İntihar etmek istiyorum artık

Ezik değilim aslada olmadım ama popüler kızların o saçma salak tavırlarından nefret ediyorum bide güzel olmayıp kendini dünyanın en güzeli sananları görünce kusasım geliyo. Ayrıca bakımlı olmaktan kastınız ne mesela makyaj yapmaksa bu yaşta ben yapmayı gereksiz buluyorum zaten dahada çirkin gösteriyo . Bakım olarak peeling uyguluyorum ve yüzümüde temizliyorum ayrıca yüzümde hiç sivilcem yok aslında ama suratımı beğenmiyorum işte gözlerim büyük mesela bundan nefret ediyorum .
Aklı başında kızsın aferin .e sivilce yok vücut güzel gözlerini sen beğenmiyeblrsn B'nimde küçük sürmeyi filn iri görünsün isterm hep.dünyanın en güzel gözleri eşek gözleri diğer tabirler Ceylan gözleri :) iri göz güzeldir.daha dikkt çeker.ufak makyaj dn zarar gelmz yerine göre okulda demiyorm zatn.minik kız kafanı uçurayım da raht et :) yerim seni

Çirkinlik falan geç bunları..
Ergenlikte çirkin olan hatta
-O ne lan diyilen kızında çocuğunda çoğunluğu miss turkey'e katılır..
- Çok yakışıklı/ güzel dediklerimizse yüzlerine bakılmıcak haldeler neredeyse..
Değişmeyen çok az kişi var..
Bunlardan biri benim.
Bundan tam 20 yıl önce bi velet dünyaya gelmiş..
O ben oluyorum..
15 Yaşıma kadar hatta 13-14 yaşına kadar çocukluktan çıkıp ergenlik evresine doğru yüz anlamında ilerlemişim sonrada durmuş :KK53:
20 yaşındayım makyajsız çıksam 14-15 dersin :KK53:
Kız kardeşim var benim 15 yaşında o benden büyük durur.
Mesela kekemelik vardı bendede hemde öyle böyle değil..
İnsan adını söyleyemiyor..
Herkes aşağılıyor..
Taklitler yapıyor..
Kaç gece ağlıyorsun..
Dualar ede ede...
Bi ara hiç belli olmazken bazen öyle belli oluyor ki :KK43:
Şuan bile yemin ederim gözlerim doldu..
Çok iç acım var...
İnsanın hocasıda kekeme öğrencisiyle dalga geçer mi ?
Geçti..
Maddiyatın çok olmadığından aşağılandığını hissettin mi ?
İliklerime kadar..
Kekemeliğin her anını etkiledi mi ?
Etkiledi..
Aldatıldığımda birini bu kekemeliğe bağlamıştım..
Bi lafı bile bi araya getiremeyen eveleyip geveleyen biriyle neden sevgili olsun ki ?
Onca güzel kız varken neden bu kekemeyle işleri olsun ?
Yaşım 20 olmasına rağmen bi ton hastalık atlattım..
Halada hastalıklarım var..
Arkadaş çevrem hep beni ezmeye çalışanlarla doldu..
Bi tanesine 'kanka' dedim 'dost' dedim..
1 aydır konuşmuyoruz..
O bile ben zmanaında ne kadar kırmıştı bazı durumlarda..
Onuda kaybettim..
Kaybettimde denilmez ama dostum yokk :KK43:
Kimsem yok..
Bi erkek arkadaşım var onunda ne olucağını bilemem..
Babam bile beni sevmezken elin çocuğundan çokta bişey bekleyemem..
Babamlada sıkıntım var evet..
İnsan babasının ölmesine dua eder mi ?
Ettim..
Namazda bile ettim..
Ama o zamanlarda içimde azda olsa bi sevgi vardı..
Şuan o bile yok..
Bişey var içimde ona karşı ama ne bilmiyorum..
Kan bağı sanırım bağlıyor..
Ama rüyalarıma kadar bana yaptıkları aklıma geliyor..
Küfürler, beni yok saymalar, benim öyle bi çocuğum yok demeler, sikt.r çekmeler, göğsüme vurmalar, gebersende gebermesende bu sigarayı içicem diyip benim astım hastalığımı gram düşünmediği..
Annemle babamın ayrılması belkide iyi olurdu..
Ama ayrılmadılar..
Ben en son abbamdan darbeyi 6 Ağustosta yedim..
Çok büyük..
Ve hala ağlatır..
Şuan bile..
Şimdi bile..
Bugünde telefonda konuşurken içim cızzz etti..
Yok böyle bi acı..
Her karesi gözümün önünde..
Benim hastaneye kaldırılmalarım..
Beni evlatlıktan reddetmeleri..
Bi tek annem var..
Ona güveniyorum ama onunlada sorun yaşıyorum..
Doğal olarak..
Ben yani asıl sevilmeyenim..
Kimse tarafından..
Babası bile sevmeyen 20 yaşına erişkin olması gereken bi çocuğum, ergen değil çocuğum ben.
Hala bi sevgiye yekenleri suya indiricek ama bir o kadar herşeyden korkan.
Bir o kadar psikolojisi bozuk bi çocuğum..
Hala sevgiye muhtacım..
Baba kelimesi en ağır küfürden bile daha ağır geliyor bana..
Baba ne demek ben bilmiyorum..
Bildiğim halde o maneviyatı hiç bir zaman alamadım..
Sıcak bi aile ortamına o kadar muhtacım ki..
Annenin babanın birbirine sevgiyle baktığı..
Çocuklarımmmm !!! diyen bi babaya öyle muhtacım ki..
O kadar imreniyorum ki babasına aşık olanları..
Yok böyle bişey ya..
Ben anlamıyorum babaya nasıl aşık olunur ??
Ben olamadım..
O beni sevmedi..
Sevdiysede beni kaybetti..
Benim babam olduğu halde hiç olmadı..
Baba denilen kişinin ölceliği alkolü oldu sigarası oldu..
İlkokulda ben okula para götürdüğüm gün sayısı çok azdır 8 yılda belki 10 belki 10 bile yoktur..
Millet bişey alırken iç geçirmek nedir iyi bilirim..
Beni ''Sende hiç bişey almıyorsun!'' tarzında aşağılayan kızıda unutmadım..
Sarıldığımda huzur bulduğum bi annem var..
Birde sevgilim ama o ne kadar süre beni sever bilmiyorum..
Belkide sevmiyordur.. Alışkanlıktır..
Lisede 5tl veremeyen adam gider 6-7 liraya içki alırdı..
Sana yemin ederim ben ilk olarak lise 2 de üstüme bişey alabildim..
Lcw'dan ilk olarak o zaman aldım..
Ama aldıklarımda defolu olanlardı..
Halada kullanırım..
20 yaşında üni 2. sınıf öğrencisiyim..
Neler yaşadım..
Baba sevgisine muhtacım ben..
Çok muhtacım..
:KK61::KK61:

