İnternetten tanısma olayına niye soğuksunuz?

Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.

Allah allah, o yuzden mi reel hayatta tanisip severek evlenen de bir suru dayak yiyen, kocasi tarafindan aldatilan, oldurulen kadinlar goruyoruz haberlerde?

Sanal ask demedim ben hem. Diyorum ki, internetten tanisip sonra yuzyuze goruserek devam etmekten bahsediyorum. Yoksa ben de sanal aska karsiyim. Ama, bircok insan var ortami olmayip da sevgili/es bulamayan gercek hayatta. Yani, bu kadar ergen beyinli falan denmesi bence cok buyuk onyargi. Eger siz sanalda tanisip, sanal uzerinden sevgili olmaktan bahsediyorsaniz size katiliyorum tabii. Benim dedigim netten tanisip da yuzyuze devam etmek.

Yılın 2015 olmasıyla,Mars'a otel inşa etmeyle,yani kısca modern teknolojiyle internet arkadaşlığını bağdaştırman ne alaka.Yaşın henüz çok genç sanırım.Mutlaka internet üzerinden tanışıp evlenip mutu olan bir kısım da vardır.Ama u senin de bahsettiğin 2015 zamanında,millet dolandırıcılığın,ahlaksızlığın kadın tüccarlığının,organ mafyacılığının tillahını yaparken,sadece sosyal medyada sana söylediği kadaryla tanıdığın bir insana ne kadar güvenebilir insan.
İnsan aracı olan tanıdığı bildiğinden bile zarar görürken,hiç anımadığın birinin iki sözyle mi güveneceksin.Diyorsun ki,reel hayatta tanışıp ne olaylar yaşayan var.Olay yaşamak senin nerede tanışmanla alakalı değil.Sen elin adamının herşeyini görmezden gelirsen,katıksız herşeyine inanır boyun eğersen,ister ayda tanış farketmez.Herkese temkinli davranmak gerek.
Bir insanın karşında duruşu,yapısı,yemesi içmesi,olaylara karşı verdiği tepkiler,ailesi,çevresi işi gücü önemli şeyler.Bunlarda ekran karşısında konuşarak/yazışarak çözülee şeyler değil.
Donanımı işi gücü çevresi,sosyal cesareti olan kimse de internet üzerinde hayat arkadaşı aramaz.

Okumadiniz sanirim :) Ben sanal uzerinden devam etmekten bahsetmiyorum ki yaa. Netten tanistiktan sonra yuzyuze devam etmekten bahsediyorum. Sanki direkt gorup begenip de hoslanip tanistigimiz adamlar cok mu duzgundu?

Bu nasıl bir yorum yok beyni ergen,asosyal bilmem ne...
Size ne yahu oradan da tanışırlar buradan da tanışırlar bana göre de mantıklı değil ama evlilik programlarından daha mantıklı bulduğum kesin.
Alıntı yapıp cevap verince ben de tezimi çürüteceksiniz sandım sevinmiştim,yanılmışım.

Okumadiniz sanirim :) Ben sanal uzerinden devam etmekten bahsetmiyorum ki yaa. Netten tanistiktan sonra yuzyuze devam etmekten bahsediyorum. Sanki direkt gorup begenip de hoslanip tanistigimiz adamlar cok mu duzgundu?
Ben okudum da,sen benim yazdıklarımı idrak edememişsin ki,aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam sen git internet üzerinden bul gerçek hayatta görüş devam et.Sana daha güvenilir geliyorsa.Alan memnun satan memnun sorun ne.

Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.
öncelikle sakin olmalısın neden bu kadar gergin bir cevap verdin ki gayet güzel konuşuyoruz bir de genellemelerin hoş değil kendimi anlatıyım mesela ..
sevgilim beni liseden beri takip etmiş ama bana açılma cesaretini gösterememiş gündelik değil uzun süreli evliliğe yönelik ilişki olsun istemiş o yüzden beklemiş üniversite ikinci sınıfa kadar hep peşimdeymiş en sonunda faceten eklemiş (profil dahil hiçbir fotom yokken ) işte bu şekilde başladı yani kimsenin ezikliği veya ergenliği yok gayet de olgunluğunu gösterdi bana bu hareketi :KK14: eğer söylemlerinde evlilik sitelerini kastediyorsan bir nebze haklısın tabiki

Ben okudum da,sen benim yazdıklarımı idrak edememişsin ki,aynı şeyleri tekrarlıyorsun.Tamam sen git internet üzerinden bul gerçek hayatta görüş devam et.Sana daha güvenilir geliyorsa.Alan memnun satan memnun sorun ne.

