İnternetten ilginç itiraflar

Zeliha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2007
1.360
2
38
scarface* ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 25 ; Yer:Çanakkale
Aylin`in doğum gününde Burcu`nun hediye paketini alıp yerine aynısını koymuştum 3 sene önce.Aylin`i görmeliydiniz o siyah tanga benim paketten çıkınca şok olmuştu çocukluk..

_iyiniyet_ ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 20 ; Yer:Gaziantep
İtiraf ediyorum bizim evde, bir de misafirliğe gittiğimiz evlerde tuvalete birilerinin girdiğini görürsem ışığı kapatan benim.Çok hoş oluyor.Nasılsa ev kalabalık coluk cocuk cok olunca kimin yaptıgını bulmak zor oluyor.Çıktıklarında o sinirli hallerini görünce gülmekten ölüyorum.

vefasız518 ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 26 ; Yer:İstanbul
Ya ben internete işten geldikten sonra annemlerin evinde giriyorum.Tabi kendi evimde olmadiğindan.Annem, babam ve işten geldiğinde yemek bulamayan kocaciğim; nette çocuğumun hastaliği ile ilgili bazi sitelere girip,doktorlarla yaziştiğimi zannedİyorlar...Ama bu siteyi bulana kadar vallahi öyle yapiyordum...

sexybaby ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 25 ; Yeriyarbakır
Annemin bir babaannesi vardı ki Allah Rahmet Etsin acayip komikti...İnsan taziyeye gidip Allah kalanlara sabır versin diyeceğine şaşırıpta "Allah kalanları alsın, kalanların başını yesin" dermi hiç tabi millette taziye maziye dinlemeyip gülmekten kırılmış.Canım ya ne de tatlıydı...

köprü6çocuğu ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 28 ; Yer:Gaziantep
İçtiğim sigaranın izmaritiyle bitişik komşunun çatısını yakan bendim.İtfaiye gelene kadar yangını söndüren de bendim.Herkes yangını söndürdüm diye bir kahramanmışım gibi davrandı bana.

melek1 ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 23 ; Yer:Hollanda
İtiraf ediyorum sevgilimi denemek icin hep bir iki arkadasima telefon actiriyordum.Adam artik deli olmustu arkasindan da beni arayip mahsunca anlatiyordu.Yanima geliyordu ben yine gizlice arkadasimi caldirip yine aratiyordum adam resmen kafayi yedi.Kizlar arayip tehdit ediyor seni sevgilinden ayiricam diye buda korkuyor oysaki hepsi benim:)hala bilmiyor aradan 1 sene gecti.

david ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30 ; Yer:Gaziantep
Fransa`da yapılan fuara katildigimizda pizza yemek icin arkadaslar ile pizzaciya gittik.Maalesef aramizda Fransizca bilen tek arkadas kaza ile bize domuz etli pizza yedirmis ve bunu 1 sene sonra bana haber verdi.Domuz etinin tadi tahmin ettigim gibi berbat degil idi.

ReeL ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 14 ; Yer:Eskişehir
Yaa Allah`tan korkmasam herşeyi yaparım.Bu şeyden nefret ediyorum.Ben bir acımasızım...Bir arkadaşımın parmağı büyük bir şekilde kesilmişti çok kan akıyodu ve ben ne yaptım? Gülme krizine tutuldum ve boşalan kanlardan yüzüne desen yaptım kızın.Kızın canı çok yanıyodu ama napayım böyle şeyleri hiç takmam.(kıza da kalp çok yakışmıştı hani)herkes bana çok kızmıştı.

soner_533 ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22 ; Yer:İstanbul
Kıbrıs`ta bana bir görev verildi ve bir aylığına Konya 56.ncı Bakım Merkez Komutanlığı`na gittim... Askeri uçakta hareketlerine uyuz olduğum bi asker ile alevli bir şekilde kavga ettim... O askerin aslında kıdemli başçavuş olduğunu uçaktan indiğim sırada elime tutuşturduğu, üstlerimin emrine karşı geldiğimi anlatan tutanağımı görünce anladım...

