• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten para kazanabilirsiniz

ATAKAN

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
26
1
13
Bursa
Önyargılı olmayın, herkes internetten para kazanabilir. Ben önce inanmamıştım, birkaç aydır deniyorum iyi paralar geliyor, ev hanımıyım bilgisayarıma oturuyorum, reklam izliyorum 30 saniye veya 5 saniye sonra hesabıma para geçiyor
Kadınlar kulubü sitesine uzun zaman önce kayıt oldum, ancak siteye pek giremedim, özel mesaj atamıyorum kimseye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abla merhaba :)

Sayende guzel olacak hersey diyorum baska da birsey demiyorum :)

Bilgisayarin ekran slklntlsl devam ediyor bir cevap gelmedi tamirciden beklemedeyim tiklama yapamiyorum catlicam walla :D

Önyargılı olmayın, herkes internetten para kazanabilir. Ben önce inanmamıştım, birkaç aydır deniyorum iyi paralar geliyor, ev hanımıyım bilgisayarıma oturuyorum, reklam izliyorum 30 saniye veya 5 saniye sonra hesabıma para geçiyor
Kadınlar kulubü sitesine uzun zaman önce kayıt oldum, ancak siteye pek giremedim, özel mesaj atamıyorum kimseye.
Mrb sitenin adini ne bana yardimci olurmusun

Ben de güvenmezdim eskiden ama bir iki site buldum. 3 gündür üyeyim ve hoşuma gitti. Kazandığınızı direk hesabınıza aktarıyorlarmış. Bunu yapan arkadaşlarımdan da duydum kazançlı olduğunu. Reklam tıklayarak, anket doldurarak ufak ufak kazandırıyor. İçinde Türkçe forumu da var :) Günlük görevlerden bonus da veriyor. Ayrıca getirdiğiniz üyelerden ve onların üyelerinden de (8. üyeye kadar zincir devam ediyor) kazanıyorsunuz. Kimseden bir ücret gitmiyor. Üye olup benim gibi öğrenci insana da yardım etmek isterseniz ve ya soru sormak isterseniz mesaj atabilirsiniz :KK51:

Canim 150 TL yatirip kaydolunan mi.şuan en iyisi o

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back