Kadın veya abla mı:KK70::KK70::KK70::KK70:

Ona bende takıldımda ergenliğine verdim ablası veya kadın ablası :KK70: :KK70:

Hayır bu hakaret etmeler felan noluyo cidden doğru düzgün bi şekilde anlatabilirsiniz?

Bak belki bulamazsın diye doğru düzgün yazdığım mesajıda gözüne sokmalık alıntıladım..
Hadi gene iyisinde inşALLAH bu sefer ergenliğin tutupta bunu doğru düzgün olduğuna inanırsın.. :KK66:

İşte abartılacak bişey yoktu, canım sıkıldıydı yazdım dediğinde dalga geçmiş oluyon malesef. Neys'

Ya keşke doğru düzgün okuyabilseniz cidden sıkıldım derken bu durumdan sıkıldım demeye çalışıyodum derdimi anlatıyodum ama sanırım ben anlatamamışım bu kadar kişi anlamadığına göre neyse herkese iyi geceler anladımki internetten böyle insanlara dert felan anlatılmaz :KK70:

Ya keşke doğru düzgün okuyabilseniz cidden sıkıldım derken bu durumdan sıkıldım demeye çalışıyodum derdimi anlatıyodum ama sanırım ben anlatamamışım bu kadar kişi anlamadığına göre neyse herkese iyi geceler anladımki internetten böyle insanlara dert felan anlatılmaz :KK70:

