Kontakt Lens Internetten lens almak?

tantanis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2015
7.196
9.107
Günaydın kızlar,

Şimdiye kadar hep optikten aldım lenslerimi. Ama 100 tlyi geçiyor galiba şuan. İnternette daha ucuz olanları vardı aynı ürünün. Internetten mi alsam diyorum ama emin de olamadım, daha önce alan var mı?

Bana güvenilir olmayabilir sahte olma ihtimalleri çok oluyor demişti birisi çekindim açıkçası.

Kullanıp memnun kalan var mı kızlar? Ve hangi site? (Bunu özelden alalım :))

Bir dee hangi markayı kullanıyorsunuz? Doktorum bana acuvue oasys aylık önerdi onu kullanıyorum çok bir sorun yaşamadım hafif batmalar ve sabahları yaşadığım kuruluk problemi dışında. Daha iyi bir lens öneriniz var mı? Doktorlar marka ile anlaşıp öneriyor olabilir onun için soruyorum.

Mune Mune biraz burada kalabilir mi konum? Yerine açsam cevap gelmeyecek ve 1 aydır gözlük kullanıyorum sıkıldım artık cevap alıp harekete geçmem lazım :confused:

Göz bu boru değil, başka şeyden kıs bundan değil. Ucuz etin yahnisi bol olur, 50 lira fazla ver iyisini al bence.
Ondan korkuyorum işte aynı marka olarak görünüyor ama ya sorunlu ya da sahte ürünse diye korkmuyor değilim. Kullananların fikrini almak istedim o yüzden.

Çok yabancı olduğum bir sektör siteyi karıştırsam yine anlamam bir şey. En iyisi sorayım dedim.

Haberlerde çıkmıştı bir bayan.Netten aldığı lens yüzünden kör olacaktı diye.

Güvenilir site veya güvenilir marka belki deneyebilirsiniz ama göz sonuçta.

Günaydın kızlar,

Şimdiye kadar hep optikten aldım lenslerimi. Ama 100 tlyi geçiyor galiba şuan. İnternette daha ucuz olanları vardı aynı ürünün. Internetten mi alsam diyorum ama emin de olamadım, daha önce alan var mı?

Bana güvenilir olmayabilir sahte olma ihtimalleri çok oluyor demişti birisi çekindim açıkçası.

Bir dee hangi markayı kullanıyorsunuz? Doktorum bana acuvue oasys aylık önerdi onu kullanıyorum çok bir sorun yaşamadım hafif batmalar ve sabahları yaşadığım kuruluk problemi dışında. Daha iyi bir lens öneriniz var mı? Doktorlar marka ile anlaşıp öneriyor olabilir onun için soruyorum.

Mune Mune biraz burada kalabilir mi konum? Yerine açsam cevap gelmeyecek ve 1 aydır gözlük kullanıyorum sıkıldım artık cevap alıp harekete geçmem lazım :confused:
Ben bu konuda internete güvenmem göz neticede ve lensler 2-3 tl gibi komik bi rakama yurt dışından getirtiliyo sağlık durumu muamma çin malı böyle bişeyle karşılaşma

Ben güvenemem açıkcası. Son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir orjinal ürün olmayabilir. Eline gelebe kadar anlamazsın. bausch lomb preservision kullanıyorum yaklaşık 8 senedir. Bi ara eşime daha iyi diyerek optikte çalışanlar acuvue vermişler. Kutu bitene kadar canım çıktı. Kuruluk sabah batmalar gibi sorunlar yaşadım. Bir de üstüne fazla para verdim. Kullanıp mrmnun kalanda vardır belki ama eğer sizinde bu tür şikayetleriniz varsa başka bi markayı deneyin derim.
Bousch lomb da hiç böyle şikayetlerim olmadı bunca senedir. 65 liraya aldım en son geçen ay. Hep aynı yerden alıyorum.

Internette hersey daha ucuz sahte oldugu anlamina gelmiyor iyi bir site bulun ben eyeart(adore) kullaniyorum baskasi yalan en iyi lens bence

Günaydın kızlar,

Gel ablana gel... Lenslerimi hep internetten alıyorum. Deli misin kız optikten iki katı fiyata alınmaz onlar.

Ben güvenemem açıkcası. Son kullanma tarihi yaklaşmış olabilir orjinal ürün olmayabilir. Eline gelebe kadar anlamazsın. bausch lomb preservision kullanıyorum yaklaşık 8 senedir. Bi ara eşime daha iyi diyerek optikte çalışanlar acuvue vermişler. Kutu bitene kadar canım çıktı. Kuruluk sabah batmalar gibi sorunlar yaşadım. Bir de üstüne fazla para verdim. Kullanıp mrmnun kalanda vardır belki ama eğer sizinde bu tür şikayetleriniz varsa başka bi markayı deneyin derim.
Bousch lomb da hiç böyle şikayetlerim olmadı bunca senedir. 65 liraya aldım en son geçen ay. Hep aynı yerden alıyorum.
Evet son ay çok daha arttı hatta. Bir de bu markayı deneyelim bakalım. Teşekkür ederim

Gel ablana gel... Lenslerimi hep internetten alıyorum. Deli misin kız optikten iki katı fiyata alınmaz onlar.
Galiba yazdıkları siteden kullandığımdan başka bir markanın ürününü alcam. Güya optik de tanıdık he indirim diye pahalıya veriyor :KK12:

Du şimdi derse giricem çıkınca sana mesaj atarım nasıl alınacak anlatırsın şimdi yanlış şeye gömmeyelim parayı kar edicez derken.

Günaydın kızlar,

ben hep oasys kullanıyorum daha iyi lens görmedim hepsini denemiş biri olarak en yumuşağı ve batmayanı

Bende cok duydum sahte olanlar var diye gercek olsa bile riske degmez kargoyla gelicek lens kutusunun bir gun bile yan durmasi suya temasini kesiyo bir kere basima geldi icindeki lenste deformasyon oluyo degmez.Atasun 3 al 2 ode falan yapiyodu sanki oraya baktinizmi uyguna geliyo oyle.

Oasys candir ilk ciktigi gunden beri kullanirim aksam cikar sabah taktinmi asla bir sorun yasamazsiniz.En iyi nem tutan lens o yuzden yazmistir doktor.

İki lens aldığınız fiyata ben bir senelik lens üzerine solüsyon üzerine de hediye olarak renkli lens alıyorum. Bu delilik değil de nedir... :KK53:
Zenginliktir:KK70:
Ne markayi kaca aliyosun.Benim solusyon renu iki kutu 40 tl.Lenste oasys kutusu 65 falandi sanirim.
Renkli istemem ben guzelim:KK53:

Zenginliktir:KK70:
Ne markayi kaca aliyosun.Benim solusyon renu iki kutu 40 tl.Lenste oasys kutusu 65 falandi sanirim.
Renkli istemem ben guzelim:KK53:

Ben toric kullanıyorum ayol, normal lens fiyatlarını bilmiyorum. Benim optikte toric lensin kutusu 159 lira. Ben 85 liraya alıyorum aynı markayı. Normal şeffaflarda 45 lira sanırım sitede.
Renu kullanamıyorum ben, çok batma yaptı. Lensi temizlemiyor gibi geliyor. Bio true kullanıyorum 2x300 2x120 dört kutu 60 lira.

X