• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternetten TV ünitesi

Pammikprensess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2016
1.304
866
43
28
Kızlar merhaba.Annem internetten bir TV ünitesi almak istiyor ve internette ilk önce faturayı odeyin diyor.Fakat biz nasıl güvenebiliriz hesaptan para alipta göndermez şeker.Siparis ettigimiz site ünlü bir marka ifşa olmasın diye adını vermiyorum sizce napmaliyiz.

Eger bilindik bir siteyse paranizi geri alirsiniz oyle bir durumda.
Ben internetten tv unitesi aldim cok dandik cikti, coz ucuzsa almayin derim

Bilindik sitelerde sıkıntı çıkmıyor genelde.
Siz onay vermeden para satıcıya geçmiyor.
Hangisi gittigidiyor hepsiburada n11 webdenal...

Ben interntten bir kac mobilya almistim hepsinin parcalarinda catlak vardi geri gonderip para iadesi almak icin baya ugrastim birde arayip hesap sorar gibi konusmalari var yasak degilse site ismide verebilirim bence spotculardanda alabilirsiniz en fazla bir yerinde ufak bir cizik olur am internetten boyle risklere girmeyin acin sitedeki yorumlari okuyun daha fazla bilgi edinirsiniz

Güvenilir siteler olsa bile parça ya da ürün sağlamlığı konusunda çok sıkıntı yaşatıyorlar.
Ayrıca iade için de inanılmaz zorlukları var.
Aynı modelden herhangi bir mağazadan bulabilirsiniz.

Kızlar merhaba.Annem internetten bir TV ünitesi almak istiyor ve internette ilk önce faturayı odeyin diyor.Fakat biz nasıl güvenebiliriz hesaptan para alipta göndermez şeker.Siparis ettigimiz site ünlü bir marka ifşa olmasın diye adını vermiyorum sizce napmaliyiz.
aldığınız siteye göre değişir o.güvenilir siteyse para iade ediliyor zaten.kapıda ödeme maalesef çoğu sitede olmuyor.ben alıyorum bildiğim sitelerden çota memnunum bir sorun yaşamadım.

Back