Heh şunu bileydin..
Lan biz senin ergen triplerinle uğraşıccak insanlar mıyız ?
Kendi derdimiz yetmezmiş gibi birde bunun derdiyle uğraştık..
Halada laf yetiştiriyor..
Bak yavrucum veya kardeşim veya kadın ablam :KK70: :KK70: :KK70: kendini yetiştir laf yetiştirmek senlik bi durum değil cidden bak

Heh şunu bileydin..
Lan biz senin ergen triplerinle uğraşıccak insanlar mıyız ?
Kendi derdimiz yetmezmiş gibi birde bunun derdiyle uğraştık..
Halada laf yetiştiriyor..
Bak yavrucum veya kardeşim veya kadın ablam :KK70: :KK70: :KK70: kendini yetiştir laf yetiştirmek senlik bi durum değil cidden bak

yalnız gelin benim derdimle uğraşın diye yalvarmıyorum forumdaki konu yerimi her ne deniyosa oranın adı "Bir derdim var" . Yani ben bikaç kişinin fikrini istedim fikrini veren verdi bu kadar abartmaya gerek yok ergenlik triplerimle uğraşmanızada gerek yok cevap yazmasaydınız ozaman

yalnız gelin benim derdimle uğraşın diye yalvarmıyorum forumdaki konu yerimi her ne deniyosa oranın adı "Bir derdim var" . Yani ben bikaç kişinin fikrini istedim fikrini veren verdi bu kadar abartmaya gerek yok ergenlik triplerimle uğraşmanızada gerek yok cevap yazmasaydınız ozaman

Hadi bebeğim sen kullanıcı adındaki gibi ''Fly'' :KK66:

Ne kadar karamsar birisin sen.boyle,birak dusunme bunlari birazcik tadini cikarmaya bak yaşının.
Keske senin yasinda olabilysedim.
Hemen sana.gorunusunle alakali bisey söyleyim.cirkinim diyorsun ben inanmiyorum cunku görmedim seni ve bnce bakimsizsin.
Intihar etmeyi aklindan cikar saclarini iki gunde bir yika mutlaka ve sacalrini duzlestirmek yerine cok kisa kestir uzun erkek saci gibi olsun sekil ver hafif boyat.intihar etmeyi dusunuyorsan once bunlari yap kararini ondan sonra ver.giyimine ceki duzen ver dudaklari balik gibi olan resimler paylasma,., gibi.
Facebooktan asiye çeviş i takip et saclarin oyle olabilir biraz arastir

14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.

kıyamam ben sana ya :) sana bir şey söyliyim mi sen biraz daha büyü inan güzelleşiceksin, bazı kızlar ergenlikte kendini beğenmiyorlar ama sonradan taş gibi oluyorlar sende öyle olucaksın,çünkü zamanla kendini tanıyacaksın neyin yakıştığını falan hepsi zamanla oluyor, birde ergenlik bitince bir güzellik geliyor kendini beğenmeyen kızlara emin ol, bir de yaşın çok küçük sen genede Allaha isyan etme canım, kalıcı bir sağlık sorunun olsaydı Allah korusun daha kötü, o yüzden Allahı kızdırma bence, bende ergenlikte kendimi beğenmezdim,ama zamanla yüz oturunca insan değişiyor ve yakışanı yapınca tamamdır

