- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
meslegim yok su an ingilizce biliyorum ve fransizca.Sizin mesleğiniz nedir?
meslegim yok su an ingilizce biliyorum ve fransizca.
hmmm ya cok kisi var bakiyorum. findik ailesinin var baya izleniyo kazaniyitlqrdu. ben ogretici oyunlar yuklesem nasil olur acaba. online ders yada . bikac yil ogretmenlik yaptim biraz hqkimim ama ara verdimAnladım.
Online olsa dahi eğitim vermek için belli şeyleri bilmeniz lazım. Hele çocuklar için. yetişkin birine anlatır gibi anlatamazsınız yabancı dili.
Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın ancak bir dili konuşmak başka o dilin kurallarına hakim olup bir başkasına öğretmek bambaşka.
Türkçe konuşuyoruz hepimiz ama iş gramere geldiğinde çoğumuz yüklemi özneyi zarfı bilmeyiz.
Düşünceniz videolar çok izlensin ve reklam alayım şeklinde sanırım. Böyle düşününce çok makul görünmedi bana.
hmmm ya cok kisi var bakiyorum. findik ailesinin var baya izleniyo kazaniyitlqrdu. ben ogretici oyunlar yuklesem nasil olur acaba. online ders yada . bikac yil ogretmenlik yaptim biraz hqkimim ama ara verdim
paraya cevirmek istiyorum ama zor geliyor. intertten ders qnlatabilirim ceviri zor ama denerim bide youtube icerik yukleyip para kazaniliyo . ama hiccc fikri m yok . aylik bin t'l olsa bile gobek atarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?