Merhaba TMS tedavisi devlet hastanelerinde yapılıyor mu bilginiz var mı?Merhaba ben bu bölümü okumuş birisi olarak eeg şart değil diye biliyorum. EEG ile TMS farklı şeylerdir. EEG’de normal insan beynindeki dalgaların sağlamlığı ve bozuklukları tespit edilir. Zaten herkeste aynı dalgalar ve frekanslar mevcut. Eğer size de eeg testini yaptırmak mantıklı geliyorsa eğitim araştırma hastanelerinde yaptırabilirsiniz. Çünkü eeg, emg, tms bunlar özel hastane ve muayenehanelerde anlamsız şekilde aşırı derecede uçuk fiyatlara yapılıyor. Ancak bulunduğunuz şehirde ruh ve sinir hastalıkları hastanesi var ise orada ücretsiz veya cüzi miktarda ücret ödeyerek yaptırabilirsiniz.
Tms ye başladınız mıMerhaba ; ben 28 yaşındayım ağır travmatik kazalar ve sağlık sorunları yüzünden majör depresyon hastası oldum. Bankacılık sektöründeydim ayrıldım şuan çalışmıyorum tms tedavisi öneriyorlar günlük hayatımı yaşayamaz hale geldim. Nevzat Tarhan’ın verdiği fiyatlar çok uçuk maddi gücüm Konya’da ki İBRAHİM Yılmaz hocaya yetiyor bu işlem öncesinde mutlaka EEG beyin haritalaması gerektiğini söylüyorlar. Gideceğim doktor böyle bir tetkik İstemiyor frekansını ayarlamak için mutlaka EEG gerekiyormuş bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi intihar aşamasına gelmiş durumdayım.
Merhaba tms tedavisi oldunuz mu acaba . NasilsinizMerhaba ; ben 28 yaşındayım ağır travmatik kazalar ve sağlık sorunları yüzünden majör depresyon hastası oldum. Bankacılık sektöründeydim ayrıldım şuan çalışmıyorum tms tedavisi öneriyorlar günlük hayatımı yaşayamaz hale geldim. Nevzat Tarhan’ın verdiği fiyatlar çok uçuk maddi gücüm Konya’da ki İBRAHİM Yılmaz hocaya yetiyor bu işlem öncesinde mutlaka EEG beyin haritalaması gerektiğini söylüyorlar. Gideceğim doktor böyle bir tetkik İstemiyor frekansını ayarlamak için mutlaka EEG gerekiyormuş bilgisi olan bana yardımcı olabilir mi intihar aşamasına gelmiş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?