• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten alışveriş yaptınızmı??

küçük ev aletleri falan nette çok daha ucuz. modele bir karar versem, hepsini netten alacağım kaydirigubbakcemile4

Site adı vermek yasak mıdır bilmiyorum ama pratikev ve hızlıal.com' dan çok memnunum

bence alacağınız ürünü önce akakce.com veya cimri.com da bi araştırın zaten en ucuz rakam hangi mağazada size buluyor...

ben dışardan bakıp ucuzsa internetten alıyorum şimdiye kadar bir yanlışlık olmadı ama kırılabilecek şeyleri internetten almam sanırım korkarım.kargocunun yanında da hepsine tek tek bakmak mümkün olmaz.kıyafette de önermem çünkü beklediğiniz gibi çıkmayabiliyor.daha çok nevresim,kitap gibi şeyler aldım güvenlik açısından da bir sıkıntı yaşamadım önerilen siteleri tercih etmekte yarar var.

bende çoğu ihtiyacımı netten görüyorum.sanal olmayan piyasadan daha uygun oluyor.Çünkü internetde dünya çapında rekabet var.:1closedeyes:

Özellikle iki site çeyiz olayında çok çok cazip geldi, eksiklerimi edindim. Memnunummmmmmmmmmmm:lepi:

İnternet bir çok konuda avantaj sağlıyor, piyasa fiyatından farklı olabiliyor ürünler tabi bunun yanında dezavantajlarıda var muhakkak güvenilir sitelerden alış veriş yap derim. Yakın bir arkadaşım ürün konusunda sıkıntı yaşamıştı(Fiyatı ödemesine rağmen)

Ben de çok alışveriş yaptım internetten. Saç düzleştirici, saç maşası, ütü, tost makinası, eşime traş makinası, oto teybi, tefal clipso düdüklü tencere yani hatırladıklarım bunlar ve hiç birinde sorun çıkmadı. Güvendiğim sitelerden aldım. Bir sorun yaşamadım.

ben dışardan bakıp ucuzsa internetten alıyorum şimdiye kadar bir yanlışlık olmadı ama kırılabilecek şeyleri internetten almam sanırım korkarım.kargocunun yanında da hepsine tek tek bakmak mümkün olmaz.kıyafette de önermem çünkü beklediğiniz gibi çıkmayabiliyor.daha çok nevresim,kitap gibi şeyler aldım güvenlik açısından da bir sıkıntı yaşamadım önerilen siteleri tercih etmekte yarar var.

bence kargocu gitmeden bakın eğer kırk ise imza atmayın

ben hiç yapmadım
bı ürün nette görundüğü gıbı olmayabılır ben guvenmıyorum acıkcası:kahve:
artı ellemeden hıcbısey almam:roflol:
karaca alacaksan vazgec derım
artı küçük b örnek
phılıps 4640 ıle 4630 ütülerı nerdeyse aynı sen ayırt bıle edemezsın
aradakı fıyat farkı nerdeyse 100 tl belkı daha cok
netten 4640 yerıne 4630 yollasalar anlamazsın
bugıbı nedenlerle ben neten hıc almadım

başka çaren yoksa arkadaslar aldıkları ürünlerın resmını koysun ve sıtenn adresını sana versınler

netten pc mi aldık sorun çıkmadı.
vantilatör epilasyon aleti aldık gene sorunsuz alışverişler oldu.
hipernex i hepsiburadayı kullanabilirsiniz netten alışveriş için.

buarada böcük canım yanlış bir bilgini düzelteyim ben.
4640 ve 4630 arasındak tek fark 4640daki ütü tabanına koyulabilen ve sıcakken kutulamanı sağlayan aparattır.
100 lira fark yok benim gördüğüme göre en fazla 20 lira idi.
netten ütü alırsan sorun çıkmaz ik öodeln birbirine karışması imkansız buyönden.
benden de tavsiye bir ayak aparatı için fazla para vermem çünkü özellklerde hiç bir fark yok modeller arasında

tchibodan aldım epey bişiii...mağazasında kalmayan ürünereini bulmak daha uygun oliii

Ben hepsiburada dan çok alışveriş yaptım. Çok memnunum. Güvenilirlik konusunda zaten şüpheye gerek yok. Ben çeyizlik birşey almamıştım, ama yakında ben de almaya başlayacağım sanırım :kedi:
Çeyizlik güzel ürünler var, arada indirime denk gelince çok uygun fiyata alınabilir, takip etmek lazım arada bir girip.
Beğendiğiniz ürünün fiyatı yüksek gelirse, alarm kurup, eğer ürünün fiyatı düşerse mail adresinize bilgi gelmesini sağlayabiliyorsunuz, bence bu çok güzel bir özellik :D
Ayrıca ürünlerin altında kullanıcı yorumları da fikir veriyor.
Yaşasın internetten alışveriş diyorum kısacası :lepi:

Back
X