14 yaşındayım son 1-2 senedir kendimi depresyonda gibi hissediyorum dışarı çıkmak içimden gelmiyo insanlardan sıkılmış durumdayım yaşamanın hiçbi anlamı olmadığını düşünüyorum ve gerçekten ölmek istiyorum ama cesaret edemiyorum ergenliktendir diyicek çoğunuz belki ama bıktım artık ne ergenlikmiş bitmiyo bi türlü . Sadece ben yaşıyorum bu ergenlik denen şeyi yaşıtlarım gayet mutlular. Ayrıca bütün bu ölmek istememin sebebi aslında çirkin olmam esmer olmaktan nefret ediyorum ayrıca ergenlikten dolayı saçlarım çok fazla yağlanıyo ve tiftikleniyo dolayısıyla bende çok düzleştirmek zorunda kalıyorum artık düzleştire düzleştire ince telli olmaya başladı daha da çirkin gözüküyorum kendime bi çeki düzen vereyim diyorum hangi ara vericemki hergün okul var okuldan ayrı bi nefret ediyorum bi ablam var ve çok güzel ama onunla doğru düzgün bi ilişkimiz yok bana yok gösteren biri yok 18 yaşında olduğu halde çocuk gibi davranıyo . Bütün bu çirkin oluşumu bugüne kadar takmıyordum daha doğrusu görmemiş olmalıyım ama şu son sene artık ne yapmaya çalışsamda gerçekten çirkin kızların şanssız olduğu gerçeğini kabullendim. En güzel kıyafet bile bi insanın üstünde ucuzlaşırmı ya? Gerçekten bu durumdan nefret ediyorum müslümanım ama bazen Allahın neden herkesi eşit güzellikte yaratmadığını düşünmüyo değilim. Bu çirkinliğimin farkına vardığım günden beri çok kötüyüm. Artık giydiğim hiçbi kıyafetin bana yakışmadığını anladığım için kıyafet almamaya başladım. Dışarı çıkmak hiç içimden gelmiyo. Çünkü insanlarla gözgöze gelmek istemiyorum. Özgüvenim düştü sanırım. Hiç böyle biri değildim eskiden. Arkadaş grubum yok bi tane dostum var onunlada doğru düzgün konuşamıyoruz . Ayrıca çirkinliğim yüzünden hergünüm boş boş düşünerek kendi kafamı yemekle geçiyo. Kendi kendime moralimi bozup ağlıyorum. Bi çirkinlik insanın psikolojisini bu kadarmı bozar. Derslerim eskiden çok iyiyken şuan derslerimi düşünmeye fırsatım olmuyo. Yani bi çirkinlikten bunca sorun çıktı. Artık nefret ediyorum hayattan. Gerçekten ölmek istiyorum . Belki size çok basit sorunlar gibi gelebilir ama gerçekten içimde çok kötü şeyler yaşıyorum . Ailemdede sorunlar var mesela babamla annem sürekli tartışıyo ama artık onları umursamıyorum.Tek derdim çirkin olmam oldu artık. Doğuştan güzel olanlar hayata 10-0 önde başlıyolar resmen. Neyse konuyu çok uzattım ve karıştı herşey birbirine artık sıkıldım ve buraya yazmak istedim umarım biri beni anlar.
şu an sana ne yazsak boş biliyorum çünkü senin yaşındayken bende böyleydim. yaşın ilerleyip bu yazdıkların aklına gelince çok güleceksin kendine ne kadar da çok saçmalamışım diyeceksin. bir abla tavsiyesi şu an kendini güzelliğine vermek yerine derslerine ver çünkü ben ne güzeller gördüm gerçek hayata adım atınca bocalayan kendine bir yol çizemeyen! güzellik kendine zengin bir koca bulmak gibi bir amacın yoksa en son atacağın adım bunu unutma. senin önceliğin ömrün boyunca seni dimdik ayakta tutacak kimseye muhtaç etmeyecek bir meslek edinebilmen ki bunun cevabı şu an çok basit oturup ders çalışmak. şimdi zamanında inek diye dalga geçtiğimiz tiplerin geldiği mevkileri yaşadığı hayatları gördükçe keşke benimde 2 gram aklım daha olsaymışta onlar gibi kendimi bunalımlara değilde derslerime verseymişim diyorum. kendine çeki düzen ver bırak aynalar sana düşmanmış gibi gelsin çokda önemli değil. intihar etmek istiyorum diye yazan zaten o işi yapamaz belli ki dikkat çekip tavsiye almak istiyorsun al sana tavsiye bırak kendini çirkin gibi görüyosan şimdilik öyle kal aklını erkekler çelmesin ki kendini derslerine ver!!!

