- 23 Aralık 2021
- 329
- 482
- 25
-
- Konu Sahibi gunesvemai
e devletten tüketici hakem heyetine başvurun. ekran görüntüsü, tel konuşma saati, paket, fatura .. ne varsa ek olarak dilekçe sonuna ekleyin. ayrıntılı bir dilekçe yazarsınız bide, sipariş içeriğinizi tarihini falan fe belirten. ordan dönüş olacaktır muhakkakKızlar merhaba, yine Allah daha büyük dert göstermesin diyerek başlayayım ama epey sinir oldum. Geçen hafta internetten bir kış alışverişi yaptım 2 ürün aldım. Paket geldi, kuryeden aldım bir de baktım ki içinde sadece bir tane ürün var ama fatura 2 ürünü de kapsıyor. (Gelen ürün de defolu sinir küpüyüm). Aradım, oldukça da bilinen ve fiyat skalası yüksek bir marka olmasına rağmen durumla doğru düzgün ilgilenmediler. Size döneriz deyip dönmediler tekrar aradım, bu kez de kamera kayıtlarına bakacaklarını, eğer ürün çıkışı gerçekleşmemişse yollayacaklarını fakat böyle bir kayıt bulamazlarsa bana ürünümü göndermenin mümkün olmadığını söyledi telefondaki şahıs. Az bir şey de değildi pahalı bir ürün.. 2 gündür yine arayan soran yok. Bu işlerde hukuksal olarak ne yapmam gerektiğini zerre bilmiyorum, sadece mail atmıştım ilk gün şikayetime delil olsun diye ve şikayetvar'a yazdım. Ama ne şikayet sitesinden cevap veriyorlar (sadece bana değil birçok kişiye) ne de maile dönüyorlar. Tonla işimin gücümün arasında sinir olduğumla kaldım. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapabilirim en kestirme?
Kızlar merhaba, yine Allah daha büyük dert göstermesin diyerek başlayayım ama epey sinir oldum. Geçen hafta internetten bir kış alışverişi yaptım 2 ürün aldım. Paket geldi, kuryeden aldım bir de baktım ki içinde sadece bir tane ürün var ama fatura 2 ürünü de kapsıyor. (Gelen ürün de defolu sinir küpüyüm). Aradım, oldukça da bilinen ve fiyat skalası yüksek bir marka olmasına rağmen durumla doğru düzgün ilgilenmediler. Size döneriz deyip dönmediler tekrar aradım, bu kez de kamera kayıtlarına bakacaklarını, eğer ürün çıkışı gerçekleşmemişse yollayacaklarını fakat böyle bir kayıt bulamazlarsa bana ürünümü göndermenin mümkün olmadığını söyledi telefondaki şahıs. Az bir şey de değildi pahalı bir ürün.. 2 gündür yine arayan soran yok. Bu işlerde hukuksal olarak ne yapmam gerektiğini zerre bilmiyorum, sadece mail atmıştım ilk gün şikayetime delil olsun diye ve şikayetvar'a yazdım. Ama ne şikayet sitesinden cevap veriyorlar (sadece bana değil birçok kişiye) ne de maile dönüyorlar. Tonla işimin gücümün arasında sinir olduğumla kaldım. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapabilirim en kestirme?
Gerçekten çok mantıklı ama bilemedim işte.Bu tarz durumlardan korktuğum için özellikle yüksek bir fiyat verdiysem kargoyu açmadan önce video kaydını başlatıyorum o şekilde açıyorum eğer eksik/hatalı bir ürünse elimde kanıt olması için
Yok hayır normal bir siteydi. Burada marka yazmak sakıncalı mı bilmiyorum ama @rmine'den almıştımİnstagram üzerinden mi aldınız
*rmine'den aldım. Daha önce hiç bildiğim bir yer değildi sözde marka değeri var ama şikayetvar'daki profilleri çok kötü, bu tarz şeylerle doluydu ve çözümlenmemiş. Bilseydim bulaşmazdımNerden aldiniz? Bilindik sitelerde boyle seyler olmuyor cunku.
*rmine'den aldım. Daha önce hiç bildiğim bir yer değildi sözde marka değeri var ama şikayetvar'daki profilleri çok kötü, bu tarz şeylerle doluydu ve çözümlenmemiş. Bilseydim bulaşmazdım
Dediğiniz markaya hic yakismamis bu durum. Bu markanın birkaç ürününü ....ndyol dan almıştım ben. Sorun olmadı.öğrendiğim iyi oldu ama. Ben daha az bilindik bi siteyle yaşamıştım buna benzer durum. Direk sikayetvara yazdım o gün arayıp hemen halletmislerdi. Sizin de işiniz hemen hallolur inşallahKızlar merhaba, yine Allah daha büyük dert göstermesin diyerek başlayayım ama epey sinir oldum. Geçen hafta internetten bir kış alışverişi yaptım 2 ürün aldım. Paket geldi, kuryeden aldım bir de baktım ki içinde sadece bir tane ürün var ama fatura 2 ürünü de kapsıyor. (Gelen ürün de defolu sinir küpüyüm). Aradım, oldukça da bilinen ve fiyat skalası yüksek bir marka olmasına rağmen durumla doğru düzgün ilgilenmediler. Size döneriz deyip dönmediler tekrar aradım, bu kez de kamera kayıtlarına bakacaklarını, eğer ürün çıkışı gerçekleşmemişse yollayacaklarını fakat böyle bir kayıt bulamazlarsa bana ürünümü göndermenin mümkün olmadığını söyledi telefondaki şahıs. Az bir şey de değildi pahalı bir ürün.. 2 gündür yine arayan soran yok. Bu işlerde hukuksal olarak ne yapmam gerektiğini zerre bilmiyorum, sadece mail atmıştım ilk gün şikayetime delil olsun diye ve şikayetvar'a yazdım. Ama ne şikayet sitesinden cevap veriyorlar (sadece bana değil birçok kişiye) ne de maile dönüyorlar. Tonla işimin gücümün arasında sinir olduğumla kaldım. Böyle bir şey yaşayan var mı ne yapabilirim en kestirme?