- Konu Sahibi fataldanger
-
Hangi siteden aldığınız önemli
Onu duymadım hiç ... deterjan giyim her alışverişi internetten yaparım ama bilindik sayfalardan . Yorumlara bakabilirsin minisepet şikayet falan yazıpminisepet.com sitesi güvenilir midir acaba? Yoksa taklit ürün satabilecek bir site midir?
Onu duymadım hiç ... deterjan giyim her alışverişi internetten yaparım ama bilindik sayfalardan . Yorumlara bakabilirsin minisepet şikayet falan yazıp
Hım aynen öyle ozaman ,orijinal olsa bile başka sıkıntılar yaşayacaksın belliki ... Morhipo,trendyol,madam10 tavsiye edebilirim , baktınmı bilmiyorum bunlaraşimdi baktım site hakkında bayağı olumsuz eleştiri var. şikayetlerde sıklıkla tekrarlanan nokta çok ilgisiz, alakasız olmaları ve iletişimlerinin sıfır olması. İki farklı şikayet sitesine baktım, ikisinde de benzer yorumlar var. Hatta çok iğrenç bir firma olduğunu söyleyen yorumlar bile var. Telefonlara falan da bakmıyormuş. Ürün orijinal olsa bile bu siteden alınmaz gibi geldi bana açıkçası.
Hım aynen öyle ozaman ,orijinal olsa bile başka sıkıntılar yaşayacaksın belliki ... Morhipo,trendyol,madam10 tavsiye edebilirim , baktınmı bilmiyorum bunlara
Evet bunların hepsinde var ve güvenilir sitelerOnlarda kozmetik ürün satılıyor mu?
Şimdi baktım hepsine, hiçbirinde aradığım ürünü bulamadımEvet bunların hepsinde var ve güvenilir siteler
Pastel in göz kalemini denemeni tavsiye ederim ucu yumuşak ve kalemle açılıyor yani bittikçe
Bir alternatif olarak. Madem bulamamışsın. Eyeliner gibi duruyor akmiyor da
Açıkçası goz icime goz altima surmedim ama benim cildim yagliya dönük sabah suruyorum üst goz kapağına geceye kadar kalıyor.Göz içinde de mi akmıyor?
Açıkçası goz icime goz altima surmedim ama benim cildim yagliya dönük sabah suruyorum üst goz kapağına geceye kadar kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?