Sen bu kafayla zaten çok güzel olsanda bi işe yaramazsın..
Velet ya..
Bura ne diye konu açtın ergen !!!
Tavsiyeye ihtiyacım yok !!
Ayy aman amannn...
Daha buraya niye üye olduğunu bilmezsin gelmişsin kaç yaş büyük birine laf yetiştiriyorun..
Yetiştirdiğinde kendin ol, laf değil..
Neyse senin icabına yetkililer bakar..
bu sinir ne?
Kimse size burda hayat hikayenizi yazin demedi.
Bu tepki ne yani,14yasindaki cocuktan sizi anlamasinimi bekliyorsunuz?
O suan tek kendi derdinde,ve bizim onu anlamamiz gerekiyor.
Anlatabildim mi?
cok kaba uslubunuz var umarim yetkililer sizi gorurler.
Ben o kadar sey yazdim ettim bana cevap vermiyor ,bi allah belani versin demedigin kalmis,kim burda ergen karistirdim ben.

bu sinir ne?
Kimse size burda hayat hikayenizi yazin demedi.
Bu tepki ne yani,14yasindaki cocuktan sizi anlamasinimi bekliyorsunuz?
O suan tek kendi derdinde,ve bizim onu anlamamiz gerekiyor.
Anlatabildim mi?
cok kaba uslubunuz var umarim yetkililer sizi gorurler.
Ben o kadar sey yazdim ettim bana cevap vermiyor ,bi allah belani versin demedigin kalmis,kim burda ergen karistirdim ben.

14 yaşında bi çocuk intihar diyor.
Bişeyleride anlaması gerekiyor dimi ?
Buraya konu açtıysa eğer bişeyler anlatıcaz ki kendi hayatının zindan olmadığını anlasın..
Bende ilk mesajımda gayet normal yazdım..
Biz burda ondan daha çok sıkıntı yaşadığımızdan biliyoruz bişeyi..
Anlatıyoruz..
Ahhh canım ya oda bişey mi bende kolumu sevmiyorum, bacağım kısa denilse bu çocuk anlamaz..
Her derdini anlat ki biraz örnek alıp
-Çok beterleri varmış diyebilsin..
Nedense burayı bi çok kişi okurken benim onları neden yazdığımı anlamış..
Siz hariç..
Bu 18inde biri değil 14 yaşında bi çocuk, ergen.
Neyin ne olduğunu daha bilmez bi yapıda doğal olarak..
Bişeyleri anlatmadan hiç bi şekilde de
-Benimkide bişey değilmiş demez..
-Ama gözüm büyüüükkk der..
-Şuram kötü buram kötü der..
Biz bile yapıyoruz ki bırakın 14 yaşındaki biri nasıl yapmasın..
Bela okumak bu durumda çok farklı kulvara..
Ergen olanın kim olduğunu düşünmenize gerek yok..
Benim yazdıklarım 'bela okumak değil'' bişeyleri kafasına empoze etmek.
Yetkililer görsün...
Banlanırım bi kaç güne yine burdayımda bu konuda sizin yapmanız gereken şey benim üslubumdan rahatsızsanız orda 'Kib'' butonu var basarsın mesaj gönderirsin..
Tamamdır..
Senin burda bana müdahalen anca budur..
Asıl yapman gereken; Şu kız için bişey yazman..
Onun Yapmak istediği sadece yüzünü beğenmiyor diye intihar etmek ?
Sence bana yazdığın mı daha öneml o kızın konusu mu ?
Bida düşün..
Yeteri kadar anlattığımı düşünüyorum..

Yaşın çok küçük, taktığın konu çok manasız canım inan.
Çirkin insan yoktur, herkesin güzel bir yanı vardır muhakkak. Kendine bu eziyeti yapma, iyi yönlerini gormeye çalış. Ne bileyim kaşın gözün, boyun vs vardır muhakkak güzel yanın. Esmer olmak kötü birşey değil bunuda unutma. Ben sarışınım ama inanki bayıliyorum esmerlere, inanılmaz özeniyorum. Ciltleri canlı duruyor, saçları öyle. Ben herdaim sapsarı bir renkteyim, hasta görünüyorum.
Kendini sev, kendini sev, kendini olduğun gibi sev.
Daha önünde upuzun bir hayat var sürprizlerle dolu. Karartma içini, intihar düsüncesiyle.

