Eki Görüntüle 814642
Resimdeki gelinlik modelini çok beğenmiş, günün birinde bilgisayarıma kaydetmiştim. Düğün hazırlıkları yavaş yavaş başlayınca bende geri dönüp, bu fotoğrafın orjinalini bulma gayeti içine girdim. (Google görsel aramadan buldum) Bir de baktım ki, birçok moda evi bu resmi kendi sayfasına koymuş, altına da kendi modaevinin amblemini yapıştırmış, gelinlik modellerimiz diye gösteriyor. Aldatmaca, sahtekarlık değil midir bu? Ben bu resmi alıp herhangi bir moda evine de götürebilirm, ama birebir aynısını dikeceğinden nasıl emin olabilirim ki, gelinlik bu nihayetinde. Bir kadının hayatı boyunca giyeceği en önemli kıyafet. Alsınlar aynı modeli diksinler, ben ona karşı olamam, ama başkalarının diktiği, ardından mankene giydirip poz verdirdiği gelinliği sen al, kendin dikmiş gibi koy sitene. Yoksa bunlar gelinlik dikmiyor da, bi yerden hazır mı alıyorlar? Şaştım kaldım doğrusu :44: Siz siz olun internette gördüklerinize pek itibar etmeyin. 2014 gelinlerine bol sabırlar, iyi şanslar diliyorum. İşiniz rast gitsin.
konuyu açalı bayağı bi zaman olmuş ama ben yeni gördüğüm için yorum yapmak istedim. evet bi çok moda evi taklit gelinlikler satıyo özellikle ismi bilinmiş moda evlerinin sitelerinde ki gelinlik yabancı gelinlik sitelerinde fazla sayıda mevcut. bazı modelleri yurt dışından getirtiyolar ya da katalog çalışması yaptıkları için aynı modelleri bi kaç yerde görmek mümkün. evet bazı moda evleri kendileri dikim yapıyolar ama stilistleri tasarımcıları yok ya bi gelinliğin aynısını dikiyolar ya da bi kaç şey ekleyip farklı gibi gösteriyolar. zaten bu gelinliklerin üstündeki taşlar danteller fabrikadan özel çıkıyo tül üzerinde kumaş üzerinde hazır oluyo onları gelinlik üstüne dikiyolar hatta iki parça olan gelinlikler başka yerden özel geliyomuş üstü. bana bi kaç yer demişti istediğin model varsa sipariş verir getirtiriz diye
tatlim bence gelinlik isinde en onemli olan huven. ben dedigin gibi internetten bir model begendim sonra iki tane gelinlikci ile gorustim dikisini begendigim trmiz olan ile anlastim. col guzel bir dantel aldik. dikime dugune dogru baslanacak. gosterdigim gelinligin birabir aynisi olacagini dusunuyorum cunku dikrcek ekip benim dikkat etmedig ayrintolara dikkat ederek dantel secimini falan yapti o nedenle istedigin tarza karar ver bunlar senelerdir gelinlik diken insanlar islerini biliyorlar sanada guvenecegin birini bulup gelinlik dikimini ona teslim etmek kaliyor 😊Bende kandım ilk önce, dışarıdan ne kadar basit bir gelinlikçi gibi duruyor ama meğer içinde ne güzel gelinlikler varmış dedim. Neyse ki erken uyandım. Gelinlik dikim işinden de vazgeçtim. Benim gelinlik bakanlara nacizane fikrim. İnternetten gelinlik modeli beğenip, bi modacıya götürüp diktireyim fikrine kapılmasınlar. Hakan Akkaya, Nur Yerlitaşla falan çalışmayacaksanız tabiBen nedense dikimde orjinalini yakalayanları görmedim, ki kk'da da fazlasıyla paylaşılıyor bu tür dikim yaptıranlar. Hani aynısını dikebilse amenna..
Allah herkesin gönlüne göre versin, renkler ve zevkler tartışılamaz da, kalite açısndan uyanık olmak lazım..
tatlim bence gelinlik isinde en onemli olan huven. ben dedigin gibi internetten bir model begendim sonra iki tane gelinlikci ile gorustim dikisini begendigim trmiz olan ile anlastim. col guzel bir dantel aldik. dikime dugune dogru baslanacak. gosterdigim gelinligin birabir aynisi olacagini dusunuyorum cunku dikrcek ekip benim dikkat etmedig ayrintolara dikkat ederek dantel secimini falan yapti o nedenle istedigin tarza karar ver bunlar senelerdir gelinlik diken insanlar islerini biliyorlar sanada guvenecegin birini bulup gelinlik dikimini ona teslim etmek kaliyor 😊
tatlim bence gelinlik isinde en onemli olan huven. ben dedigin gibi internetten bir model begendim sonra iki tane gelinlikci ile gorustim dikisini begendigim trmiz olan ile anlastim. col guzel bir dantel aldik. dikime dugune dogru baslanacak. gosterdigim gelinligin birabir aynisi olacagini dusunuyorum cunku dikrcek ekip benim dikkat etmedig ayrintolara dikkat ederek dantel secimini falan yapti o nedenle istedigin tarza karar ver bunlar senelerdir gelinlik diken insanlar islerini biliyorlar sanada guvenecegin birini bulup gelinlik dikimini ona teslim etmek kaliyor 😊
bursada nüans var altıparmakta orayı tavsiye edebilirim abimin nişan için oraya gitmiştik. gelinliğini de nalbantoğlunda bi yere diktirdik şimdi ismini tam hatırlamıyorum ama herkes söyliycez diye and içmiştik resmen konuyu görünce söyliyim dedim:) adı gelmedi aklıma şimdi kağan parfümerinin tam karşısında tarık edizin yanındaki moda evi. nereye giderseniz gidin oraya gitmeyin. oranın rahibi kadın kadar kötü bir satıcı görmedim ben ömrümde. taksidi iki gün geciktirdiler diye yapmadığını bırakmadı. ben de o gün tesadüfen yanlarındaydım. nasıl aksi bir kadın anlatamam. ki o gün taksidi götürmeye gitmişlerdi işlerden dolayı uğrayamayıp geç getireceklerini de söylemişler yani. ben anlamam o para gününde gelicek taa nerelerden getirdim ben o taşları filan diyo daha gelinliği kesmemişti bile bırak istemiyoruz dediler hayır iptal ederseniz paranız yanar ben kestim biçtim kumaşı diyo, göster diyoruz göstemiyo. yengeyle aram pek iyi değil ama o gün çok üzülmüştüm o kadın yüzünden hiç içine sinmedi gelinliği zorla gitti provalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?