Ya aynen öyle
Bence de dalga geçiyor..
Dil pabuç kadar maşallah..
Ya sen dalga mı geçmeye geldin ??
Ben orda edebiyat parçalayıp, bi ton yazı yazdım..
Sırf sen bi şükret benden beterleride var de diye tüm herşeyimi ortaya döktüm..
Onları yazarkende bi ton ağladım..
Yüzüm yanaklarım şuan kıpkırmızı..
Ve sen hala ben çirkinim öyle böyle..
Vücudum iyi kafa sıkıntı diyorsan sana yuhhh !!!
Cidden yuhhh!!!
Ya sizin söylediklerinize diycek bişey bulamadım üzgünüm belki benimki çok küçük bi sorun ama bende içimi dökmek istedim bunalmıştım yani abartmanıza gerek yok
Deli oldum ya..
Millete yazıyor ediyor.
Biz orda tüm herşeyii döküyoruz bi beğeni..
Gereksiz şeyleri daha çok kaale alıyor..
Ergen işte ne beklersin !!
Ya gerçekten 14 yaşında bi velet veya hala ergenlikten çıkamamış bi densiz..
Bence de dalga geçiyor..
Dil pabuç kadar maşallah..
Boşver kardeşim..
Ben cok üzüldüm yazdıklarına..
Allah şifa sabir ve kolaylik versin :/
Dalga geciyo felan noluyo ya cidden ben burda fikrinizi merak ettim tavsiyenizi falan filan bu tür şeyler yazcaksanız veya rahatsız olduysanız cevap yazmayın hatta okumayın yani ne diyim
Başlığında "intihar" kelimesi geçiyo nan, biz mi abartıyoz?Ya sizin söylediklerinize diycek bişey bulamadım üzgünüm belki benimki çok küçük bi sorun ama bende içimi dökmek istedim bunalmıştım yani abartmanıza gerek yok
Sen bu kafayla zaten çok güzel olsanda bi işe yaramazsın..
Velet ya..
Bura ne diye konu açtın ergen !!!
Tavsiyeye ihtiyacım yok !!
Ayy aman amannn...
Daha buraya niye üye olduğunu bilmezsin gelmişsin kaç yaş büyük birine laf yetiştiriyorun..
Yetiştirdiğinde kendin ol, laf değil..
Neyse senin icabına yetkililer bakar..
Başlığında "intihar" kelimesi geçiyo lan sıpa, biz mi abartıyoz?
Bu kadar insan buraya neden toplandı sanıyosun, sivilcelerin için mi? Abartılacak bir durum yazdığın için yardım etmeye geldi millet.
"geyik yapmaya geldim yea ne abartıyonuz" yazınca bu gada insanla dalga geçmiş oluyon malesef. Kısacası, olm bak git yani.
Yaa sanırım okumak istemiyosunuz tavsiyeye ihtiyacım yok demedim fikrinizi tavsiyenizi felan merak ettim dedim diğer türden şeyler yazıcaksanızda hiç yazmayın veya okumayın dedim.
Başlığında "intihar" kelimesi geçiyo nan, biz mi abartıyoz?
Bu kadar insan buraya neden toplandı sanıyosun, sivilcelerin için mi? Abartılacak bir durum yazdığın için yardım etmeye geldi millet.
"geyik yapmaya geldim yea ne abartıyonuz" yazınca bu gada insanla dalga geçmiş oluyon malesef.
Hayır kadın veya abla bilmiyorum yaşını fazla sinirlendi benim sorunum küçük gelebilir size umrumda değil bana göre büyük bi sorun ve bende bunu size anlatıp fikrinizi söylemenizi istedim geyik yapmaya bu siteye gelceğimimi düşündünüz? Kimseyle dalga geçtiğimde yok daha fazla uzatmayın lütfen hakaret etmeye başladınız artık bu kadar abartılcak bişey yoktu
Gidiş en yakın zamanda olsun ne diyeyim ya ben sana ergen beyinli
İşte abartılacak bişey yoktu, canım sıkıldıydı yazdım dediğinde dalga geçmiş oluyon malesef. Neys'Hayır kadın veya abla bilmiyorum yaşını fazla sinirlendi benim sorunum küçük gelebilir size umrumda değil bana göre büyük bi sorun ve bende bunu size anlatıp fikrinizi söylemenizi istedim geyik yapmaya bu siteye gelceğimimi düşündünüz? Kimseyle dalga geçtiğimde yok daha fazla uzatmayın lütfen hakaret etmeye başladınız artık bu kadar abartılcak bişey yoktu
Hayır kadın veya abla bilmiyorum yaşını fazla sinirlendi benim sorunum küçük gelebilir size umrumda değil bana göre büyük bi sorun ve bende bunu size anlatıp fikrinizi söylemenizi istedim geyik yapmaya bu siteye gelceğimimi düşündünüz? Kimseyle dalga geçtiğimde yok daha fazla uzatmayın lütfen hakaret etmeye başladınız artık bu kadar abartılcak bişey yoktu