İnternetten alınan kampanyalı telefonu nasıl iade edebiliriz?

love_my

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2009
3.119
1
156
Diğer
arkadaşlar bi hafta önce erkek ark.bi kampanyaya girmiş netten..bayram kampanyası deyip tlfn yollayacaklarını söylemişler 399 tl karşılığında tlfnda güzel bitlfn nokıa.parayı yatırdı,yatırdıktan sonra bugün tlfn gelmiş,çin malı yollamışlar ayr açılmıyo bi telefon..parayı geri almak için ne yapabiliriz??bilgisi olan varmı bu konuda

yani o telefonun normal fiyati bayagi ucuksa ve onlarda bayram kampanyasi diye cok ucuk indirim yapmislarsa cin mali olmasi kacinilmaz zaten parayi geri alabilirmisiniz bilmiyorum malesef gecmis olsun :51:

arkadaşlar bi hafta önce erkek ark.bi kampanyaya girmiş netten..bayram kampanyası deyip tlfn yollayacaklarını söylemişler 399 tl karşılığında tlfnda güzel bitlfn nokıa.parayı yatırdı,yatırdıktan sonra bugün tlfn gelmiş,çin malı yollamışlar ayr açılmıyo bi telefon..parayı geri almak için ne yapabiliriz??bilgisi olan varmı bu konuda

Garantisi var mı? Sitede çin malı olduğu belirtilmiş mi? Ve en önemlisi site güvenilir bilindik bir site mi?

Direk paranızı vermezler diye düşünüyorum çünkü...

nokıa c7 face üzerinden kampanya başlatmışlar sözde,erkek ark.kazandınız demişler forummu ne doldurmuş.genpa garantili bayram kampanyasından dolayı fiyatı düşürdük,demişler..telefon şuan geldi dediklerinn hepsi fos çıktı

tüketici hakları derneği var bildiğim kadarıyla onlar bu konularda baya bi yardımcı oluyorlar, bir araştırın isterseniz.

nokıa c7 face üzerinden kampanya başlatmışlar sözde,erkek ark.kazandınız demişler forummu ne doldurmuş.genpa garantili bayram kampanyasından dolayı fiyatı düşürdük,demişler..telefon şuan geldi dediklerinn hepsi fos çıktı

telefon normalde 700 lira filanmis simdi baktim netten INSALLAH geri verebilirsiniz uzuldum simdi arkadasin koydugu videodaki gibiyse bide :25:

bayram yaklaştıya artık birsürü kampa çıkartıyolar yeni,inanılmayacak gibi değilki,400tl gitti işte..şikayet edilen biyer daha varmış paranı geri alabilirsin demişler,ama onlarda bayram iznine çıkmış,bayramdan sonra şikayette bulun demişler varmı böyle bişey ya,adamlar o parayı çoktan yemiş olacaklar

Benim telefon c7. Geçen sene 1000TL ye aldım, bu sene bazı yerlerde, 800 bazı yerlerde 990(geçen gün media markette baktım 993 TL idi), ikinci elleri de 500 lira filan..

Ahh be güzelim çok belli zaten o telefonu 400 tl ye alamayacağınız :26:

Bence en fazla polise gidebilirsiniz.. Poliste dolandırıcılıktan yakalayabilirse yakalar... :26:

geçmiş olsun..bir bardak sğuk su için bence..çünkü onlar kılıfını hazırlayıp öyle dolandırıyolar maalesef

Benim telefon c7. Geçen sene 1000TL ye aldım, bu sene bazı yerlerde, 800 bazı yerlerde 990(geçen gün media markette baktım 993 TL idi), ikinci elleri de 500 lira filan..

Ahh be güzelim çok belli zaten o telefonu 400 tl ye alamayacağınız :26:

Bence en fazla polise gidebilirsiniz.. Poliste dolandırıcılıktan yakalayabilirse yakalar... :26:

çok konuştuk aslında kandırıyolarsa die dedim bu fiyata kadar düşemez bu tfln,normal fiyatını biliyodum hatta o tlfnu çok istiyodu,böyle çıkınca karşısına form doldurmuş,insanın o an eli kolu bağlanıyo işte,o parayı nasıl geri alırız bilmiyorumya

çok konuştuk aslında kandırıyolarsa die dedim bu fiyata kadar düşemez bu tfln,normal fiyatını biliyodum hatta o tlfnu çok istiyodu,böyle çıkınca karşısına form doldurmuş,insanın o an eli kolu bağlanıyo işte,o parayı nasıl geri alırız bilmiyorumya

du tahmin edeyim tutturabilecekmiyim..galaxy s serisinden 2 veya 3 ????????????????????

öncelikle geçmiş olsun, çok oldu bu olay son dönemlerde, hatta şu linke bak telefonun durumu buysa baya bi insanı dolandırdılar.

Bir Türk Harikası - iPhone 4s 32GB - Low Battery - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

yapabileceği tek şey polise gitmek ve suç duyurusunda bulunmak ama bildiğim kadarıyla dolandırıcılığı yapanlar yakalansa bile parasını geri alamayabilir.

Kızlar bu telefonun çin malı olduğu çok belli.. Az çok telefondan teknolojiden anlayan ve ya gittiği bir elektronik dükkan da az çok inceleme yapan biri bu telefonun çin malı olduğunu anlar..

Yazık ya 500 Eur ne demek..

İrtibata geçtiniz mi veren yerle? Bence polise gidin ve dolandırıldığınızı söyleyin :26:

du tahmin edeyim tutturabilecekmiyim..galaxy s serisinden 2 veya 3 ????????????????????

Badecim çocuğun istediği tel c7 :27:

Kızlar bu telefonun çin malı olduğu çok belli.. Az çok telefondan teknolojiden anlayan ve ya gittiği bir elektronik dükkan da az çok inceleme yapan biri bu telefonun çin malı olduğunu anlar..

Yazık ya 500 Eur ne demek..

ama internetten aldığın için bilemiyorsun eline ne gelicek, internete orjinal bir tanesinin fotosunu koyuyorlar, yoksa kutuyu açar açmaz herkes dolandırıldığını anlıyor zaten

Back