İnternetten Satış Yapmak ve Gümrükten Mal Almak

PudraPembesi34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
196
59
Merhaba Kızlar, Ben üniversite mezunuyum, sağlık problemlerim nedeniyle 1 seneyi aşkın çalışmıyorum. Evliyim ve maddi sorunlar yaşıyoruz baya.. Facebookta,instagramda falan kıyafet, makyaj ürünleri gibi bayanların ilgisini çeken ürünler satanlar var. Geçenlerde bu alışveriş yaptığım kişiyle ufak bir konuşma geçti aramızda. Çok uygun fiyata gümrükten aldığını ve sattığını söyledi. Zaten 1 senedir bu olayda aklımın bir köşesinde fakat bir türlü ottutturamadım kafamda ne yapmam, nerden başlamam gerektiğini. Gümrük? Hangi Gümrük? Nasıl? Ne kadar? Napmam lazım? Nerden temin etmem lazım.. Ne kadar bütçe lazım? Başka bir iş fikri olanlarda fikrini yazabilir. Nerden başlamam lazım, lütfen bana bi yardımcı olurmusunuz... Çevresinde bu işi yapan varsa sorabilirmi? Gerçekten benim için çok önemli.. Detaylı detaylı anlatanlarıda kocaman kocaman öpüyorumm şimdiden teşekkürler..

Daha farklı bir öneri sunabilirim aynı nedenlerle bir işe giriştim bende

çocuk bakıcısı arayan çok var sağlığınız çocuk bakmaya müsaitse ... en azından okuldan dönünce ödevlerin i yaptırtsanız yemek yedirtseniz süper olur

X