• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten ucuza parfüm alma???

deka

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
192
26
118
merhaba,
epazar.com, pazardiyari.com, ya da ucuzu.com gibi sitelerden parfüm lana var mı acaba? fiyatlar uygun ama parfümler sahte olabilir mi acaba? önereceğiniz güvenli bir site varsa çok sevinirim.

Markafoni ve Trendyol dan alabilirsiniz, bu siteleri bilmiyorum baktım ama fiyatlar ucuz da değil, söylediğim siteleri deneyebilirsin ürünleri orjinal

zaaman zaman hizlial.com büyük indirimler yapıyor. takip edin bence. mailinizi siteye üye olurken bıraakınca, her türlü haberi geliyor mailinize.

Ben hepsiburada'dan almıştım. Orjinal gelmişti. Ama diğer dediğin siteleri bilmiyorumm :KK68:

merhaba,
epazar.com, pazardiyari.com, ya da ucuzu.com gibi sitelerden parfüm lana var mı acaba? fiyatlar uygun ama parfümler sahte olabilir mi acaba? önereceğiniz güvenli bir site varsa çok sevinirim.
Mizu,misspera,bellamola,lidyana,limango,trendyol ,kozmotrend tarzı sitelerden alabilirsin uyguna geliyor.

Back