internetten alışveriş güvenilir mi?

bana da güvenli gelmiyor internetten alışveriş yapmak hesap numarası falan vermek
kapıda ödeme seçeneği olabilir

İnternetten alışveriş aslında bizim ülkemizde son birkaç yıldır trend haline geldi,şöyle düşünün yüzlerce mağazadan binlerce ürünü tek bir sitede zaman kaybetmeden inceleyebiliyorsunuz ve dahası karşılaştırabiliyorsunuz.Dışarıya çıktığınızda beğendiğiniz ürünü detaylı bir şekilde diğerleriyle karşılaştırma şansınız olmuyor çünkü birinden çık diğerine gir zaten neye bakmış olduğunuzu bile unutuyorsunuz kısaca.Tanınmış siteler genelde müşteri memnuniyetine dikkat ediyorlar onun için o konuda endişe etmenize gerek yok,ürünü beğenmezseniz geri yollayabilirsiniz.Bir de ödeme seçenekleri konusunda tabiki nakit ödeme her zaman en iyisi,ama online ödemelerde sizin dediğiniz gibi hesap numarası falan vermek istemiyorsanız ön ödemeli paysafecard'ı kullanabilirsiniz.Bu şekilde kredi kartı veya banka hesabına gerek kalmadan online ödeme yapabilirsiniz.Bence online alışveriş gelecekte daha da yaygınlaşacak ve günümüzün mağazacılık sistemi tamamen online sitelere kayacak.

Şuana kadar markafoniden evtekstilibuldan hepsiburadadan yaptım bir sorunla karşılaşmadım markafoninin birkaç yanlış göndermesi haricinde ama düzeltiyorlar eğer dolandırmak tarzı birşeyden bahsediyorsanızda kredi kartınızla sanal kart oluşturabilirsiniz limitinide siz belirliyorsunuz en fazla o kadar çekebilirler herhangi bir yanlışlıkta olmamış olur

ben uzun süredir trendyol,markofoni,vip dükkan sitelerinden alışveriş yapıyorum şuana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım çok memnunum çünkü beğendiğim modelleri daha ucuza alabiliyorum

sadece o değil ki. şimdi birincisi kredi kartı bilgileri alış veriş yaptığın yerden çalınabilinir. kocaman apple veya microsoft un bilgilerini çalabiliyorlarsa o senin bahsettiğin sayfalarda zaten çalarlar. o zaman da senin sanal mış şuymuş buymuş o bilgilerle seni hapse bile sokabilirler sadece paraya zarar olsa neyse. arkadaş zaten yanlışlıktan bahsetmemiş güvenlikten konuşuyor ve güzelce açıklamış. eline sağlık. olmayan şey değil bunlar herşey oluyor bugünlerde dikkatli olmakta bir zarar yok...

ben uzun süredir trendyol,markofoni,vip dükkan sitelerinden alışveriş yapıyorum şuana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım çok memnunum çünkü beğendiğim modelleri daha ucuza alabiliyorum

tamam sen şimdi geldin onların reklamını yaptın ama burda internet alışveriş lerinde genel olarak güvenlikten bahsediliyor. nerden alışveriş yaptığın önemli değil. ayrıca senin bilgisayarda bir virüs veya trojan veya worm veya neler varsa işte olursa o zaman senin o bilgilerini de üçüncü birisi çekebilir. sırf senin nüfus cüzdanının no. su ile neler yapılıyor ve bu insanlar sonra hapise gidiyor suçsuz halde. çok ciddi bir konu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…