14 yaşında bi çocuk intihar diyor.
Bişeyleride anlaması gerekiyor dimi ?
Buraya konu açtıysa eğer bişeyler anlatıcaz ki kendi hayatının zindan olmadığını anlasın..
Bende ilk mesajımda gayet normal yazdım..
Biz burda ondan daha çok sıkıntı yaşadığımızdan biliyoruz bişeyi..
Anlatıyoruz..
Ahhh canım ya oda bişey mi bende kolumu sevmiyorum, bacağım kısa denilse bu çocuk anlamaz..
Her derdini anlat ki biraz örnek alıp
-Çok beterleri varmış diyebilsin..
Nedense burayı bi çok kişi okurken benim onları neden yazdığımı anlamış..
Siz hariç..
Bu 18inde biri değil 14 yaşında bi çocuk, ergen.
Neyin ne olduğunu daha bilmez bi yapıda doğal olarak..
Bişeyleri anlatmadan hiç bi şekilde de
-Benimkide bişey değilmiş demez..
-Ama gözüm büyüüükkk der..
-Şuram kötü buram kötü der..
Biz bile yapıyoruz ki bırakın 14 yaşındaki biri nasıl yapmasın..
Bela okumak bu durumda çok farklı kulvara..
Ergen olanın kim olduğunu düşünmenize gerek yok..
Benim yazdıklarım 'bela okumak değil'' bişeyleri kafasına empoze etmek.
Yetkililer görsün...
Banlanırım bi kaç güne yine burdayımda bu konuda sizin yapmanız gereken şey benim üslubumdan rahatsızsanız orda 'Kib'' butonu var basarsın mesaj gönderirsin..
Tamamdır..
Senin burda bana müdahalen anca budur..
Asıl yapman gereken; Şu kız için bişey yazman..
Onun Yapmak istediği sadece yüzünü beğenmiyor diye intihar etmek ?
Sence bana yazdığın mı daha öneml o kızın konusu mu ?
Bida düşün..
Yeteri kadar anlattığımı düşünüyorum..
Herseyin bir soylenis sekli vardir,gerizekali beyinsiz ergen dersen o hic bisey anlamaz.
Hayat hikayeni okumak zorunda da degil
Sen tek buna kizmissin.ben
Okudum 30yasindayim ve cok iyi anladim seni.Ama o anlamaz,o yine kendi derdinin buyuk oldugunu sanar. Cocuk cunku sorun burda..
O seni anlamaz ama sen onu anliyacaksin.
Ve hakaret etmeden konusacaksin.
Buna hakkin yok cunku,karsindaki kim olursa olsun velet seni,ergen beyinli vs diyemezsin. birde saka gibi savunmussun kendini,velet cocuklara denir diye. Hic kimse bu ifadeyi cok kullanmaz ancak ofkelenildiginde soylenir. Ok?
Ve hakarettir o anda. Ve konu sahibeside alinmis,bitmistir o halde.
Herneyse bende senden cok buyugum bana cevap veremezsin , boyle desem hosuna gidermi? Beni haksiz gorsen catir catir yazarsin degil mi?
gecenin kacinda burada ne isi oldugunu ilk mesajinizda soyleseniz anlardim,ama sizin hosuna gitmeyecek sekilde birsey oldugunda soylerseniz isinize geleni soyluyorsunuz derim.

14 yaşında hepimiz öyleydik şu an dinlemeyeceksin bizi ama ben yine de söyleyeyim geçiyor canım geçiyor sonra hayatını başka dertler sebebiyle depresyona sokuyorsun bu döngü hep böyle devam ediyor..biraz sabret:KK66:

Sen şundan vazgeç, eşitsizlik !! Ne kadar beğenmeseniz de her insan eşit yaratılmıştır. Hatta her canlı eşittir. Gerçek güzellik kafada bitiyor..
Annemin bir arkadaşı vardı. Kadına dışarıdan baktığında dönüp bakmazsın o kadar çirkin. Ama oturup bir sohbet ettiğinde tadına doyum olmuyordu.. Kadın 3 koca eskitti.Bu da böyle.. Neymiş efendim, güzellik kafadaymış.

3 koca nedir ya, ben bir tane bulamamisken :63: Yazmayin bunlari psikolojimi bozuyorsunuz:63:

Ergenlik doneminde herkes bi degisir, tuhaflasir. Cirkin degilsindir, herkes gibi bakima ihtiyacın vardir sadece

bu gerçekten 14 yaşındaki bir çocuğun yazdığı bir yazımı. walla eğer öyleyse kendini mükemmel ifade etmiş.kendine özgüveni olmayan bir insana göre kendini çokta güzel anlatabilmişsin bu bile yeterli bence daha ne istiyorsun ki Allah'tan :KK48:

X