• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten mutfak aletleri alanlar..

breathin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2011
638
7
0
Ankara
selam kızlar, pek çok internet sitesinde mağaza fiyatlarının altında elektronik ev aletleri satıyolar.mesela az önce gördüm bekonun mikro dalga fıtını 119 tl biyerde, kendi internet sitesine girdim 222 tl.nasıl böyle olabiliyo? buralardan alış veriş yapıp sorun yaşayan arkadaşlar var mı? neler aldınız mesela, paylaşır mısınız..

Benim açtığım bir konu vardı
Orada hangi sitelerden neler aldıklarını, güvenilirliğini, olumlu/olumsuz her şeyi paylaşıyorlar

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/578274-ceyiz-icin-internet-siteleri.html

biraz bakın isterseniz

Bir de o internet sitelerinde toptan alan, spot işi yapan veya firmayla anlaşmalı kampanya firmaları vs oluyor
Onun için fiyatlar daha farklı
Tabi her zaman her yerde böyle iyi niyetli olmayabiliyorlar
Alacağınız siteyi çok iyi araştırın

canım sitelerin bazıları toptancı, o yüzden daha ucuza satıyorlar. mesela ben düdüklü mü 224e mi ne almıştım tam hatırlamıyorum. ama normalde diğer sitelerde 330 lu bi şeydi. Sitenin adı Büroteknik. Bazı siteler de aracılık yapıyorlar. Markafoni Trendyol gibi...

Back
X