- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
-
- Konu Sahibi cekirdekcik
yüz yüze görüşmek bir fikir verir insana.
mimiklerinden tavırlarından bir şeyler anlaşılır.
yalan söylediği de fark edilir.
nette tanışıp sizin gibi düşünen bir arkadaşımın başına neler geldiğini gördüğüm için hiç işim olmaz.
şöyle diyeyim son derece asosyal tipler klavye başına geçince Don Juan olabiliyor.. Mimikler çok önemli mesela.. adamın karşısına geçip "ben doom metal" seviyorum dediğinde o an alacağı yüz ifadesi ile klavye başında döktürecekleri çok farklı olabilir, bilemezsin.. çekingen mi, pasif mi, göz teması kuruyor mu? bunları netten anlayabilmen mümkün değil.. ha olmaz mı, olabilir ama riskli..
eskiden su sacma sapan chat olaylari filan vardi, yalan/yalanci dolu.. bu nedenle onyargi gelisti insanlarda normal olarak..Evet kızlar, niye.
Yil olmus 2015. Millet marsa otel insa edip yakinda tatil yapmaya gidecek biz hala internetten tanisinca sanki adam oldurmus muamelesi yapiyoruz. Yapanlar var yani.
Okulda ya da orada burada gorup de hoslandigimiz adam cok mu guvenilir? Aradaki fark ne? İnternetten tanisirsiniz sonra yuzyuzr gorusursun olursa ne mutlu, olmazsa herkes yoluna. Herkes tutturmus bi guven meselesi diye. E reelde gorup hoslandiginiz her adam guvenilir miydi? İkisini de tanimiyoruz sonucta. İkisinin de aldatma potansiyeli var, ikisinin de zarar verme potansiyeli var? Yani burada da goruyoruz, reel hayatta tanisip ne olaylar yasayan vs.
E internetten bir oyun sitesinden evlenen arkadasim var. Biri yine telefondan tanistigi biriyle evlendi. Zit ornekler de var tabii.
Ama merak ediyorum, internet deyince asarim keserim moduna burunenlerin sebeplerini? :)
NOT: CUNKU GUVENİLİR DEGİL'i bir cevap olarak gormuyorum. Reelde hoslanip tanistiklarimiza da hemen guvenmiyoruz.
Nette tanisilan adamla nette sevgili olmaktan bahsetmiyorum. Nette tanisip da, sonradan yuzyuze gorusemkten bahsediyorum. O zaman da sonucta yuzune bakarak yalan mi soyluyor soylemiyor cozebiliriz? :) Ne farki var.
aynen bunu yaşadım çok da memnunum iyiki de tanışmışız diyorum asla pişman değilim ama sapık katil ya da dolandırıcı da olabilirdiYa yok oyle bir ortamdan degil de atiyorum iste bir forumdan, facebooktan denk gelip de olmasi gibi. Hani kasitli olarak degil. :) Zaten sen de yasamissin ve olumlu olmus :)) Ne mutlu.
İnternetten biriyle mi görüşmeye başladın?
Moral mi verelim istiyorsun?
Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.Evet kızlar, niye.
Yil olmus 2015. Millet marsa otel insa edip yakinda tatil yapmaya gidecek biz hala internetten tanisinca sanki adam oldurmus muamelesi yapiyoruz. Yapanlar var yani.
Okulda ya da orada burada gorup de hoslandigimiz adam cok mu guvenilir? Aradaki fark ne? İnternetten tanisirsiniz sonra yuzyuzr gorusursun olursa ne mutlu, olmazsa herkes yoluna. Herkes tutturmus bi guven meselesi diye. E reelde gorup hoslandiginiz her adam guvenilir miydi? İkisini de tanimiyoruz sonucta. İkisinin de aldatma potansiyeli var, ikisinin de zarar verme potansiyeli var? Yani burada da goruyoruz, reel hayatta tanisip ne olaylar yasayan vs.
E internetten bir oyun sitesinden evlenen arkadasim var. Biri yine telefondan tanistigi biriyle evlendi. Zit ornekler de var tabii.
Ama merak ediyorum, internet deyince asarim keserim moduna burunenlerin sebeplerini? :)
NOT: CUNKU GUVENİLİR DEGİL'i bir cevap olarak gormuyorum. Reelde hoslanip tanistiklarimiza da hemen guvenmiyoruz.
zaten teknolojinin marsa çıkılan kısmıyla değil kocaya kaçılan kısmıyla alakalıyız hep maşallah
Yılın 2015 olmasıyla,Mars'a otel inşa etmeyle,yani kısca modern teknolojiyle internet arkadaşlığını bağdaştırman ne alaka.Yaşın henüz çok genç sanırım.Mutlaka internet üzerinden tanışıp evlenip mutu olan bir kısım da vardır.Ama u senin de bahsettiğin 2015 zamanında,millet dolandırıcılığın,ahlaksızlığın kadın tüccarlığının,organ mafyacılığının tillahını yaparken,sadece sosyal medyada sana söylediği kadaryla tanıdığın bir insana ne kadar güvenebilir insan.Evet kızlar, niye.
Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.