İnternetten alınan kampanyalı telefonu nasıl iade edebiliriz?

kiz neresinden anlican bende var bundan aynisi iste bi fark yok :26:

ama internetten aldığın için bilemiyorsun eline ne gelicek, internete orjinal bir tanesinin fotosunu koyuyorlar, yoksa kutuyu açar açmaz herkes dolandırıldığını anlıyor zaten

aynen öyle canım kutuyu açana kadar ne olduğu anlamıyosun

İrtibata geçtiniz mi veren yerle? Bence polise gidin ve dolandırıldığınızı söyleyin :26:

Badecim çocuğun istediği tel c7

ahhh ahh erken bunama belirtileri bunlar o benim istediğim tel.

işte istediğin telefon olunca gözün bişey görmüyo kandırıldığını dahi anlamıyosun,c7 die die en son aldı onu
açmıyolarmış şuan telefonu,onun öncesinde sürekli arıyolar diyodu,oda aramış hep açmışlar telefonu şimdi ortada yoklar

Son düzenleme:
ahhh ahh erken bunama belirtileri bunlar o benim istediğim tel.

Heee pardon

ama internetten aldığın için bilemiyorsun eline ne gelicek, internete orjinal bir tanesinin fotosunu koyuyorlar, yoksa kutuyu açar açmaz herkes dolandırıldığını anlıyor zaten

İnternetten zaten elektronik bir şey alınmaz bu yüzden..
kiz neresinden anlican bende var bundan aynisi iste bi fark yok :26:

Yok be canım Tolganın ki de Iphone 4.. Çok fark var ya... Görüntüsü bile değişik dikkat et

şimdilik çıkıyorum kızlar şikayet edecek siteleri bilen varsa bekliyorum

ben sana hemen söyliyeyim canım prosedürü.. ilk önce bir genpa servisini buluyorsun tlfnu tamire bırakıyorsunuz.. tamir edip verirlerse ne ala.. yasal süre tamir için 20 gün artık sanırım.. vermezlerse fatura kimin üzerineyse bağlı bulunduğunuz belediyeye gidip tüketici bölümünü bulup sana form veriyorlar.. adres tlf vs bilgileri için ondan sonra üzerinden bi yaklaşık 90 gün civarı geçiyor bu arada soru formda var para iadesi mi ürün değişim mi sen paranı iade derseeenn sonrasın da iade ediyorlar canım.

bu aradaa yetkili servis olsun mutlaka ve servis formunu kaybetme..

biz sadece parayı geri almaya çalışıcaz artık canım.sağol bilgin için inşallah sonuca ulaşırız burdan

Benim erkek kardeşimde net üzerinden nokiac7 almıştı bir sene olucak ozaman 900 küsürdü fiyatı şimdi 800 civarıymış bizimkisi çin malı degildi güvenilir bir siteden almıştı kardeşim ama ben net üzerinden hiç bir şey almadım kardeşim netten alır hep

şikayet için belli bi süre varmı biliyomusun peki???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…