- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- Konu Sahibi cekirdekcik
İnternetten aşka karşıyım, evlilik sitelerine, evlilik programlarına, tanıdık yamamasına, görücü usulüne karşı olduğum gibi ...
Nedene gelince; kendini gizlemek çok daha kolay, süslü püslü laflar, kahramanlıklar, bir sürü yalan dolan, hele internet olunca bu yalanların katmerlileri çıkıyor ortaya ne de olsa ulaşan yok. Tanışıp da mutlu olan var mıdır, vardır elbet ama şahsi fikrim budur, yapmam, sıcak da bakmam. Belki tanışmaya bir vesile vardır ama sonrasında karşıma dikilmeli o kişi kanlı, canlı görmeliyim ve inanmalıyım. Tıpkı KK da tanıştığım kızlar gibi :) Birlikte hayvan hakları için yürüyüşe gitmiştik, çok güzel bir gündü, bunun gibi saklambaç oynamadan açık olmalı görüşeceğim insan. Öyle bilmem kaç aydır netten görüşüyoruz meselesini aklım almıyor benim
Anladim zaten ben de yuzyuze gorusmekten bahsediyorum. :)) Yani internet uzerinden devam etmekten degil. Yalniz ben onu konuda da yazdim ama sanirim bazilari dikkat etmemis, acmis agzini yummus gozunu. :/ Keske agizlarini acmadan once gozlerini acip okumayi bilseler... tesekkur ederim yorumunuz icin. :)