• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet'ten Para Kazanma

Sena Sorkun

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
25
97
8
28
Arkadaşlar bir site keşfettim çok basit bir olayı var. Sisteme kayıt olduktan sonra bir ekran geliyor 4 haneli rakam veriyor size onu kutucuğa yazıp entere tıklıyorsunuz 0,10 dolar veriyor her entera tıklamanızda yeniliyor saniyesinde 10 kere yaparsanız 1 dolar veriyor.

150 dolar olduğu zaman çekebiliyorsunuz. Çok anlatamadım ama siteye girdiğiniz zaman mantığı anlayacaksınız.
Bilgisayardan en kolayı oluyor bu arada;
...site bu arkadaşlar buraya girin sol tarafta ... yerine girin kayıt olun ve başlayın hepsi bu kadar herkese kolay gelsin :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bir site keşfettim çok basit bir olayı var. Sisteme kayıt olduktan sonra bir ekran geliyor 4 haneli rakam veriyor size onu kutucuğa yazıp entere tıklıyorsunuz 0,10 dolar veriyor her entera tıklamanızda yeniliyor saniyesinde 10 kere yaparsanız 1 dolar veriyor.

150 dolar olduğu zaman çekebiliyorsunuz. Çok anlatamadım ama siteye girdiğiniz zaman mantığı anlayacaksınız.
Bilgisayardan en kolayı oluyor bu arada;
... site bu arkadaşlar buraya girin sol tarafta ... yerine girin kayıt olun ve başlayın hepsi bu kadar herkese kolay gelsin :)))
Siz kullandınız mı hiç veya para çektiniz mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Back