İnternetten tanısma olayına niye soğuksunuz?

şöyle diyeyim son derece asosyal tipler klavye başına geçince Don Juan olabiliyor.. Mimikler çok önemli mesela.. adamın karşısına geçip "ben doom metal" seviyorum dediğinde o an alacağı yüz ifadesi ile klavye başında döktürecekleri çok farklı olabilir, bilemezsin.. çekingen mi, pasif mi, göz teması kuruyor mu? bunları netten anlayabilmen mümkün değil.. ha olmaz mı, olabilir ama riskli..

yüz yüze görüşmek bir fikir verir insana.
mimiklerinden tavırlarından bir şeyler anlaşılır.
yalan söylediği de fark edilir.
nette tanışıp sizin gibi düşünen bir arkadaşımın başına neler geldiğini gördüğüm için hiç işim olmaz.

Nette tanisilan adamla nette sevgili olmaktan bahsetmiyorum. Nette tanisip da, sonradan yuzyuze gorusemkten bahsediyorum. O zaman da sonucta yuzune bakarak yalan mi soyluyor soylemiyor cozebiliriz? :) Ne farki var.

:) Ben de internette bir oyun sitesinde tanıştım. Evlendik :) Ama bu işler özellikle internette şans işi. Allah hayırlı kısmetler yazsın herkese.

sanalda kimseyle o muhabbetle görüşmem o yüzden büyük konuşmayım ama sanalda tanıştığımla evlenmem ben zaten o raddeye getirmiyorum kızlar hariç muhabbetim olmaz kimseyle öyle uzun uzadıya , konuşmuyorsam nasıl etkilenipte ilişki amaçlı görüşücem, face de tanışıp evlenenlere saygım var ama saçma sapan çet sitelerinde tanışanlara bakınca ne işiniz vardı oralarda diyorum içimden.

Bende soğuk bakmıyorum. Çevremde bir kaç örnek var gayette mutlular. Hele arkadaşımın kuzeni var ki gıpta ediyorum onlara maşaAllah çok mutlular. :nazar: Hayatımda birbirini o kadar tamamlayan çift görmedim.

şöyle diyeyim son derece asosyal tipler klavye başına geçince Don Juan olabiliyor.. Mimikler çok önemli mesela.. adamın karşısına geçip "ben doom metal" seviyorum dediğinde o an alacağı yüz ifadesi ile klavye başında döktürecekleri çok farklı olabilir, bilemezsin.. çekingen mi, pasif mi, göz teması kuruyor mu? bunları netten anlayabilmen mümkün değil.. ha olmaz mı, olabilir ama riskli..

Evet o farkli da zaten yuzyuze gorusunce o da anlasilir ama bi yerden sonra illa ki. :) Yani ben hicbir sekilde tanismadigim ama uzaktan uzaga hoslandigim bir adamla da ayni ortamda da olsa, bi tanisiyorum falan aaa cok cekingenmis vs. diyebiliyorum. E netten tanisip gorustugum adama da bu teshisi koyabilirim ki yuzyuze gorustugumde? :/

Seks partneri aranan sitelerdekileri ayri tutalim orada amac belli zaten.

Eger sohbet sitesinde tanistiginiz insana guvenmiyorsaniz...

Orada tanistiginiza gore siz de oradasiniz yani siz de en az muhatabiniz kadar tehlikelisiniz.

Diger sitelerdeki tanismalara gelirsek...

Muhakeme yetenegi zayif bir kadin...

İsterse cocukluk arkadasiyla, uzak akrabasiyla birlikte olsun yine oyuna gelir.

Netin guvenilirligini tartisilir hale getirenler de bu tip duygusal, kolay kandirilabilir kizlar.

Bugun en adi siteye girin, ozelinize yuz kisi yazsin...

Olgun, mantikli cumleler kurun...

En hain olani bile bir daha yazmaz zaten.

Mantigi devreden cikardiktan sonra da en safi bile nette de reelde de dogdugunuza pisman eder sizi.

Evet kızlar, niye.

Yil olmus 2015. Millet marsa otel insa edip yakinda tatil yapmaya gidecek biz hala internetten tanisinca sanki adam oldurmus muamelesi yapiyoruz. Yapanlar var yani.

Okulda ya da orada burada gorup de hoslandigimiz adam cok mu guvenilir? Aradaki fark ne? İnternetten tanisirsiniz sonra yuzyuzr gorusursun olursa ne mutlu, olmazsa herkes yoluna. Herkes tutturmus bi guven meselesi diye. E reelde gorup hoslandiginiz her adam guvenilir miydi? İkisini de tanimiyoruz sonucta. İkisinin de aldatma potansiyeli var, ikisinin de zarar verme potansiyeli var? Yani burada da goruyoruz, reel hayatta tanisip ne olaylar yasayan vs.

E internetten bir oyun sitesinden evlenen arkadasim var. Biri yine telefondan tanistigi biriyle evlendi. Zit ornekler de var tabii.

