İNTERNETTEN TANIŞIP EVLENEN OLDU MU?

ikn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
71
5
Merhaba kızlar internetten tanışıp doğru kişinin karşındaki olduğuna kadar verip evlenen oldumu ve ailesine tanışma hikayenizi nasıl anlattınız

komsum bu sekılde evlenmıstı,
anlatmısı nasıl oldugunu...
aılelelere durustce soylemısler netde tanıstık dıye, karsı cıkılmıs tabı ama kabul edılmıs sonunda evlenmısler fakat sorunlar cok cıktı kısa sürede bosandılar...

Merhaba kızlar internetten tanışıp doğru kişinin karşındaki olduğuna kadar verip evlenen oldumu ve ailesine tanışma hikayenizi nasıl anlattınız
BİZZZZZ

ZORLU Bİ SÜREÇTİ AMA EVLENDİK...
SADECE TEK BİLMEYEN BABAM. BABAM HALA BİLMİYO....

Sokakta bulduğunu sokakta kayıp edersln internette bunlduğunuda internette kayıp edersin ,pek sağlıklı bulmuyorum açıkcası mertse bir erkek sanalı karıştırmaz yüzyüze olur , çok yalan söyler gibi

Sokakta bulduğunu sokakta kayıp edersln internette bunlduğunuda internette kayıp edersin ,pek sağlıklı bulmuyorum açıkcası mertse bir erkek sanalı karıştırmaz yüzyüze olur , çok yalan söyler gibi

kesınlıkle katılıyorum...
aynen boyle olmustu bosanma sebeplerı adamın yalanları ortaya cıktı,,,
evlendı yıe bekarmıs gıbı netde takılmalar falan.
zor iş felaket tellalı gıbı olumsuz konustum ama :)
gozunun onunde memleketındekını zor tanırken ...
netde zor iş valla

Annemin de komşusu internette bir erkekle yazıştıktan sonra oğlana kaçtı ama sonra ne oldu kızın yaşadığı şartlar o kadar kötüymüş kü sonra oğlanla annesi kızı hergün dövüyorlarmış , bu kızın anneside yokmuş ölmüş neyse akrabaları gittide kızı kurtardı o sefil ve şiddet dolu hayattan çiftlikte kızı ağır şartlardada çalıştırıyorlarmış , kızlarda çok saf her söylenene inanıyorlar bir aşığım lafı hemen kanıyorlar tabi erkekte bu aşk,sevgi sözcüğünü çok kullanıyor

benim en yakın arkadaşım internetten tanıştı gayette mutlular, gerçi şans işi iyi kötü, görücü usulu de olsa normalde olsa hepsi şans değil mi zaten iyi ya da kötü çıkması, çok iyi analiz etmek gerekir

OTE="ikn, post: 41765648, member: 683638"]Merhaba kızlar internetten tanışıp doğru kişinin karşındaki olduğuna kadar verip evlenen oldumu ve ailesine tanışma hikayenizi nasıl anlattınız[/QUOTE]
Merhabalar canım bu sorunu o kadar çok yanitlamak istedim ki çünkü Allahım nazarlardan korusun 3 yılı geride bıraktıgimiz çok masum ve saygılı bir ilişkimiz var şükürler olsun bizde internetten tanıştık iki yıl sonra ilişki muhabbetlerine girdik başta birbirimize guvenemedik ilk görüşmemiz ve tum gorusmelerimizde ailem vardı yanımızda hiç bir zaman bana bir kerede ailen olmasın demedi birbirimize güvenmek için elimizden ne geliyorsa yaptık bu ağustosta ailesi geliyor bize ilk tanismamiz olucak ve nasip olursa ilişkimizi dahada ileri boyuta tasicaz size tavsiyem internette hayat arkadasinizi aramaya kalkmayin olduda benim gibi ergenlikte bi hata yapıp biriyle tanistiysaniz ve onu gerçekten istiyorsanız acele etmeyin insanlari gerçekten tanımak çok zor. Şu hayata yeniden gelsem tekrar sevdigimi isterdim Allahım ayirmasin bu arada nasıl guveniyorsun 3 yıldır hiç mi bir hatası olmadı diyenlere içinde Allah korkusu ve vicdan olduktan sonra ben bu adamı birakmam demek o kadar güzel bir duygu ki Allahım herkese nasip etsin

bizim ilişkimizde böyle başladı. bir hafta sonra yüz yüze görüşmüştük. bir ay sonra evlenme teklifi etmişti.1 buçuk yıl sonra evlenmiştik şimdi hala evliyiz. bir gün bile yanımdan ayrılmadı kader çarklarını farklı döndürür normal ortamda katiyen tanışamazdım çok rahatta bir evliliğim var 7 yıldır Allah bozmasın zamanın ne getireceği belli olmaz ama şimdilik güzel.

