İntihar Etmek İstiyorum Benim İçin Tek Kurtuluş ; ÖLÜM .. :(

eskiden kimse kimsenin erkek arkadaşına bakmazdı şimdi bayağı bir değişti gerçekten

en azından vicdan azabı çektirmek istediklerim var ; beni kaybedince anlasınlar, benim neler çektiğimi onar da çeksin..

Bir insanda vicdan varsa vardır, yoksa da yoktur.

Yani siz bir laf söylediniz, tavır yaptınız hatta öldünüz diye vicdanı olmayan birine azap çektiremezsiniz.

Birileri için üzülmek, canınızın yandığını belli etmek o tip insanlarda sıkıntı yaratmaz.

Aksine onlara kendilerini daha önemli hissettirirsiniz.

"Vay be ne laf çakmışım...

Nasıl da depresyona soktum kızı, ben adamı böyle yaparım işte..." vs.

Onların insanları ezme güdüsünü beslemek istemiyorsanız başkalarını huzur pusulası yapmayın.

Onların gösterdiği yön, söyledikleri laf, sergiledikleri tavır mutluluk ölçütünüz olmasın.

Sizin berbat hissetmeniz, zayıflığınız onların en büyük keyfi...

Başkalarının mutsuzluğundan beslenen insanların bu ölçüsüzlüklerine izin vererek onları güçlendirmeyin.

Kendilerini bu kadar önemli zanneden insanları umursamadığınızı belli etmek onlar için en ağır hakarettir.

Ölümü düşüneceğinize oralı olmadığınızı gösterin, onları öldürün.

Yalnızlığım için ölmek istiyorum .. hep terkedildim bu hayatta hep . gerçekten beni 1 günlüğüne ble tanısanız senin yaşaman hatta git öl dersiniz.. ciddi söylüyorum.

Caninizi sikmayin hatta olum falan dusunmeyin hic .. Insan hayatta herseyi goruyor.Arkadastan , sevgiliden , dosttan... Bu zamanlarda bol bol dua edin .. Maneviyat cok onemlidir bu zamanlarda .. Bikac yil sonra bu skintilariniza guleceksiniz baska skintilariniz olacak ... Tek fark olumu dusunmeyeceksiniz... Umarim hersey sizin icin yoluna girer ..

crusher döverim oraya gelirsem seni ne diyorsun sen ?

Git açıl çocuga reddederse reddetsin hem en azından bu kadar kendini yiyip bitirecegine sonuca ulaşmış olur kendini bu durumdan daha kötü bir hale saplanmadan kurtarmış olursun..

Aşk dedigin şey sende saplantı halini almış kuzum yapma etme

çok teşekkürler.. bu güzel yorumunuz için..

umarım..

Ah canim benimmmm.. Yalnizlik nedirki? Biz insanoglu hic yalniz degiliz. O arkadaslardan kurtulduguna sukret bence.. Sana bisey diyimmi.. Benim annem kanser, son safhasinda öldu ölecek.. 3 yildir annemle ugrasiyorum. Haliyle arkadaslara fazla vakit ayiramadim. Ama teek tek etrafimdan ucup gittiler.. Whatsapp'ta herzaman ilk siralarda olanlarin yazilari en altta hatta hic yok..
Su dunyada ailenden baska kimse sana daha yakin olamaz inan bana.. Bende diyorumki keske annem yerine ben ölsem veya cigerlerimi anneme bagislayip ölsem diyorum. Ama olmuyor iste. Hayat bu.. Birsekilde herkes ucup gidiyor.. Ama bunu asla kendi kendine yapmamalisin. Ailenin piskolojisini dusunmen lazim.. Biz annem azicik daha yasasin diye neler yapiyoruz neler. O yuzden nolur sagligin icin sukret, nefes alabildiin icin sukret.. Seninki asktan daha cok saplanti haline gelmis gibi.. Acil bence o cocuga. Eger baktin istemiosa önune bak.. Hayat yasamaya deger inan bana.. Herseye pozitif bak, piskologa git.. Ama sakin kendine zarar verme.

