- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
- Konu Sahibi cekirdekcik
Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.
Allah allah, o yuzden mi reel hayatta tanisip severek evlenen de bir suru dayak yiyen, kocasi tarafindan aldatilan, oldurulen kadinlar goruyoruz haberlerde?
Sanal ask demedim ben hem. Diyorum ki, internetten tanisip sonra yuzyuze goruserek devam etmekten bahsediyorum. Yoksa ben de sanal aska karsiyim. Ama, bircok insan var ortami olmayip da sevgili/es bulamayan gercek hayatta. Yani, bu kadar ergen beyinli falan denmesi bence cok buyuk onyargi. Eger siz sanalda tanisip, sanal uzerinden sevgili olmaktan bahsediyorsaniz size katiliyorum tabii. Benim dedigim netten tanisip da yuzyuze devam etmek.