İnternetten dans ayakkabısı alan var mı?

missginger

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
40
15
İçinizde Latin Dansları için Çin'den getirtilen ayakkabılardan alan oldu mu?. Fiyatları uygun geldi ama ayakkabılarla alakalı şık durması, hızlı kargo,güzelliği gibi işe yaramaz yorumlar dışında bir şey bulamadım. Ne dersiniz sizce ucuz bir şey (en ucuzu 15$ gibi bir şey) mi alsam yoksa paraya kıyıp Taksim'de yaptırılan yerlerden birine model mi götürsem?

Canım bence parana yazık olur. Kadıköy Kızıltoprakta tanguera dance shoes var oradan yaptır yanda tansimde necmi ustaya git ama necmi usta biraz sallıyor. Benim hiçbir ayakkabımı istediğim gibi yapmadı. Bir tanguerayı dene derim

Teşekkürler tavsiyeniz için. Bende fikir değiştirdim zaten internetten ayakkabı bekleyip yerine hıyar çıkma ihtimaline karşı:)

Ankara'da S Shoes var. Hem internetten kredi kartına 9 taksitle ödeme yapabiliyorsun. Hem de en ufak bir sıkıntı halinde hızlı çözüme kavuşuyorsun. Ve şu anda dans ayakkabıları da Avrupa'da çok tutuluyor tavsiye ederim kesinlikle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…