- 22 Eylül 2013
- 5.478
- 3.736
- 248
Resimdeki gelinlik modelini çok beğenmiş, günün birinde bilgisayarıma kaydetmiştim. Düğün hazırlıkları yavaş yavaş başlayınca bende geri dönüp, bu fotoğrafın orjinalini bulma gayeti içine girdim. (Google görsel aramadan buldum) Bir de baktım ki, birçok moda evi bu resmi kendi sayfasına koymuş, altına da kendi modaevinin amblemini yapıştırmış, gelinlik modellerimiz diye gösteriyor. Aldatmaca, sahtekarlık değil midir bu? Ben bu resmi alıp herhangi bir moda evine de götürebilirm, ama birebir aynısını dikeceğinden nasıl emin olabilirim ki, gelinlik bu nihayetinde. Bir kadının hayatı boyunca giyeceği en önemli kıyafet. Alsınlar aynı modeli diksinler, ben ona karşı olamam, ama başkalarının diktiği, ardından mankene giydirip poz verdirdiği gelinliği sen al, kendin dikmiş gibi koy sitene. Yoksa bunlar gelinlik dikmiyor da, bi yerden hazır mı alıyorlar? Şaştım kaldım doğrusu :44: Siz siz olun internette gördüklerinize pek itibar etmeyin. 2014 gelinlerine bol sabırlar, iyi şanslar diliyorum. İşiniz rast gitsin.