zeyneppp ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 22 ; Yer:Kırşehir
Abimin yengemi aldattığı günlerde ona ben senin ne haltlar yediğini biliyorum hepsini ailene anlatacağım diye gizliden tehdit mesajları atan bendim... Hatta sen yemek yerken ben diğer odadan mesaj atmıştım yüz ifaden görülmeye değerdi. Herşeye rağmen seni seviyorum ve pişman degilim abiciğimmm :)

legsonshoulder ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26 ; Yer:İstanbul
yabancı sitelerden bir rus hatun bulup buraya getirmeyi ve götürmeyi bazen de ,evlenme gibi hayallerle dolu toy arkadaşlara tavsiyeler : kime yazarsanız ne kadar güzel olursa olsun 100 cevap gelir, ikinci mektupta siz onun için hayatının aşkı vazgeçilmez erkeği olmuşsunuzdur bile, bu gazla daha çok yazarsınız o da daha çok cevap verir, safça, sağda solda hava atmaya başlarsınız benim hatun gelecek zaten filan iyice tribe girersiniz yani bir yandan da hayatınızda göremeyeceğiniz kadar güzel kızla geçireceğiniz güzel gecelerin hayalini kurarsınız o da bunu bildiğinden daha çok seksi resimler gönderir size sizde mum gibi erirsiniz buralarda tabi.. sonuçta; canım benim biliyorsun internet resim çektirmek çeviri yaptırmak pahalı deyip sizden ufak ufak para istemeye başlarlar sizde salak salak gönderirsiniz, bilmem kaçıncı kandırılan olduğunuzu bilmeden, en sonunda büyük vole için hamlesini yapar aşkım geliyorum ama vize ve yol masrafları için para lazım sizde istihab haddinize bağlı olarak ister 100 ister 1000 bir şeyler gönderirsiniz, hiç önemli değildir ne kadar olduğu, siz tabi bunu da anlamayacak kadar saf kör ve aptalsınızdır. en sonunda saatlerce beklersiniz belki dış hatlarda belki de bir otobüs garajının önünde ve birkaç saat sonra sizin bile duymadığınız etmediğiniz küfürlerle , söve saya eve dönersiniz. tavsiyeler: o mektupları sana yazan belki bir fırlama belki de site tarafından tutulmuş şişko bir adamdır, herkese aynı mektupları gönderir inanmıyorsan başka bir mail adresiyle yaz, aynı mektubun ona da geldiğini görürsün bu kadar detay ve ayrıntıyı nerden mi biliyorum aklınıza geldiği gibi hiç kimseye ne para gönderdim ne de inandım seks delisi olabilirim ama bu salak olduğum anlamına gelmez, sadece kızlar güzel napalım :1shok:

tutuba ; Cinsiyet: Bayan; Yaş: 19 ; Yer:Muğla
merhaba aranıza yeni katıldım... güzel bir com... ben erkek arkadaşımla ilgili bişey itiraf edeceğim. erkek arkadaşım benim değerimi bilmiyo.. çok güzelim(herkesin görüşü),bakımlıyım,sewdiğime de saygılı ve sağdığım.ama o bunu hiç tınlamıyo bile... benimle ilgilenmiyo... ama ben de sewgi istiyorum.sağdık oluyoruz ilgilenen yok,aldatırız aldatıyor derler eee daha ne yapalım yani?hoşuz,güzeliz ama ne yapayım allah aşkına söyleyin ya... ne yapmam gerekiyo?

sımsıcak ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 20 ; Yer:İstanbul
arkadaşımın salaklığını itiraf etmek istiyorum.bir gün yakın arkadaşım beni aradı.bende hayırdır sende hiç kontör olmaz dı hayrola dedim.o da bana maaşını aldığını ve 250 kontör yüklediğini söyledi.bende iyi ozaman telefonu kapat ve bana da hemen 25 kontör gönder dedim kontör bizden yoluyla.neyse telefonu kapattı aradan bir kaç dakika geçti ve mesaj geldi sonunda.ben kontör geldi diye sevinirken mesajı açtığımda koptum resmen:)))arkadaş mesaj kısmına benim numaramı yazmış ve turkcell in kontör bizden servis numarasına göndereceğine bana göndermiş mesajı:)))arkadaşım kusura bakma ne olur salaklığını itiraf ettiğim için...

