Arkadaşlar çok önemli bi konu hakkında sizlerden yardm istiyorum. Ben lise 2 ye gidiyorum. Bizim sınıfta seda kalender adlı bir kızın erkek bir ikizi var adı sedat kalender.
Beni faceden sedat kalender diye biri eklemiş. Bende arkadasımın kardeşidir düşüncesiyle kabul ettm. Konustuk cep numarımı istedi verdim çünkü onu arkadasımın kardeşi olarak biliyordm istese numaramı alır diye düşündm. Sonra biz konusurken yalan söylediğini anlattı. Hayır bn kardeşi değilim deseydim bnmle konusmazdın felan dedi.Halbuki bu sedatın abisiymiş. Bu arada o bnde 2 yaş büyük lise 4 e gidiyor. Kardeşinin hesabına öylesine girdiğini bni görünce tanışmak istediğini söyledi. 2,5 yldır kimsiyle çıkmıyormus. Herkese kalbini kapamış ama bana açmış felan dedi. 2 gün kaonustuktan sonra bana cam açtı ve bana çkma teklifi etti. O kadar iyi biriydi ki . ona bağlanmıştım . Şu an 4 gün oldu çıkmaya başlayalı. Ve bnmle buluşmak istiyor ama korkuyorum ne olur ne olmaz. Biliyoruz ki yaşadığımız yerdeki insanlar hiç güvenli değil bu da bni çok korkutuyor. Sizce ne yapsam buluşsam mı yoksa onu bıraksam mı .