İnternetten tanısma olayına niye soğuksunuz?

Internet uzerinden tanismayi degil de iliski yurutmeyi dogru bulmuyorum. Gercek gelmiyor. Internet uzerinden sevgili, es aramak da normal gelmiyor.
Ben kendi adima tamamen yuz yuze olmayi tercih ediyorum. Netten tanismak da bana uygun degil.

chat sitesi sohbet sitesi filan bana çok hoş gelmiyor ama nebilim bir hobi üzerine ya da bu tarz şeyler üzerine olan forumlarda gayet seviyeli oluyor bence.

internette de elbet tanışılıp duzgun ilişki kurulabilir.
aynı adamla kütüphanede/okulda tanısınca iyi de barda/internette tanısınca mı kötü?

Bende bir dönem sıkıntıdan akşamları face de okey e takılıyordum. Eşimle aynı masada oynuyorduk oynadığım kanalda az kişi vardı memleketimin kanalıydı. Genelde aynı masada oynuyorduk denk geliyorduk. sonra 1 ay böyle gitti. Sonra face de ekledik birbirimizi. Önceleri normal konuşuyorduk sonra buluşmaya karar verdik, kalabalık bir ortamdı. eşimi ilk gördüğümde çok beğendim tip olarak hatta sonra çıkmaya başladığımızda söyledim nerede kötü remin var hepsini koymuşun faceye diye karakter olarakta facede çizdiği profilden hiç bir farkı yoktu. Tabi kısmet nasip işi bunlar.

Şimdi evliyiz ve çok şükür senle karşılaştım iyi ki o dönem okey oynamaya girmişim derim hep eşime. ancak bana da evlilik siteleri veya hiç tanımadan doğrudan facede ekleme yoluyla tanışma mantıklı gelmiyor.

Gayet normal bulduğum bir durum, ayrıca sokakta insan gibi gelip tanışmak isteyen çocukları tersleyerek namuslu ve zor kızı oynayan arkadaşlarımız için de oldukça hayat kurtarıcı.

Ve şans işi iyisi de çıkar kötüsü de gerçek hayatta olduğu gibi, anahtar kelime dikkatli olmak.

internetde tanisilir niye tanisilmasin , biz esimle oyle tanistik

ama kediyle bunun ne ilgisi var çozemedim :)

Yoo ben öyle düşünmüyorum canım benim. Reelde tanıştığım adamlardan görmediğim şerefsizlik kalmadı. Ama sanalda tanıştığım adamla 3 yıldır birlikteyim, aşığım ve deliler gibi mutluyum. Allah nasip ederse nikah masasına doğru da gidiyoruz. Allah hayırlarla karşılaştırsın de yeter. Kısmetin nereden çıkacağı hiç belli olmaz.

Bence normal bir durum artık çağımız teknoloji çağı sonuçta. Teknoloji sebebiyle asosyallik arttı, sosyal cevre azalmaya başladı. Görücü usulü ilişki ve evliliklerde de bir ton güven sorunu çıkıyordur. Şans işi sanırım doğru adama denk gelmek lazım. Ama açıkçası tek amacı netten ilişki yapmak isteyen insanlar bu genellemenin dışında kalıyor. Spontane gelişmesi gerekir.

Annemin bir komşusu vardı bu ailenin kızı internet ortamında tanışmış sonra kız kaçmış ona yaşadığı yerin şartları o kadar kötüymüş ki bildiğin köy yollar çamurlu market yok birde inek tarla işleri bu o işleri yapmak istemeyince kızı sevdiği oğlan ve ailesi dövmeye işkence yapmaya başlayınca annesini aramış beni kurtar bunlardan diye eve tıpıştıpış geri döndü ,aşk içln evden kaçanları durumu genel olarak perişan halde bazıları geri dönemiyor ,kızlar akıllı olmak zorunda o internetten adam sana ne yalan söylese lnanacaksın oysaki yanındaki arkadaş veya çevresine sorsan onun ne mal olduğu zaten ortaya çıkacak ve o topluluk içinde en azından çekinir

