• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

internetten alışveriş güvenilir mi?

aksamgunesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
133
0
26
Ordu
doğru yere mi açıyorum konuyu bilmiyorum ama....... benim oğlum bir ay sonra 1 yaşına girecek ona internet üzerinden bir oyuncak almak istiyorum ama güvenemiyorum içinizde internetten alışveriş yapan var mı ne kadar güvenilir yardımcı olursanız sevinirim cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

güvenilirlik olayı her site için geçerli değil.limango markafoni trendyol gibi sitelerde hiçbi sorun yaşamadım.ben bu kadar bilinir sitelerden alışveriş yapmadan önce sikayetvar.com a bakıyorum eğer çok fazla şikayet almışsa alışveriş yapmıyorum.mesela trendyol markafoni limango için de çok şikayet var ama genelde çoğu ürün kırık geldi ürün geç geldi yanlış geldi gibi şeyler.güvenilir olmayan sitelerin çoğunun şikayetleri "ürün hala elime ulaşmadı" "ürün gelmedi paramı iade etmiyolar" türünden oluyor..dikkatli ol.

güvenilirlik olayı her site için geçerli değil.limango markafoni trendyol gibi sitelerde hiçbi sorun yaşamadım.ben bu kadar bilinir sitelerden alışveriş yapmadan önce sikayetvar.com a bakıyorum eğer çok fazla şikayet almışsa alışveriş yapmıyorum.mesela trendyol markafoni limango için de çok şikayet var ama genelde çoğu ürün kırık geldi ürün geç geldi yanlış geldi gibi şeyler.güvenilir olmayan sitelerin çoğunun şikayetleri "ürün hala elime ulaşmadı" "ürün gelmedi paramı iade etmiyolar" türünden oluyor..dikkatli ol.
bende öyle şeylerden korkuyorum hem bebeğe alacağım acaba oyuncak mazasında gördüğümüz gibi mi oluyolar

hangi siteden alacaksınız
buna göre değişir
ben hepsi burada trendyol limango d&r gibi sitelerden alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım

bende son 3 yıldır internetten alışveriş yapıyorum hemde çok fazlaaa:52:
benim alışveriş sitelerim limango,trendyol,markafoni,morhipo,unnado birde gitti gidiyor'dan alışveriş yapıyorum
hiç sorun yaşamadım beğenmediğim ürünleride kolayca iade ettim... orjinal ürünler gönderiliyor bilgin olsun:34:

canım gittigiiyor harici bende cok sitelerden yapıyorum ama gittigidiyor beni korkutuyor.
kimi insanlar dolandırabiliyyor.
nasıl seçebiliryosun :/

ben gitti gidiyordan alışveriş yaptım. herhangi bir sorun yaşamadım. zaten orda satıcı ile muhattap oluyorsunuz.

d&r boyner markofoni vip dukkan bunlardanda alışveriş yaptım herhangi bir sorun yok.
markaların kendi siteleri olduğu zaman sorun olacağını düşünmüyorum.

Ben sürekli internetten alışveriş yapıyorum.
Hiç sorun yaşamadım çok şükür.
Fakat bilindik sitelerden almakta fayda var tabi ki.. :42:

Hangi siteden alışveriş yapmayı düşünüyorsunuz ona göre yorum yapalım isterseniz?

Ben de internetten alışveriş yapıyorum bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama şans işi bence, benim sorun yaşamadım dediğim siteler için binlerce şikayet var. O yüzden güvenilirlik konusunda bir şey diyemiyorum ama bence oyuncak alacaksanız elle dokunarak görerek almanız daha iyi olur diye düşünüyorum. Çocuğa zararlı madde içeriyor mu, çin malı mı vs. bakabilmek için. Çünkü internette göründükleri gibi olmuyor çoğu zaman ve ürün açıklamaları yeterli olmuyor.

gittigidiyor, hepsiburada, hızlıal yalnızca bu 3 siteden alışveriş yapıyorum,
hiç sorun yaşamadım.
Hızlıal dan kulaklık almıştım arızalı çıktı kolayca iade ettim.
Gittigidiyor dan Hava nemlendirici makine almıştım görseli gibi çıkmadı, ürün tanıtımında eksik bilgi vardı kolayca iade ettim.
Geçen hafta Hızlı aldan Arzum ateş ölçer aldım, bugünde Arzum hava nemlendirici aldım.
Gittigidiyor dan, Arzum yoğurt makinesi , bilgisayar kulaklıkları 10 tane falan, süt sağma makinesi, süt saklama kabı, Eşarp askısı, kızıma suluk, hatırlayamadığım bir çok şey,
kızımın bezlerini hepsiburada.com dan toptan alıyorum, hem hesaplı oluyor hemde taksitli
Geçenlerde hepsiburada.com dan eşime bluetooth kulaklık aldım. önceki yıl kondisyon bisikleti almıştım.
Ama içlerinde en hızlı gönderi yapanı gittigidiyor. Şimdi gititgidiyor da sepete ekleyip ay sonunda almayı planladığım siparişlerim var
1 ay sonra kızımın doğumgünü onun pasta malzemelerini oradan alacağım.
Birde kol saati almayı düşünüyorum henüz karar veremedim.
Hiç sorun yaşamadım tavsiye ederim.

