Biliyorum sitede bu konuda birçok konu ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Nasıl buldu eşinizi sizi soyadınız bilmeden,oyun oynadığınız sitede profilinizde mail adresiniz mi ekliydi faceden mail adresinizi yazarak mı buldu ilginç geldi.Ben esimle bir sitede oyun oynarken tanistim yani oyun masasinda sohbet ediyorduk adimi ve okudugum okulu soylemistim soyadimi falan bilmiyordu. Bana mail adresini gondermisti faceden ekle diye eklemedim sonra net koptu oyundan cikmis oldum sonra ertesi gun universitede dersteyken bi baktim faceden esim bana mesaj gondermis sok oldum beni nasil buldugunu anlamadim falan bir suru kisi cikiyor cunku simdi 3 aylik evliyiz toplamda 3.5 sene sevgili 1 sene nisanli kaldik. Basta guvenmek zor oluyor gercekten ama kismetinde varsa o seni her turlu buluyor :) evliligimde cok sukur iyi esimin ailesi disinda sorunumuz yok :)
Peki ben birşey sorabilir miyim?Ben:)hatta netten tanıştığım suan adını sanini hatrlamadgm birinn vasitasyla tanıştık :)ilk aylar güven problemi tanıma vs ile geçti 3 yıla yakın sevgililik+nisanlilik derken 3 yıla yakinda evlilik.gerek eşim gerek ailesiyle hiç probkemimjz olmadı çok şükür :)yine arkdsm oyun odasında tanıştı evli mutlu :)ama bu akrabanla evlilik yapıp evlendikten snra skntilari olan insanlar bile var .evlilik risk yani. Yine başka bir tanıdık 1-2yil evli kaldı işsiz güçsüz kendni farklı tanıtıp derken bosandilar. .
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
Öncelikle internette birçok arkadaşlık sitesi, chat sitesi ve forum siteleri var. buralardan biriyle tanışıp evlenen ya da halen sevgili olan var mı? varsa ilişkileri nasıl gidiyor çok merak ediyorum. aslında ben karşı değilim bu şekilde tanışmaya ancak ciddi bir ilişki yürür mü? internetteki erkeklerin birçoğu cinsel ihtiyaçlarını gidermek için buluşmak istiyor gibi geliyor bana. var mı sizin ya da etrafınızdan birinin böyle internette başlayıp ama doğru düzgün giden evliliği yada ilişkisi? ne düşünüyorsunuz kızlar...
Biliyorum sitede bu konuda birçok konu var ancak hemen hemen hepsi zaman aşımını uğraşmış. yani yeni açılan konu bulamadım bu konu hakkında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?