Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İnternetten güvenilir zebra perde siteleri isimleri
Özbek Perde Alışveriş adlı sayfasına bakmanı öneririm. Hem yurtdışı hem yurtiçi 10 yıldır web üzerinden satış yapıyorlar. Onca zaman satış yapmalarına rağmen hiçbir şikayetlerine denk gelmedim. Kendim 3 odama aldım. Akrabalarımdan da 2 kişi aldı. Hiçbir problem çıkmadı ve en önemlisi soracağınız bir şey olduğunda karşınızda her zaman yardım edecek bir yetkiliyle görüşebiliyor sunuz.
Eğer gerçekten kaliteli bir ürün arıyorsanız size Ayze Home 'u öneririm. Mutfağıma ve yemek odama yaptırmıştım geçen ay , 2 gün içerisinde geldi , gayette memnunum , kumaşı ip gibi ve dümdüz duruyor
bende .....com a yaptırdım bi kaç yerde daha yazdım aslında demin 3 yıl oluyo güneş geçirmez stor yaptırdım hem kaliteli hemde ilgili bi site ve aşırı hızlı yollamışlardı kızımın odasınıda stor yaptırdım oda sorunsuz tavsiye ederim sayfanı alt sağ kısmında konuşma balonu var anında sorular cevaplanıyor