Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba size önerebileceğim her bütçeye ve zevke uygun takı tasarımlarının olduğu muhteşem güvenilir bir site tavsiye edebilirim bir göz atın isterseniz ...sağlık ve mutluluk dilerim:)
Merhaba size önerebileceğim her bütçeye ve zevke uygun takı tasarımlarının olduğu muhteşem güvenilir bir site tavsiye edebilirim bir göz atın isterseniz ...sağlık ve mutluluk dilerim:)
Merhaba adresi yazmıştım ancak reklam içerikli oldugundan ki ben reklam yapılabileceğini sanıyordum bazı arkadaşların da yaptığını gördüm çünkü oyüzden adres silindi ama size isterseniz saç bakımından cilt bakımına her konuda en yeni kendi kullandığım denemiş gerçek formülleri yazdığım güzellik siteme bakabilirsiniz beni takip etmenizi rica ediyorum çok sevinirim ziyaretçim olursanız:)