Gelinlik Modelleri İnternetten gelinlik sipariş etmek

lalin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2007
44
0
86
Ankara
merhaba kızlar.
yaş ilerledikçe ve çevremde evlenen arkadaşlarım gittikçe arttıkça benim de gelinlik olayı içine girmem kaçınılmaz oldu:) erkek arkadaşımla 1 1,5 seneye kadar evlenmeyi düşünüyoruz. internetten gelinliklere bakarken bi site buldum. bu pek ünlü markaların gelinliklerini (mesela pronovias) özel atölyelerde dikiyorlar. vucut ölçülerinizi veriyorsunuz detaylı bir biçimde. (biseps ölçüsü bile istiyorlar düşünün) ne kadar ciddi olduklarını öğrenmek için bir mail attım. ne tip kumaşlar kullanıyorsunuz ve dikmiş olduğunuz gelinliklerden bana örnek fotoğraflar gönderebilir misiniz diye. kadın anında bana geri dönmüş. saten,tül şifon,taffeta,organza gibi kumaşlar kullanıyorlarmış.(gelinlik kumaşları işte:) şu anda işyerinde olmadığını ama ofise döner dönmez fotoğraf göndereceğini söylemiş. fotoğraflar gelsin sizinle de paylaşırım
biliyorum çok büyük risk ama atölyelerinin fotoğraflarını filan gördüm. gayet profesyonel çalışıyorlar belli. üstelik fiyatları da 250 400 dolar arası değişiyor. daha detaylı bilgiler öğrendikçe sizinle de paylaşırım.

kızlar kadın göndermiş bana fotoğrafları. fotoğraflar çok büyük. detaylı bir şekilde inceleme şansına sahip oldum. dikişler ve kumaşlar güzel görünüyor

bir kaçını gönderiyorum

Eklentiler

• $1.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 192
  • $2.jpg
    5,7 KB · Görüntüleme: 186
mesaj sayım yetmediği için buraya koyamıyorum . belki albüme koyabilirim. albümün nasıl yapılacağını da bilmiyorum. artık 100 mesaja kadar bekleyeceğiz sanırım:)

Son düzenleme:
cnm bunların internette adresi varmı acaba?

fotoğraflardan bahsediyorsan yok canım. ama internet sitesi var tabii de bu elimdeki fotoğraflar özel fotoğraflar. müşterileri için diktikleri gelinlikler var bana gönderdiklerinde

bu modeli çok beğendim ben. sırtı tam istediğim gibi

Eklentiler

• $5.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 216
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…