İnternetten Satış!

Fotosentez

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2010
1.129
598
323
Diğer
Arkadaşlar merhaba.

Hiç fikrim olmadığı bir konuda size danışmak istiyorum inşallah yardımcı olabilen vardır.

Benim annem ödüllü her yıl sergi açan bir ressam. Çok güzel rus, osmanlı tabloları yapar. Ama zevk için. Geçen birisi anneme kendi akrabasının bundan çok daha uyduruk resimleri binlerce dolara yurt dışına sattığını söylemiş. Hatta gazete haberini de gösterdi. Ancak annem yardım isteyince hiç oralı olmamış. Annemde internetten falan hiç anlamaz. Ben annemin resimlerini satmayı düşündüm. E-bay e falan baktığımda, anneminki gibi tablolara 1 3 bin dolar yazıldığını gördüm. Ama nasıl yaparım nasıl satarım nasıl gönderirim hiç bilmiyorum.

Sonra dedim acaba e baydan yada başka yerden satış yapan birine versem, komisyonla işi bilen birine mi sattırsam dedim ama bu şekilde tanıdığım kimse yok. Aslında yapacak insan içinde mantıklı. Keş para ve emek yok. Zaten e bayden falan hesabı varsa sadece oraya resmi koyacak ve elektronik işlemleri yapacak.Ama tanıdığım yok

Kızlar yardım edin nolur bilen birisi varsa çevrenizde danışabilir misiniz? Nasıl satabilirim bu yağlıboya resimleri?

Oralarada baktım ordakiler yapıştırma, yada baskı olanlar. Yağlıboya tablo fiyatları onlara göre pahalı. Nerden satabilirim allahım ya O sitede de hiç göremedim :/

Arkadaşım dikkat edin, bundan kısa bir süre önce maliye internet satışlarına el attı. Malum gg de bavul ticareti gırla, adamlar da önünü almak ve vergi usulsüzlüğüne son vermek istediklerinden hem bu satışları tespit edip ceza yazdı hem de faturasız satış konusunda uyardı. Bu konuda uyarmak istedim çünkü sizin bahsettiğiniz gibi el emeklerini satan bayanların çoğunun ya yeni haberi oldu ya da halen haberleri yok. Aklınızda bulunsun

Son düzenleme:
Çok güzel bir uğraş ve ne güzel ki annen bu konuda birşeyler yapmak istiyor.
Bence aracı bir kişinin olmasına gerek yok, çünkü tanımadığın birine ne kadar güvenebilirsin?
İlk önce bu soru oluşur benim kafamda. Sana özelden bir iki site adresi göndereceğim.
Konuyla çok aşırı bilgim olmamasına rağmen, sen bir bak, bir araştır olmadı bu siteler ile irtibata geç.
Duruma göre annen ile karar verirsiniz.

bir de LadyKaKa'nın yorumu dikkatimi çekti.
Buna da dikkat etmeniz gerekir, yani bir emeği değerlendirmek isterken, bam başka yerden sıkıntı çıkmasın hiç.
O yüzden, vereceğim sitelere göz gezdir derim...
Annenin emeklerine sağlık

bir üsteki ve onun ustundekı yoruma istinaden zaten bu işi yapabilmek ıcın bır suru prosedur var.. E-pazarlama için buradan bır ortak arayacagınıza daha profosyenel bırıyle calısmanızı tavsıye ederım..Yanı tanımadıgınız ınsanlara satıs yapılabılır..Zaten tanıdıgın ınsanlara satıs yaparsan sadece olmaz..aMA ortaklıgı tanıdık biriyle olusturursanız daha güvenli olur bence..Söz konusu ücret yüksek ve bunun kucuk bı komısyonu ıcın ugrasacak insan bulmak zor..Paranın tamamını alıkoyabılır falan..Bence bu işi derinlemesine araştırın..Sonra bu işe adım atın..Kulaktan dolma bilgiyle koca değirmen kolay dönmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…