• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Internetten alışveriş

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.666
3.490
333
Ankara
Iyi aksamlar arkadaslar
1 hafta once madame coconun sitesinden kredi karti ile alisveris yaptim,iki oda kokusu bir de carsaf istedim.Kargo zaten cok gecikmeli geldi,neyse koliyi açınca bir gorelim ki iki oda kokusu(onlar dogru) bir paket makarna:D siparis ettigim carsaf yok.Sonra musteri hizmetlerini arayinca operatör kem küm etti işte biz müşterilere hoşluk olsun diye barilla makarna yolluyoruz dedi lakin bizim koliden cikan selva makarna:D ve de çarşaf yok ben de bence sizin depocularin yemegi benim koliye düşmüş dedim yine kem küm güleyim mi kizayim mi bilemedim. Velhasıl arkadaslar bu magazanin sitesinden alisveris yapip basina benzer bir olay gelen var mi?

sanırım kimsenin başına madame coco ile ilgili sorun gelmemiş.
benim burada mağazası var 3 yorgan 2 takımda lastikli penye carsaf almıştım.
yorganlar iyi de çarşaflar cort diyiim..
coco'cuk cok sükse yaptı ama urunleri kötü.

sanırım kimsenin başına madame coco ile ilgili sorun gelmemiş.
benim burada mağazası var 3 yorgan 2 takımda lastikli penye carsaf almıştım.
yorganlar iyi de çarşaflar cort diyiim..
coco'cuk cok sükse yaptı ama urunleri kötü.
Evet cok suslu goze hitap eden urunler ama ici bos bir marka,süslü pazar gibi bir yer mağazalarının çogu hele sitelerinden alisverise tövbe

Madam Coco nun ürünlerini hiç beğenmedim ben ya. Soluk soluk renkli, piyasa fiyatının neredeyse iki katına satılan bir sürü şey, normal fiyatlı ürünleri de hiç kaliteli değil. Şu ana kadar internetten hiç alış veriş yapmadığım için o konuda bilgi veremeyeceğim, görerek almak değişmez tercihimdir.
Makarnayı ise muzipliğine koyduklarını düşünüyorum. Eşek şakası işte.

Magazadan yapacaksan problem degil ama online site rezalet herseyden once remen yalan konusuyorlar insana goz göre göre aptal muamelesi yapiyorlar

Online yapacaktım. Almak istediğim ürünlerde mağazanın dörtte biri indirim var çünkü. Kapıda ödemesi var mı bir bakayım. Eksik gelirse kabul etmem.

Madam Coco nun ürünlerini hiç beğenmedim ben ya. Soluk soluk renkli, piyasa fiyatının neredeyse iki katına satılan bir sürü şey, normal fiyatlı ürünleri de hiç kaliteli değil. Şu ana kadar internetten hiç alış veriş yapmadığım için o konuda bilgi veremeyeceğim, görerek almak değişmez tercihimdir.
Makarnayı ise muzipliğine koyduklarını düşünüyorum. Eşek şakası işte.
Artik saka mi bilemem ama eşeklik oldugu kesin iase dagitiyorlar sanki hayir urun eksik gelmese takilmam bu da promosyon demek ki der pisirir yerim.

Online yapacaktım. Almak istediğim ürünlerde mağazanın dörtte biri indirim var çünkü. Kapıda ödemesi var mı bir bakayım. Eksik gelirse kabul etmem.
Hic tavsiye etmem açıkçası diyelim ki hersey yolunda gitse bile kolinin eline ulasmasi 7 - 8 gunu buluyor ama kapida odemesi varsa o ayrı bi sıkıntı olursa gerisin geriye yallah yollarsin

Hic tavsiye etmem açıkçası diyelim ki hersey yolunda gitse bile kolinin eline ulasmasi 7 - 8 gunu buluyor ama kapida odemesi varsa o ayrı bi sıkıntı olursa gerisin geriye yallah yollarsin

Elime geçmesi mesele değil. Banyoyu dekore etmeye başlıcam yeniden, ne zaman gelirse gelsin. Ama kapıda ödeme yoksa almam şu saatten sonra.

sakın sakın.. onun yerine englısh home al aha iyi.
hatta ne alacaksan özdilek al

İstediğim ürünler malesef english homeda ya da özdilekte yok. Olmazsa mağazadan alırım napalım.

Back
X