- 1 Aralık 2016
- 877
- 507
- 23
- 30
- Konu Sahibi gulayse6378
Kizlar var mi internetten ovulasyon testi alaniniz ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim hangi siteden aldin ben bo yerde gordum ovulasyon+gebelik. Siteye guvenebilirmiyim acaba :)Ben aldım. Laboquick marka
Ben de aldım labouquik gittigidiyordan almıştım canımKizlar var mi internetten ovulasyon testi alaniniz ???
Guvenebilirim yani dimi siteye :)Ben de aldım labouquik gittigidiyordan almıştım canım
Ben de aldım gayet güvenilir rahatlıkla alabilirsin. Ben gittigidiyordan almıştımKizlar var mi internetten ovulasyon testi alaniniz ???
Tamam canim regl olursam alicam :)Ben de aldım gayet güvenilir rahatlıkla alabilirsin. Ben gittigidiyordan almıştım
Bebiş istiyorsan İnşallah olmazsın :)Tamam canim regl olursam alicam :)
Ahhh insallah kuzu insallahhhh :))Bebiş istiyorsan İnşallah olmazsın :)
Loboquick aldm. Hem gebelik testi hem ovulasyon testi. Kullandigim ay Allah in izniyle hamile kaldim. 10.haftama gircem cnim.Kizlar var mi internetten ovulasyon testi alaniniz ???
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :) bende gittigidiyorda gordum acaba alan varmi diye merak ettimLoboquick aldm. Hem gebelik testi hem ovulasyon testi. Kullandigim ay Allah in izniyle hamile kaldim. 10.haftama gircem cnim.
Bende ilk defa kullanmaya baslicam iste bi bilgim yok :)innovita almayın :)
innovita mı canımBende ilk defa kullanmaya baslicam iste bi bilgim yok :)