Tamam iyi gunler size. Hoscakaliiin. :)

öncelikle sakin olmalısın neden bu kadar gergin bir cevap verdin ki gayet güzel konuşuyoruz bir de genellemelerin hoş değil kendimi anlatıyım mesela ..
sevgilim beni liseden beri takip etmiş ama bana açılma cesaretini gösterememiş gündelik değil uzun süreli evliliğe yönelik ilişki olsun istemiş o yüzden beklemiş üniversite ikinci sınıfa kadar hep peşimdeymiş en sonunda faceten eklemiş (profil dahil hiçbir fotom yokken ) işte bu şekilde başladı yani kimsenin ezikliği veya ergenliği yok gayet de olgunluğunu gösterdi bana bu hareketi :KK14: eğer söylemlerinde evlilik sitelerini kastediyorsan bir nebze haklısın tabiki
iyi de konu o değil.reelde görmüş takip etmiş diyorsun.bunun sanalla alakası yok.nette görüp de mereba baayan diye eklememiş ya seni,bildiği için araştırma yapıp da eklemiş ve açılmış.

iyi de konu o değil.reelde görmüş takip etmiş diyorsun.bunun sanalla alakası yok.nette görüp de mereba baayan diye eklememiş ya seni,bildiği için araştırma yapıp da eklemiş ve açılmış.
ama bunu o biliyor ben bilmiyordum ki ben o anda gayet de mereba baayan diyen biri olarak görmüştüm o an için :KK14:

Evet kızlar, niye.

Yil olmus 2015. Millet marsa otel insa edip yakinda tatil yapmaya gidecek biz hala internetten tanisinca sanki adam oldurmus muamelesi yapiyoruz. Yapanlar var yani.

Okulda ya da orada burada gorup de hoslandigimiz adam cok mu guvenilir? Aradaki fark ne? İnternetten tanisirsiniz sonra yuzyuzr gorusursun olursa ne mutlu, olmazsa herkes yoluna. Herkes tutturmus bi guven meselesi diye. E reelde gorup hoslandiginiz her adam guvenilir miydi? İkisini de tanimiyoruz sonucta. İkisinin de aldatma potansiyeli var, ikisinin de zarar verme potansiyeli var? Yani burada da goruyoruz, reel hayatta tanisip ne olaylar yasayan vs.

E internetten bir oyun sitesinden evlenen arkadasim var. Biri yine telefondan tanistigi biriyle evlendi. Zit ornekler de var tabii.

Ama merak ediyorum, internet deyince asarim keserim moduna burunenlerin sebeplerini? :)

NOT: CUNKU GUVENİLİR DEGİL'i bir cevap olarak gormuyorum. Reelde hoslanip tanistiklarimiza da hemen guvenmiyoruz.
Güzel soru:) Erkeklerin yapısı itibariyle ben sogugum...Cogu internette gezen kızı basit görür kullanir...Kiz gercekten asiksa bile sende ayni halti yiyon;ama yook sen erkeksin yaparsin tarzi;turkler böyle...
O marsa gidecek insanlarin otibus duraklarini izlemistim videoda salincak var millet beklerken sallaniyor ve sapasaglam..
Gecen oglumu parka götürdük yanina 10 yaslarinda bi cocuk geldi bi atladi bebek salincagina amac kirmak öyle sallaniyor babasi yaninda hiiic orali degil esim kizdi..
Diyecegim o ki burasi turkiye burada isler maalesef cok farkli isliyor...Nacizane fikrim bu...

Staj döneminde kurumda yaşanmıştı bu olay.Artık teknoloji çok ilerledi.Bir stajyer chatte tanışıyor,telde konuşuyor.Yanına gelen 45 yaşlarında evli çocuklu adam ve kızı kaçırıyor.Ben aşık oldum diye.Kız en son doğuya kuma gitti diye biliyorum.Karşı tarafta baskın çıkınca alamadılar kızı.Şu an nasıl bbilmiyorum.Chatte tanışıpta iyi insanlarla karşılaşanları anneleri kadir gecesi doğurmuş olmalı.

Asosyal olmakla ne alakası var? Bende sözlümle internette bir forumda tanıştım. Ben şimdi sosyal mıyım? Konumum, mesleğim, gereği gayette çevrem var. Spor yaparım, bir sürü kulübe üyeyim. Ne alaka eziklik falan. Kendine güvenmemek ne alaka? Bir cafede oturup tanışırken mi güveniyorsun kendine? Yada bir arkadaş ortamında? Kendine güven şeklini böyle mi snırlandırdın? Sen kimsin ki insanalrın seçimine ergen diyebiliyorsun. Sen önce düşüncelerini anlatma şeklini öğren öyle çık topluma konuş. kişilerin seçimlerine saygılı olmayı öğren. üsluna bak ya. sen kendine güvensen ne olur.? Arkadaşım çok yakından tanıdığı birisi ile evlendi ama kızın madde bağımlısı olduğunu öğrendi eee sonuç yıllardır tanıyordu da ne oldu? Fooos çıktı. ablam 1 yıl sonra boşandı eşi gayet sosyal bir çevresi olan doktordu o çevrede tanıştı ee noldu ablamı aldattı. Sanane hem insanalrın seçiminden sanane ergen diyorsun.