Biz de eşimle internetten tanıştık. Lise arkadaşımı eklemiştim, ordan görüp eklemişti beni, ortak arkadaşımızmış. Hemen iki hafta sonra buluştuk. Güzel ilerledi her şey. Ta ki babam bizi oturduğumuz semtte elele yakalayana kadar Eşimle aynı yerde oturuyormuşuz bu arada. Daha 8. ayımızda yakalandık. Çok zor oldu o saatten sonra her şey. Babamın küsmeleri, annemin iğnelemeleri... Ama annem nette tanıştığımız ilk günden beri biliyordu. Sadece o gün bize buluşmayın bugün demişti onu dinlemedik Sonra ailesi tanışmaya geldi. Ondan sonra da 1 buçuk sene uğramadılar bize, sıkıntılıydı o yıllar. Çünkü ben öğrenciydim, eşim de sürekli bi işte çalışmıyordu. Ardından benim mezun olmama bikaç ay kala söz nişanı hallettik. 6 ay sonra da düğün...
Şu an çok mutluyuz, 3 senedir evliyiz, ondan öncesi de 4 sene. Allah herkesin karşısına hayırlı insanlar çıkarsın.

biz esimle facebooktan tanistik. oturdugumuz sehirde yasayan bir cocuk grup acmisti herkes o sayfaya katilmisti oradan tanistik. ben mutluyum esimle ama tabi evlilikte hersey herzaman güzel yüricek diye bisey yok arada birbirmizi yesekte birbirimizi cok seviyoruz.

bizim komşumuz :)
ilk karısı çok aksi ve geçimsizdi ve eşinin ailesinden de çok çekti. ikinci evliliği internetten .biz egeliyiz eşi doğudan Erzincan veya Erzurum olması lazım 18 -19 yaşındaydı kız evlendiğinde.
ilk evliliğinden daha fazla mutlu olduğu kesin erkek olarak.gelin de dişli kendini ezdirmedi yanlız adamın alkol problemi de vardı..

İnternetten tanışmak ne demek tam olarak??
Yani mesela facebook'tan rastgele birilerini bulmak mı? Eğer kastedilen buysa, bence sıkıntılı bir durum.

Ben de eşimle sanal ortamda tanıştım ama bir forum sitesinde. Edebiyat, felsefe gibi konuların konusuldugu bir yerdi. İnsanların önce birbirlerinin fikirlerine aşık olması harika bir şey bence.
6 yıldır evliyiz :)

Benim arkadaşım öyle evlendi sadece 3 5 yakın ark bikiyoduk bazı kişilere arkadaşım tanıştirdı dedi bazılarına da beni görmüş mahalleden birine misafirlige geldiginde bi kac kez takip etmis sormus filan sonra benim yanima geldi demişti çok da mutlu oldular bi sorun olmadı yani

Bence evlilik kader kısmet ve internet bunun için sadece bir vesile.Çevremde var öyle tanışıp evlenenler ve mutlular mutlu olmayanları da vardır tabii her zaman istisnalar var . Mesela bi arkadaşım konuşuyordu netten tanışmışlardı çocuk yalancı çıktı her konuda yalan söylemiş ve bunlar yüz yüze görüşmüş buluşmuşlardı. Erkek ne düşünüyordu bilemem ama kız ciddi düşünüyordu. Bi insan yanı başınızda da olsa gizleyebiliyor kendini, saklayabiliyor bazı şeyleri ama bazen uzakta da olsa ele veriyor kendini gizleyemiyor dikkatli olmak, acele etmemek ve buluşup iyi gözlemlemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…