nikolas ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 21 ; Yer:İstanbul
slmlar ben size geçen sene başıma gelen olaydan biraz bahsetmek istiyorum.. ama valla benim bi suçum yok valla.her neyse ben bi kızla tanıştım ve onunla her buluştuğumuzda maçka parkına gidiyorduk... bir hafta sonu akrabası ölmüş ve bende geçmiş olsun dedim oda bana demezmi geçer geçer bunu sen geçirebilirsin.ancak bende nasıl olcek yine maçkamı dedim...oda demezmi size gidelim bende olmaz dediysemde bize gittik...sonra bana ben çocuk yapmak istiyorum dedi bana bende dona kaldım.sonra ben ona tamam dedim yapalım dedim oda okey verdi ve yapmaya başladık yakında anlicanız baba olucam. ne yapcam bi çocuk aldırmak kaç para biliyomusunuz :)))ama benim günahım yok o istedi.(tabi bende de vardı fesatlık):))

muzur ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 22 ; Yer:İstanbul
yaklaşık 7-8 yaşlarında hep çocuk nasıl olur,nerden doğar merak ederdim.bir gün yeni doğum yapmış yengeme sordum.yenge çocuk nerden doğuyo diye:)yengem de annenin karnını kesip çocuğu içinden alıyolar dedi ameliyatla.ve daha önce ameliyat olduğu bir yer varmış bana orayı göstererek uyuttu beni.fakat yaş ilerleyip gerçekleri öğrenince resmen şook oldum ya.kocaman çocuk nasıl olurda o malum yerden çıkabiliyo:)duvar filminin bir sahnesinde doğum görüntüleri vardı.orda da gerçekleri gözümle görünce tekrar şok oldum...İyiki bayan olmamışım.siz bayanlara allah kolaylık versin işiniz zor valla:))))

azer ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 36 ; Yer:İstanbul
ingilizce dersinde yanımda bir kız oturuyordu onun için `benim en iyi arkadasım` diyordum...ama ben onun ipek gibi saçlarına bakıp onun benim olmasını istiyordum...ama o bana benim ona baktıgım gözle bakmıyordu bunu biliyordum,dersten sonra kalktı ve geçen gün sınıfta olmadıgı için o günün notlarını istedi ona notları verirken bana tesekkür etti ve yanagımdan optu. onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu çok seviyordum ama söyleyemiyordum nedenini bilmiyorum ama çok utanıyordum...

legsonshoulder ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26 ; Yer:İstanbul
hayatım boyunca kadınlar tarafından aldatıldım kandırıldım durdum, ama artık bir karar verdim, bundan sonra beraber olacağım insan bir hayat kadını ya da en kötüsü olacak, ve bende bunu bileceğim...hiç değilse masum kız ayaklarıyla daha fazla canım yanmaz, kardeşim yaptık zamanında eşeklikler ama artık seninim der, bizde mutlu mutlu takılırız...

kelkafalıgözlüklü ; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 30 ; Yer:İstanbul
kel kafalı olmama rağmen peruk takarak kızları kandırdım ve onlarla çıktım.ayrıca mavi lens taktım.üzgünüm kızlar sizi seviyorum...

otobüs
Allah nur içinde yatırsın çok komık bı dedem vardı.
bı gun otobuste gıdıyoruz bı tane kadın basladı soylenmeye. ben bı oncekı durakta ınıcektım sen durmadın gerı don nasıl bagırıyo. neyse zar zor ındı o sırada bınenler var tabı otobus duruyo. dedem kadına gıcık oldu. kadın hala konusuyo tabı
ve sonunda dedemden beklenen cevap geldı
: giderken bununla geldin dönüşte benimkinemı binicen dedi
o kadar utandımkı o sırada ama tabı butun otobus koptu. hala anlatır güleriz