Ayrıca ben bayanlığımla neyi var da chatte geziyor umut ediyor yazık gözüyle bakıyorum.Erkekleri düşünün artık.Kuzenim chatte tanışıp evlendi ama eve internet bağlatmıyor hatta tel de bile yok.Bu bile yetmez mi aşağılamaya ?

Asosyal olmakla ne alakası var? Bende sözlümle internette bir forumda tanıştım. Ben şimdi sosyal mıyım? Konumum, mesleğim, gereği gayette çevrem var. Spor yaparım, bir sürü kulübe üyeyim. Ne alaka eziklik falan. Kendine güvenmemek ne alaka? Bir cafede oturup tanışırken mi güveniyorsun kendine? Yada bir arkadaş ortamında? Kendine güven şeklini böyle mi snırlandırdın? Sen kimsin ki insanalrın seçimine ergen diyebiliyorsun. Sen önce düşüncelerini anlatma şeklini öğren öyle çık topluma konuş. kişilerin seçimlerine saygılı olmayı öğren. üsluna bak ya. sen kendine güvensen ne olur.? Arkadaşım çok yakından tanıdığı birisi ile evlendi ama kızın madde bağımlısı olduğunu öğrendi eee sonuç yıllardır tanıyordu da ne oldu? Fooos çıktı. ablam 1 yıl sonra boşandı eşi gayet sosyal bir çevresi olan doktordu o çevrede tanıştı ee noldu ablamı aldattı. Sanane hem insanalrın seçiminden sanane ergen diyorsun.

Vurdu ve gol oldu. :)) Ama sanirim kendisi, sanal uzerinden devam eden sevgililik icin bu kadar giydirmis diye dusunuyorum.

Siz nerenizle okuyorsunuz? Sanaldan aski surdurmekten mi bahsediyor konu sahibi? Sanalda tanismaktan ve daha sonra gorusmekten bahsediyor.

Internetten tanışma olayına neden soğuksunuz sorusunu ssnal aşk ile bağlantılamanız sizin asıl aklı başında olmadığınızı gösteriyor.

Bu nasıl bir konuşma şeklidir ya... Sizinde bu tavırlarınız ve üslubunuzla pek bir sosyal çevreniz olacağını sanmıyorum.... Gerçektekiler sanaldakiler nedir hem, internete girenler başka bir gezegende mi yaşıyor? Açın konuları okuyun dayak, şiddet gören, aldatılan kaç evlilik var ve kaç tanesi internette tanışılarak olmuş....
Kuzenim bu şekilde evlendi, kayınvalidesi (teyzem seneler önce vefat etti) olmayan annesi oldu, elleriyle besleyecek resmen kızı, dünyayı gezsem A.. gibisini bulamazdım diyor. eşi desen gözünün içine bakıyor. Arkadaşımın kuzeni evlenmiş adam ailesini bile karşısına aldı sanırım 5-6 yıllık evliler gayette mutlular....
Ergen, ezik gibi hakaretlerde bulunmak çok itici. Kimsenin haddi değil... Nereden biliyorsunuz hem konu sahibinin asosyal olduğunu birlikte mi yaşıyorsunuz onunla?

İnternetten aşka karşıyım, evlilik sitelerine, evlilik programlarına, tanıdık yamamasına, görücü usulüne karşı olduğum gibi ...
Nedene gelince; kendini gizlemek çok daha kolay, süslü püslü laflar, kahramanlıklar, bir sürü yalan dolan, hele internet olunca bu yalanların katmerlileri çıkıyor ortaya ne de olsa ulaşan yok. Tanışıp da mutlu olan var mıdır, vardır elbet ama şahsi fikrim budur, yapmam, sıcak da bakmam. Belki tanışmaya bir vesile vardır ama sonrasında karşıma dikilmeli o kişi kanlı, canlı görmeliyim ve inanmalıyım. Tıpkı KK da tanıştığım kızlar gibi :) Birlikte hayvan hakları için yürüyüşe gitmiştik, çok güzel bir gündü, bunun gibi saklambaç oynamadan açık olmalı görüşeceğim insan. Öyle bilmem kaç aydır netten görüşüyoruz meselesini aklım almıyor benim

X