İNTERNETTEN TANIŞIP EVLENEN OLDU MU?

Sizinki nasil oldu? :) Merak ettim :))) masallah millet sehirden sehire zor oluyor. Ulkeden ulkeye daha cok sabir ozveri gerekir.

Ben onun yaşadığı ülkeye tatile gelecektim, bir site var şehirlerin yerlilerinden tavsiye vs. alınan, o siteye üyeydim. Çok paramız yoktu, nerede kazıklanmayız diye sormak yani derdim Neyse o siteden en Son Online olan kişileri listeledim, tamamen tesadüf o anda eşim onlinedı :) öyle konuşmaya başladık, sorularıma cevap verdi. Sonra bir ay boyunca sabah akşam konuştuk hafif flört ederek. Arkadaşlarımla tatile gelince de görüştük, aşık olduk :) 10 ay boyunca git gel yaptık her ay, bütçe falan kalmadı tabi. Okul bitince de yanına taşındım ben beraber yaşamaya başladık. Ööyle gelişen bir hikaye. Üstelik ingilizce konuşuyoruz yabancı kendisi. Ona rağmen nazar değmesin maşallahımız var. Çocuk düşünüyoruz bakalım 3 dille nasıl olacak ona dertleniyorum açıkçası.

Aaa ne guzelmis... :) darisi basima diyeyim. ) Hehehe Allah bozmasın.

Benim cevremdede var bi kac tanidigim ikisi memnun ikisi cok kotu hatta bosanmayi dusundukleride olmustu

Ya evlilik bi yana onceden sanaldan baskalariyla tanisilir arkadasliklar dostluklar kurulurdu illada karsi cins olmasi gerekmezdi bi kac kez canim sıkıldida chat yapim dedim demez olaydim millet sapiga baglamis dunyayla beraber sanal dunyada degismis

Biz . Chat sitesinden tanışıp evlendik.4 senelik Evliyim .iyiki de onunla evlenmişim. Rabbim yokluğunu göstermesin

Benim kuzenim instagramdan tanıştığı adamla evlendi. bu şans bence. 6 ay oldu evleneli gayet mutlular, ailelerde birbirine uygun herkes çok iyi anlaştı. dedim ya tamamen şansss

Istisnalat haric riskli bi yoldur bu.

Benim kuzenim mayısta evlendi facebooktan mesaj yoluyla tanışmışlar 5 sene çıktıkar öyle karar verdiler şu an gayet mutlular ama tabii böyle iyi olan çok nadir ben pek doğru bulmuyorum mesela internetten tanışmayı

Erkeklere dışarda bile güvenmek zor kaldı ki net ve sanal ortamda birçok yalan söyleyebilir.

"Aşkım Kapışma'yı dinleyin. İnsanlar davranışlarına göre anlaşılır. Net ortamında kameralı konuşsan da veya sürekli msjlaşsan da erkek her yerde erkektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…