ben sucsuzum:))))))))))
endustrıyel elektronık dersım vardı ben gırmezdım o derse hıc gırmedım bır gun arkadaslar gel dedı bende hadı geleyım dedım neyse hoca tahtaya 1+1 yazdı ve bunun sonucunu sordu baktım kımsa cvp vermıyoa ben kalkdım hocam ben cozebılırmıyım dedım tama coz dedı arkadaslar sen nasıl cozeceksın bu soruyu dıye sordu bende ne var dedım ya 1+1= 2 yazdım sınıfda bır kahkaya başladı ben anlamadım ya hocada olum sen benle dalgamı gecıyosun dedı hayır dedım 1+1=2 yapar ilkokuldan bılıyorum dedım neyse ders bıttı bn sonradan anladımkı hocanın sormuş oldugu 1+1= 'in cvpı bır sayfaya yakınmış ama bende suc yok ılk defa derse gırmısım ne yapayım :))))))

çok pişmanım
Ailenin en gözde,en sewilen kızı olarak yetiştim onlarda farkım çok güzel olmamdı belkide hala sebebini bilmiyorum herşey üniwersiteyi kazanmamla başladı ordaki yaşıma kadar aşkın sadece platonik yaşandıqına o dolu dizgin sahnelerin sadece filmlerde olduqunu düşünürdüm ama orda herşey çok farklı oldu orası film değil yaşamın ta kendisiydi erkek arkdşımla ilk sene sadece bakışarak sonrada 2bçk yıl boyunca dolu dizgin aynı ewi paylaşarak deli gibi bir aşk yaşadık yıllardır koruduğum bekaretimden doqum qünümü kutladıqımız o inanılmaz geceden sonra oldum we hamile kaldım bu hem inanılmaz güzel,hemde çok acayip bir duyguydu canımdan çok sewdiğim sewglimin we benm bir meywemdi bu çünkü ama ailem beni bunu duyduqunda mahweder,reddederdi ama o benim yawrumdu onuda canından edemezdim,bebeğimdi kıyamazdım ama sewgilim bebeğimizin olacağını farkettiğimiz anda itibaren hiç tanımadığım kadar değişti we wurdu,kırdı,tehtidler sawurdu we yenik düştüm aldırdım.... şimdi ailem ne bu bebekten haberdar ne giden bekaretimden, bense hiç yitip tükenmez sandıqım ne o aşkımdan,nede bebeğimden haberdar değilimmm! ŞİMDİ HER GECE ;YETİŞTİRİLDİĞİM ETİK DEĞERLERE AYRIKI DAWRANDIĞIM WE BEBĞİMİ KAYBETTİĞİM İÇİN KAHROLUYORUM,AİLEME KARŞIDA İNANILMAZ BİR UTANÇ.....

BABAM VE ARABASI
4X4 Jipin vardı ya baba; işte geçen hafta sonu gece yol kenarında dururken vurmuşlar demiştin ya kapının önünde... Aslında onu gece senden izinsiz alıp ben vurmuştum.. Benim araba serviste tamam onunlada kza yaptım ama bilerek olmuyor ki! Sonrada senin parK ettiğin gibi aynı yerine parkettim... Üzgünüm seni 7 milyar kadar zarara uğrattım ama kusura bakma artık borcum olsun...

Orkid ilk çıktığı

Orkid ilk çıktığı zamanlarda kanatsızdı. Arka kısmında ince, yapışık bir kağıt vardı. Üzerınde de, "İç çamaşırınıza yapıştırınız" yazardı. Kız kardeşimden gizli kullanırdım çünkü ona anlatmaya utanırdım. Bir gün kardeşim yanımda kazağını çıkarırken bir de baktım ki benim Orkid'lerden birini boylu boyunca atletine yapıştırmış! Tabii sebebini sordum. "Abla bunlar teri çok güzel çekiyor" dedi! Canım benim, şimdi 23 yaşında ve nişanlı. Nişanlısı dünyanın en saf kızıyla evleneceğini biliyor mu acaba? Yoksa artık ablalık yapmamın zamanı geldi mi?

moonlight_9; Cinsiyet: Kadın; Yaş:29; İl: Karabük :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…