.bunuda bilemiyoruz.birde su var en büyük günahlardab biri intihar etmektir.bu günaha girme bence bir anlik hatayla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…