Kızlar bu telefonun çin malı olduğu çok belli.. Az çok telefondan teknolojiden anlayan ve ya gittiği bir elektronik dükkan da az çok inceleme yapan biri bu telefonun çin malı olduğunu anlar..
Yazık ya 500 Eur ne demek..
ama internetten aldığın için bilemiyorsun eline ne gelicek, internete orjinal bir tanesinin fotosunu koyuyorlar, yoksa kutuyu açar açmaz herkes dolandırıldığını anlıyor zaten
İrtibata geçtiniz mi veren yerle? Bence polise gidin ve dolandırıldığınızı söyleyin :26:
Badecim çocuğun istediği tel c7
ahhh ahh erken bunama belirtileri bunlar o benim istediğim tel.
ahhh ahh erken bunama belirtileri bunlar o benim istediğim tel.
ama internetten aldığın için bilemiyorsun eline ne gelicek, internete orjinal bir tanesinin fotosunu koyuyorlar, yoksa kutuyu açar açmaz herkes dolandırıldığını anlıyor zaten
kiz neresinden anlican bende var bundan aynisi iste bi fark yok :26:
şimdilik çıkıyorum kızlar şikayet edecek siteleri bilen varsa bekliyorum
ben sana hemen söyliyeyim canım prosedürü.. ilk önce bir genpa servisini buluyorsun tlfnu tamire bırakıyorsunuz.. tamir edip verirlerse ne ala.. yasal süre tamir için 20 gün artık sanırım.. vermezlerse fatura kimin üzerineyse bağlı bulunduğunuz belediyeye gidip tüketici bölümünü bulup sana form veriyorlar.. adres tlf vs bilgileri için ondan sonra üzerinden bi yaklaşık 90 gün civarı geçiyor bu arada soru formda var para iadesi mi ürün değişim mi sen paranı iade derseeenn sonrasın da iade ediyorlar canım.
ben sana hemen söyliyeyim canım prosedürü.. ilk önce bir genpa servisini buluyorsun tlfnu tamire bırakıyorsunuz.. tamir edip verirlerse ne ala.. yasal süre tamir için 20 gün artık sanırım.. vermezlerse fatura kimin üzerineyse bağlı bulunduğunuz belediyeye gidip tüketici bölümünü bulup sana form veriyorlar.. adres tlf vs bilgileri için ondan sonra üzerinden bi yaklaşık 90 gün civarı geçiyor bu arada soru formda var para iadesi mi ürün değişim mi sen paranı iade derseeenn sonrasın da iade ediyorlar canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?