Güvenilir olmamasi değil sadece benim için ayrıca bana internetten arkadaş arayanlar çok sığ geliyorlar. Arkadaşlık sitesinde tanisanlar ilişkilerinin ileri zamanlarında sanal dünyaya daha müdehale ediyor sizi daha cok kisiyorlar paronoyaklasiyorlar bazen hatta nette ne yapıyor başkasıyla mi yazisyorsun gibi. İleride güven problemine de yol açabiliyor bu durum benim gozlemledigim kadarıyla.

ben de soğuk bakıyorum. "güvenilir dğil" sözünü kabul etmiyormuşsun ama ne de olsa reelde gördüğün biri,özellikle de arkadaşlarını tanıyorsan, az çok adamı çözersin. ama sosyal medya da çok palavra sıkılabiliyor. fotoğrafları, profil bilgileri..
sosyal medyadan tanışıp evlenenler de var ama ben şahsen o riski almam. çünkü çoğunluğu dalga geçme amaçlı kayıt yaptırıyor.

kendı adıma cevap verım bende karsıyım
senınde konunun ıcınde gecırdıgın gıbı
gozumuzun onundekınden ne farkı var dıyorsun ya
ohoo

gozumuzun onundekıne guvenemıyoruz ınanamıyoruz
teee google amcayamı sorcaz yanı omu kefıl olcak
sapıkmıs tecavuzcumu hırlımı hırsızmı
evlenırken adamı kıme sordurcaksın bunlar nasıl aıleler ınsanlara zararı varmı cocuk saygıl terbıyelımı dıye
face abıyemı?

eger uzayda raks yapmak marsda dans etmek mevzularına gırersek senı ıstemeye gelmesınler mesela
dırek aılecek acıp kamerayı goruntulu goruserek halledersınız :)

Eşimle tanışmadan önce bende öyle düşünüyordum.. Hani dıştan bir insanı soğuk suratsız gibi görürüz ama tanışıp konuşupta öyle olmadığını anlarız ya oda böyle birşey işte.. Bizde eşimle internette tanıştık ve iyi kide tanışmışız çok mutluyuz bin şükür rabbime

İnternette tanışmak ile bir arkadaş ortamında iki kişinin birbirini tanimasi arasında dağlar kadar fark var.Birinde kimdir nedir ,yerini yurdunu bilirsiniz bilmeseniz de bir arkadaşa sorarsiniz nasıl biri cevrede nasıl bilinir diye fikir edinirsiniz fakat diğer turlu nette sadece onun size anlattığı kadarını bilebilirsiniz e tabii doğru anlatılır yalan yanlış anlatiiiir o da sizin inanciniza kalmis bilmem anlatabildim mi

Internetten tanisanlari kinamiyorum kesinlikle. Guvenle de sorunum yok. Tek sorun bence msjlasma vasitasiyla hersey fazla hizli gelisiyor. Yani msjlarda insanlar daha acik konusuyor, daha oz guvenli yaziyor. Bu yuzden sana yuz yuze soyleyemeyecegini adam yaziyor ve hersey haddinden hizli gelisiyor.
Yoksa guvenle alakasi yok bence :)

Size katılıyorum artik herşey çok hızlı tüketiliyor ,güzelliği kalmıyor . Bazı şeyler yuzyuze olunca güzel ..

İnternetten başlayan bi ilişkim var.Daha doğrusu başlarda arkadaştık sonra çıkmaya başladık.6 sene oldu,2 buçuk senedir görüşüyoruz yüzyüze.Evet sanal alemde daha kolay insanları kandırabilmek,kendini başkasıymış gibi tanıtmak falan ama yine de insan kendini belli ediyor yazdıklarıyla,olaylara karşı verdiği tepkilerle.Ben onun doğru kişi olduğuna inanıyorum. Önemli olan karşılıklı sevgi,saygı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…