canım gittigiiyor harici bende cok sitelerden yapıyorum ama gittigidiyor beni korkutuyor.
kimi insanlar dolandırabiliyyor.
nasıl seçebiliryosun :/

gitti gidiyorda satıcıyla yada ürünle ilgili sorun yaşarsan paranı satıcının hesabına aktarmak için onay vermezsin...
zaten paran hemen satıcıya aktarılmıyor senin onayın olmadan havuzda bekletiliyor... iki gün içinde ürün eline ulaşıyor sonra 3 iş günü sistem senden onay bekliyor şayet üründen memnun kaldıysan onay veriyorsun siteye... yani dolandırılmak gibi bir olasılığın kalmıyor ürünü beğenmediysen yada ürün eline ulaşmadıysa onay vermezsin para tekrardan senin hesabına geçer:40:

7,8 defa internetten alışveriş yaptım. Aldıklarım arasından en fazla 2 tanesinden memnun kalmışımdır. Hiçte resimlerde göründüğü gibi olmuyor. Hatta geçen gün bebek yastığı aldım gittigidiyordan, bellonanın. Berbat bişeydi. Kırlent gibi kapkalın bişey bebeğin o yastıkta yatması mümkün değil. Param çarçur oldu. İadeyle filanda uğraşmadım. Şuandada bi kondisyon bisikleti bekliyorum, kargoda barkotu kaybolmuş elime ulaşmadı, telefon görüşmeleri yapıyorum elime ulaşsın diye. Rezillik anlayacağın. Görüp almak en güzeli. Ama işte imkanım olmuyor çıkmaya. Daha da almam heralde internetten bişey.

bende Internettten Alısverıs yapacaktım ama kredı kartım olmadıgı ıcın yapamıyorum ne absürt bişi :(

Benim bulunduğum yer küçük olduğu için oyuncak bulma konusunda güçlük çekiyorum eğitici köpek buldum ondan alıcam hangi site daha avantajlı yada bu oyuncaktan alan var mı acaba

gitti gidiyorda satıcıyla yada ürünle ilgili sorun yaşarsan paranı satıcının hesabına aktarmak için onay vermezsin...
zaten paran hemen satıcıya aktarılmıyor senin onayın olmadan havuzda bekletiliyor... iki gün içinde ürün eline ulaşıyor sonra 3 iş günü sistem senden onay bekliyor şayet üründen memnun kaldıysan onay veriyorsun siteye... yani dolandırılmak gibi bir olasılığın kalmıyor ürünü beğenmediysen yada ürün eline ulaşmadıysa onay vermezsin para tekrardan senin hesabına geçer:40:

bunu bilmiyordum ben de gittigidiyordan alışveriş yapıyorum bazen ama onay falan istemediler hiç.

markafoni trendyol limango morhipo bunların hepsinden alışveriş yapıyorum 2 yıldır.hiç bi sorun yaşamadım.en son bi mama takımı almıştım yiğenime markafoniden.kırık gelmiş.ama kontrol etmeden almış annem yani tutanak tutulmamış.hemen müşteri hizmetlerini aradım yollayın dediler ve ertesi gün paramı tekrar hesabıma aktardıklarını bildiren bi msj aldım.aynı ürünü vip dükkanda görüp tekrar aldım ve kırık çıktı yine yolladım tam 1,5 ay oldu ne iade ne bişey.üstelik bi etek aldım teslim tarihi geçeli 2 ay olmasına rağmen hala göndermediler arıyorum ulaşamıyorum bile.vipdükkanı kesinlikle tavsiye etmiyorum.

İnternet üzerinden alışveriş son derece güvenli bana göre, özellikle bilindik sitelerden bir sorun yaşamadım bugüne kadar ben. Yeğenim olacağını öğrendiğimizden beri, bebek ürünleriyle ilgili sık sık internet üzerinden alışveriş yaptık ailecek, trendyol, markafoni, limango'nun kampanyaları, butikbebe, vs. son derece uygun ve çeşitli ürünler sunuyor. Kredi kartıyla ilgili bir sorunda yaşamadık.

Ayrıca ben otobüs biletlerimi ve deterjan, un gibi büyük hacimli ürünleri de migros, carrefour gibi büyük marketlerin internet sitelerinden yapıyorum taşımak istemediğim için ordada bir problem yaşamadım.

bunu bilmiyordum ben de gittigidiyordan alışveriş yapıyorum bazen ama onay falan istemediler hiç.

Ayrıca arayıp istemiyorlar sipariş takip listende ürünü onayla diye bir kısım var.
Sana onay vermen için bir süre tanıyorlar o süre içerisinde itiraz edebiliyorsun ama süreyi aştığında onaylamış sayılıyorsun.
Otobüs, uçak biletlerini de internetten alıyorum.

Son düzenleme:
Back