Eger intahar etmeyip devam yasarsaniz, insallah ilerde anne, baba yada dahada agir olan evlat acisi cekmessiniz... Cok sevdiginiz bi insan ölümcül hastaliga yakalanipta gözünüzün önünde eriyip gitmez... Kusura bakmayin ama cok basit seyler icin ölümü intihari agziniza aliyorsunuz... Bi silkilenin... Arkadas dost bulunur, demek ki o yaninizdakilere degmezmis, daha 20 yasindamisiniz, dua edin erken taniyip kurtulmussunuz... Ask acisina gelince, ne yasadinizda acisini cekiyorsunuz? Daha acilmamis ve hatta acik etmemissiniz bile... Kimbilir belki olur, olmazsada kader kismet deyin, bukadar karamsar olmayin ve ölümü bu kadar dilinize dolamayin... Anneniz babaniz, kardesleriniz, sizi seven yakinlariniz yokmu? Onlara bunu nasil yapabileceksiniz? Yazik degilmi o insanlara? Sizi bi adama asik olup intahar edesinizmi diye mi büyüttüler? Neyse uzatmayim daha, cok kizdim size, benimde evlatlarim var birgün bi kiz icin (Allah korusun) intihar etseler, kahrolum... Toparlanin biraz... Hem ölüm kolayi secmektir neden mücadale etmiyorsunuz? Yapma kizim yapma, cik bu sacma sapan ruh halinden...

ya gercekten bubkadar uzme canini hatta bana once deli gi i seni seviyorum diyen biri bigun ben konusmucam senle eski sevgilime donuyorum hadi eyvallah dedi ama nasil yikildm sonra arksndan etmedgm kufur beddua kalmadi o yuzden bisileri iyi dusun

Kusura bakma eleştiri yapmayın demissin ama yapmamak mümkün değil ki daha çocuğa bile acilmamissin intihardan bahsediyorsun daha 20 yasindasin sen acil kabul ederse eder etmezse kendi yoluna neden başka bi insana bu kadar koru körüne baglaniyirsun ki hayat bu yeri gelir dostlarımız bizi satar dedikodumuzu yapar kuyumuzu kazar selamını kesersin olur biter bana çok fazla abartmissin gibi geldi olaylari

Aşıksın ve o aşk için canına kıyacaksın
Vay beee peki eğer canına kıyarsan
Ne olacak ben merak ettim allah korkusu
Var bende demişsin bende eğer allahtan korkuyorsan senden haberi bile olmayan
Bir kişi için canına kıyma derim

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm annene.. Allah yardımcınız olsun :/ çok haklısın ..hayatta neler var neler. bir de benim düşündüğüme bak :/

Canim benim olum hicbir seyi caresi degil. Cik disari 10 kisiye sor daha once dost kazigi yediniz mi diye hepsi evet der. Bak ben 30uma geldim hala yiyorum. Zaman zaman yanlis insanlar giriyor hayatimiza. Seninde oyle olmus. Platonik askina gelince ask guzel bir sey aslinda. Bu duyguyu niye kendine zehir ediyorsun ki? Ac duygularini hayir derse de der. Sen bir sey kaybetmezsin. Aksine cesaretinden dolayi kendini tebrik edersin. Okuyor musun calisiyor musun? Belki yazdin ama gormedim. Biraz mesgaleye faaliyete ihtiyacin var sanki.

bilmiyorum belki de ben abarttım ama abartmadım bundan emin ol.. az bile yazdım :/

Ah be canim ayni durumdayiz ama trk fark benim evli ve cocuklu olmam sanitim zoruma giden hep verdikce gonlunden geri gelmesini birak kazik yemek

Herkes ne kadar mantıklı bir şekilde açıklamış sana umarım anlamışsındır.

Bir erkek için üzülüyosam ettiğim tek dua "Allahım bunları unutturcak başka dert verme"

İnsanlar yaşamadan anlamıyo çünkü ne beter durumlar var. En basiti bugün markette kasada önümdeki çocuk kendine hazır makarnalardan almış ve 2 tl para hazırlamış. 2,25 olduğunu öğrendiğindeki o mahcubiyeti.. Böyle bir çocukluk-gençliktense arkadaşsız ve platonik aşkın yaşandığı bir hayatı tercih ederim. Bunlar türetilirde türetilir.

Allah aşkına şu depresyonlarınızı şımartmayın. Daha ne dertler var bunları unutturacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…