İnternetten Parfüm Aldım

pimju

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2016
307
276
33
Merhaba kızlarrr,
hepiniz gibi bende parfüm meraklısıyım. Uzun zamandır araştırma yapıyorum internetten parfüm alınır mı alınmaz mı diye en nihayetinde morhipodan siparişimi verdim. Bir adet parfüm ve bir adet body lotion...
siparişimi 29.11.2016 tarihinde verdim. teslimat tarihi 01-03 aralık yazıyordu tabi bu arada beklemedeyim ve sürekli kargo durumuna bakıyorum dün bi baktım hazırlama aşaması bitmiş ve kargoya verilmiş çok sevindim. Sabah tekrar baktım sabırsızlanıyorum haliyle.... öğlen kargoyu aradım araçta gelir dediler ... beklemeye devam .. ve öğleden sonra saat tam 15:10 da ta taaaa :) siparişler geldiiiii çooook mutluyum hemen açtım lotion u sürdüm kokusu fena değil bilmeden aldım zaten ama pişman değilim parfümü de hemen sıktım beklemedeyim size sonucu yazacağım :) :) sizden de bekliyorum deneyimlerinizi. güzelll ve misss kokulu günler dileğiyle hoşçakalınnnn :KK68::KK68::KK68:

Konuyu açalı 55 dakika oldu parfüm hala bileğimde kokuyor ayrıca checkkozmetik sitesinden sorgulattım parfüm 2015 yılında üretilmiş ekim ayında. 3 sene de ömrü varmış... ben zaten altı ayda bitiririm. lotion 2013 üretimi imiş bu biraz canımı sıktı ama sorun değil. Parfümden oldukça memnun kaldım yine olsa yine alırım :21::KK73::KK9:

Konuyu açalı 55 dakika oldu parfüm hala bileğimde kokuyor ayrıca checkkozmetik sitesinden sorgulattım parfüm 2015 yılında üretilmiş ekim ayında. 3 sene de ömrü varmış... ben zaten altı ayda bitiririm. lotion 2013 üretimi imiş bu biraz canımı sıktı ama sorun değil. Parfümden oldukça memnun kaldım yine olsa yine alırım :21::KK73::KK9:
hangi kokuyu aldın keske onu da yazsaydın canm :)) lolita lempicka falan mı

internetten parfüm alan arkadaş oldu mu acaba ??? Alan oldu ise bizi de bilgilendiriniz lütfen :eek:

X