İnternetten alışveriş

Mutella

29.07.2017
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
8.815
8.147
248
Günaydın kızlar
Ben bugüne kadar internetten hiç bişey almadım. Ailem de internet alışverişi taraftarı değil. Tam da bimiyorum ama kredi kartı numarası falan alınıyor sanırım, çevremizde bi kaç kişi bu konuda sıkıntı yaşadığı için bu riski alamıyoruz.
Ama gelin görün ki internette bulduğum şeylerin çoğunu mağazalarda bulamıyorum, çok bakma fırsatım da olmuyor. :44:
İnternetten alışveriş yapanlar bu konuda yaşadıklarını yazabilir mi?
Daha önce alışveriş yaptığınız ve güvendiğiniz siteleri de yazarsanız sevinirim.
Teşekkür ederim.

canım ben çeyizimin yüzde doksanını internetten aldım öyle çok sıkıntı çektiğim bir durum olmadı
benim alışveriş yaptığım siteler;
altıncı cadde paketlemeleri hızı harika
limango ve markafoni güvenilir ama paketlemelerinde sıkıntı var kırık gelebilir ama iadede sorun yaşanmıyor
daybuyday sıkıntı yaşamadım bayada hızlı gönderiyorlar
madaliondan bir defa alışveriş yaptım hızlı ve sıkıntısız
pera bulvarından ilk defa alışveriş yaptım daha elime ulaşmadı ürünlerim
morhipo da hızlı gönderiyor kat kat paketlemelerine rağmen kırık geldi:) ama iadede sorun yaşamadım

yukarıdaki sitelerden alışveriş güvenli canım isteğin gibi alışveriş yapabilirsin iadelerinde de sıkıntı çekmezsin

bunun dışında ben deveyükü, dükkan360, hepsiburada, enhesaplıyız, büro teknik gibi sitelerden de alışveriş yaptım sorun yaşamadım

biraz cesaret

Canım sanal kart cıkart kendine o zaman kart numaram calınır falan diye sıkıntı yaşamazsın ..

Markofoniden yaptım kırık geldi ama iadede sıkıntı yaşamadım
Altıncı caddeden yaptım sorun yok gayet hızlı geldi
evim. net bonvagon ve bonbonmarketten yaptım henüz elime ulaşmadı bide bernardonun sitesinden yaptım oda daha gelmedi ama sorun olcagını sanmıorum

Canım ben alışverişimi hep internetten yaptım ve inan mağazadan aldığım ürünü üç kere değişime gönderdim ama defolu geldi yine bilindik bir marka olmasına rağmen ama internetten sadece bir kez iade yaptım o da markafoniden aldığım porselenler kırık gelmişti.Onun da para iadesini yaptılar ve hediye çeki verdiler...
Onun dışında memnun kaldıklarım gittigidiyor,sanalpazar,aryıldızcourt,english home,madame coco,tchibo, bunlar en hızlıları ve sorun yaşamadıklarım...
Pera bulvarı geç geldi ama sıkıntı yaşamadım...
Evmanya farklı renk ve geç getirdi ama paketleme harikaydı...

ben valla nerdeyse tamamını internetten aldım diyebilirim bir tek sorun yaşadığım site pera bulvarı. asla önermiyorum kırık gelen ürünü yapıcaz deyip değiştirmediler....

Trendyol, markafoni, limango, morhipo ; dört büyükler benim için. Sadece markafoniden alışveriş yaparken dikkat ediyorum. Kırılacak türden birşey almadım bugüne kadar, deneyimli arkadaşlar uyarmıştı, paketlemelerini dikkatli yapmıyorlar diye...

Altıncıcadde ve evim.net; bunlarda da sıkıntı hiç yaşamadım.

Alışverişyap.com; en beğendiğim sitedir; iki gün içinde sorunsuz yolluyorlar. Garantisi, faturası vs sıkıntı yaşamadım hiçbir zaman.

Sanalreyonum; bir ara baya alışveriş yaptım, elektroniklerden blender setini, dikey el süpürgesini vs oradan aldım. Sorunsuz gönderiyorlar ama siparişlerimin elime ulaşması 2 haftayı buldu diyebilirim.

Gittigidiyor.com & hepsiburada.com; bunlar zaten sorunsuz, yeter ki satıcının hakkındaki yorumlara ve genel puanına bakın yeterli.

Genel anlamda alışverişimi yaparken, buradaki arkadaşların deneyimlerinden yola çıkarak yaparım. Mesela uzak durun dedikleri perabulvarından, eski westwing.den falan hiç alışveriş yapmadım.

Ama bazen cesur oluyorum ve akakçe.com ve ucuzu.comdan fiyat araştırması yapıp en ucuz fiyat veren siteden, 3 fatiha-i şerif ve 1 ihlas-ı şerif okuyup alıyorum

Hepsi de sorunsuz geliyor

cnm adı çok duyulan güvenilir siteleri tercih et onlarda bir sıkıntı yaşamazsın %90 herşeyimi internetten aldım hiçbir sorun yaşamadım ben elleyerek görerek hiçbirşey alamaz oldum kötü bişi belki ama ne bileyim beğenemiyorum bişi

canım ben devamlı internetten alısveriş yapıyorum.hiç sıkıntı yasamadım.daha gecen hafta seramik kek kalıbı ve fırın tepsisi aldım.inanılmaz memnunum.o vıcık vıcık yaglı kagıttan,tepsi yıkamaktan kurtuldum.firintepsisi.com. tavsiye ederim.üstelik kıyafetlerimide markafoniden alıyorum.

canım bende sürekli internetten alışveriş yapıyorum. Güvenilir bir site ise sorun yaşama şansın neredeyse yok. İnternetten yaptığım bir alışverişte satıcının söylediği şeyi çok mantıklı bulmuştum. İnternet mağazaları daha ekonomik ürün satar bir kere dükkan kirası yok eleman çalıştırmaz elektriği su faturası yoktur dolayısıyla genel giderleri düşük olduğu içinde daha uygun fiyat verir demişti.

Hakikaten de öyle tüm jumbo mağazalarını dolaşmıştım ama sanalpazar.com adresindeki satıcıdan daha ucuz bir fiyat bulamamıştım ve oradan da almıştım. Alışveriş yaptığım internet mağazaları trendyol, markafoni, hepsiburada, sanalpazar

yukarıda yazan arkadaşlardan biri söylemiş bence de sanal kart çıkartırsan kart numaranın çalınma ihtimalini de ortadan kaldırırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…