Yün vs.demişsiniz.
Şimdi yün alan insan sayısı gün geçtikçe azalıyor.
Hele de bu alacakların internete bakcaklarını,internetten alışveriş yapacaklarını
düşünmek çok ihtimal verilecek bir fikir gibi gelmedi.
Sizin için bence en mantıklısı küçük bir dükkan açmak olacaktır.
Hem çevreniz de olur.Daimi müşretileriniz ve onların komşuları da olur
internetten satış sitelerini bilmiyorum ama blog açarak olmuyor canım ben denedim öncelikle bloglarda resmen satış yapamıyorsun çünkü yasak bana ulaşın felan yazıncada iş çok uzuyor kimse uğraşmıyor ben gümüş markazit takılar satmak için uğraşmıştım hatta blogum hala duruyor bakabilirsin dükkan biraz cesaret işi sanırım bende de o cesaret yok malesef ama sende varsa hiç durma derim bu arada elden satayım dedim ama onada ya çok geniş bir çevre yada çok dolaşmak gerek ki bende malesef çevre yok ve oğlum küçük gezemedim sonunda bıraktım umarım sen başarırsın evde oturmak çok zor
dükkan açtığın zaman oraya bağlanman gerektiğini unutma.tatile gideceksin ya da bi işin var gideceksin dükkanı kapayıp gidemezsin. güvenebileceğin birileri varsa ancak onu düşün.bir de sanırım deneyimli birilerinden işi öğrenmen lazım
canım...bende senin gibi mart ayında dükkan açma derdine düştüm...çok araştırdım...masrafları çok ağır..çok sermayen olucakki birkaç ay deneyip ayakta duracaksın...birazda şans işi cesaret işi ...ama bence sermaye ....rahat hareket etmen için.. dükkanı açar açmaz kirayı nasıl vericem diye düşünmeye başlarsan moral bozuk olur herşey tersine gider...onun için ben blog açtım...denedim ...sabırla bekledim..ve siparişler almaya başladım...bir siteye bloğumun linkini yolladım...ücretsiz olarak ....yardımı çok oldu ...reklam gibi oluyor...KK nünde çok faydası oldu...uğraşıp duruyorum...inşallah daha iyi olucak...yılmamak lazım...sanada başarılar yolun açık olsun arkadaşım...sitenin adını özeline yazıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?