Ama merak ediyorum, internet deyince asarim keserim moduna burunenlerin sebeplerini? :)

NOT: CUNKU GUVENİLİR DEGİL'i bir cevap olarak gormuyorum. Reelde hoslanip tanistiklarimiza da hemen guvenmiyoruz.
eskiden su sacma sapan chat olaylari filan vardi, yalan/yalanci dolu.. bu nedenle onyargi gelisti insanlarda normal olarak..
benim de oyunda tanisip evlenen arkadasim var, hic yargilamadim, simdi daha farkli belki internet..
bu kadar sorgulayip, neden guvenmiyosunuz diye kizarcasina sorulmasina da mana veremedim :KK53:
sen kendi bakis acindan sorumlusun, sana yanlis gelmiyosa, icin rahatsa, sorun yoktur yani :KK51:

bence bir farklı yok. o eskide kalmış.. tamamen şans işi :) bende internette tanıdım. 5 yıldır birlikteyiz. Çokta mutluyuz. Allah bozmasın.. Kader kısmet böyle şeyler :) Benimde çok tanıdığım var nette tanışıpta evlenenç

Nette tanisilan adamla nette sevgili olmaktan bahsetmiyorum. Nette tanisip da, sonradan yuzyuze gorusemkten bahsediyorum. O zaman da sonucta yuzune bakarak yalan mi soyluyor soylemiyor cozebiliriz? :) Ne farki var.

Tamam bunda bir sorun zaten yok sonuçta arkadaş da kalınabilir tanıştıktan sonra ama 6 7 ay yazışıp birbirini hiç görmeden aşkımları döktürmek çok da mantıklı değil bence.

Ya yok oyle bir ortamdan degil de atiyorum iste bir forumdan, facebooktan denk gelip de olmasi gibi. Hani kasitli olarak degil. :) Zaten sen de yasamissin ve olumlu olmus :)) Ne mutlu.
aynen bunu yaşadım çok da memnunum iyiki de tanışmışız diyorum asla pişman değilim ama sapık katil ya da dolandırıcı da olabilirdi:KK53: dikkat etmekte fayda var numaramı bile üç ayda vermedim ben aynı memlekettenmişiz tanıdıklardan iyice araştırdım sonra başladık konuşmaya o yüzden tedbir şart

İnternet ortamı derken sosyal paylaşım sitelerinde olabilir.Çünkü bir yakınının tanıdığı çıkar ve gerçek bilgiler elde edebilirsin.Henüz o şekilde bir tanışma yaşamadım ama karşı değilim.

Evet kızlar, niye.

Yil olmus 2015. Millet marsa otel insa edip yakinda tatil yapmaya gidecek biz hala internetten tanisinca sanki adam oldurmus muamelesi yapiyoruz. Yapanlar var yani.

Okulda ya da orada burada gorup de hoslandigimiz adam cok mu guvenilir? Aradaki fark ne? İnternetten tanisirsiniz sonra yuzyuzr gorusursun olursa ne mutlu, olmazsa herkes yoluna. Herkes tutturmus bi guven meselesi diye. E reelde gorup hoslandiginiz her adam guvenilir miydi? İkisini de tanimiyoruz sonucta. İkisinin de aldatma potansiyeli var, ikisinin de zarar verme potansiyeli var? Yani burada da goruyoruz, reel hayatta tanisip ne olaylar yasayan vs.

E internetten bir oyun sitesinden evlenen arkadasim var. Biri yine telefondan tanistigi biriyle evlendi. Zit ornekler de var tabii.

Ama merak ediyorum, internet deyince asarim keserim moduna burunenlerin sebeplerini? :)

NOT: CUNKU GUVENİLİR DEGİL'i bir cevap olarak gormuyorum. Reelde hoslanip tanistiklarimiza da hemen guvenmiyoruz.
Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.

Evet kızlar, niye.

Yılın 2015 olmasıyla,Mars'a otel inşa etmeyle,yani kısca modern teknolojiyle internet arkadaşlığını bağdaştırman ne alaka.Yaşın henüz çok genç sanırım.Mutlaka internet üzerinden tanışıp evlenip mutu olan bir kısım da vardır.Ama u senin de bahsettiğin 2015 zamanında,millet dolandırıcılığın,ahlaksızlığın kadın tüccarlığının,organ mafyacılığının tillahını yaparken,sadece sosyal medyada sana söylediği kadaryla tanıdığın bir insana ne kadar güvenebilir insan.
İnsan aracı olan tanıdığı bildiğinden bile zarar görürken,hiç anımadığın birinin iki sözyle mi güveneceksin.Diyorsun ki,reel hayatta tanışıp ne olaylar yaşayan var.Olay yaşamak senin nerede tanışmanla alakalı değil.Sen elin adamının herşeyini görmezden gelirsen,katıksız herşeyine inanır boyun eğersen,ister ayda tanış farketmez.Herkese temkinli davranmak gerek.
Bir insanın karşında duruşu,yapısı,yemesi içmesi,olaylara karşı verdiği tepkiler,ailesi,çevresi işi gücü önemli şeyler.Bunlarda ekran karşısında konuşarak/yazışarak çözülee şeyler değil.
Donanımı işi gücü çevresi,sosyal cesareti olan kimse de internet üzerinde hayat arkadaşı aramaz.

Peki bu konuya siz neden bu kadar sıcaksınız ve asosyal.Fotoğraflarla kızlar da erkekler de allayıp pullayıp sunuyorlar kendilerini.Sanal aşklar eziklerin işi,kendine güvenmeyen tiplerin.İki tip de ezikse ve güvenmiyorsa ne güzel zaten bulmuşlar birbirlerini.O kadar güveniyorsun da neden gerçekte kimse yok çevrende.Madem gerçektekiler de diğerleri gibi kötü en azından sanaldaki gibi allanıp pullanamıyor karşındayken.Asosyal ergenler yapıyor o işleri.Aklı başında insan işi değil o.Yaşı büyükler de yapıyor evet ama onların beyin ergen.

Bu nasıl bir yorum yok beyni ergen,asosyal bilmem ne...
Size ne yahu oradan da tanışırlar buradan da tanışırlar bana göre de mantıklı değil ama evlilik programlarından daha mantıklı bulduğum kesin.