evet aliexpress'i duydum baktım fakat daha önce aliexpressten alışveriş yapmadım. kargo geliyormu? kaç günde geliyor vs vs. yani 23 euroyu geçmeyen ürünlermi yüklemeliyim facebook sayfama önceden? sipariş gelincede, kendi evime değil, müşterinin evinemi yollamalıyım direk? kredi kartıyla ödeme yapılıyor değilmi. tüh kartta kullanmıyorum.çok soru sordum galiba
Aliexpressten cok cok memnunum ben.
Helede dun yasadiklarimdan dolayi.
Bi saticinin yolladigi urun berbatti, parami geri istedim( tabi urun bende kaliyor bu durumda, geri yollamaya gerek yok).
Satici guzel yorum yap parani vericem dedi vermedi. Bende aliexpressin chattini buldum 24 saat acik olan.
Ordaki hemen yardim edicem dedi.
O satici odemesi lazim parani, biz aliexpress yetkilisi olarak sizi magdur etmeyiz dedi. Saticiyla iletisime gecip parami alicam.
Diger ornekler:
Bi satici cok gec yolladi urunumu( 1 ayi gecti, normalde en gec 20 25 gune geliyor)
Saticiyla ilesitisime gectim.
Gec kaldigi icn ozur diledi ve parami geri yolladi. Ve urunde ulasti yine bana az bi gecikmeyle. Bedava oldu bana.
Bu sekil 3 4 kere oldu bende.
Egerki bi urun aldiysan hala 24 saat icinde toparliya biliyosun, urun yollanmamissa param devir.
Tavsiye olarak bence urunu once bir tane olrak siparis et. Cunku bazen urunler azda olsa farkli oluyor resimlerden( guvenilir saticilar bulmalisin, urunlerin altindaki satici yildizlari ve yorumlar cok onemli).
Baktinki urunu sevdin, coklu siparis ver.
Elinde bulundur stok( abartmadan)
Sonra satisa basla.
Musteri buldugunda kargoyu musteriye yukle. Anlasin iste.
Egerki bi urun oliyosun bi saticidan. Hepsi bi pakette geliyor. Egerki 23 eurodan fzlaysa odeme, bu ne diyip aciyorlar gumrukte( bende hic olmadi,ama yurt disinsa yasadigim icindir belkide)
Bazen kapida devrederken sana odeme istiyorlR ekstra. Ama ben hic yasamadim.
Egerki farkli saticilardan aliyosan paketler ayri geldigi icin sorun olmuyor.