Trendyol, markafoni, limango, morhipo ; dört büyükler benim için. Sadece markafoniden alışveriş yaparken dikkat ediyorum. Kırılacak türden birşey almadım bugüne kadar, deneyimli arkadaşlar uyarmıştı, paketlemelerini dikkatli yapmıyorlar diye...
Altıncıcadde ve evim.net; bunlarda da sıkıntı hiç yaşamadım.
Alışverişyap.com; en beğendiğim sitedir; iki gün içinde sorunsuz yolluyorlar. Garantisi, faturası vs sıkıntı yaşamadım hiçbir zaman.
Sanalreyonum; bir ara baya alışveriş yaptım, elektroniklerden blender setini, dikey el süpürgesini vs oradan aldım. Sorunsuz gönderiyorlar ama siparişlerimin elime ulaşması 2 haftayı buldu diyebilirim.
Gittigidiyor.com & hepsiburada.com; bunlar zaten sorunsuz, yeter ki satıcının hakkındaki yorumlara ve genel puanına bakın yeterli.
Genel anlamda alışverişimi yaparken, buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak yaparım. Mesela uzak durun dedikleri perabulvarından, eski westwing.den falan hiç alışveriş yapmadım.
Ama bazen cesur oluyorum ve akakçe.com ve ucuzu.comdan fiyat araştırması yapıp en ucuz fiyat veren siteden, 3 fatiha-i şerif ve 1 ihlas-ı şerif okuyup alıyorum
Hepsi de sorunsuz geliyor