• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnternet üzerinden yapılabilecek iş fikirleri istiyorum

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kizlar ing biliyorum orta derecede . youtubeda ne yapip para kazanabilirimm . ders anlatmayi dusundum yada cocuklar icin ing ogretici oyunlar ama nasil oyunlar . fikri olan yada bu isi yapan var mi ? bir aile var benli cinli basit seyler yapiyolar ama duvlex evdz yasiyolar ve baya izlenme orqnlari var. bir ara cocukla oyunlar mi iynasam yuklesem dedim o aile gibi esim olmaz binlerce goz bakmis olacak hersey olur dedi . of kafam karisik. ama ben online yada internetten dillerimi nasil paraya cevirirmm

paraya cevirmek istiyorum ama zor geliyor. intertten ders qnlatabilirim ceviri zor ama denerim bide youtube icerik yukleyip para kazaniliyo . ama hiccc fikri m yok . aylik bin t'l olsa bile gobek atarim.

zor derkeb ogrenci nasil bulucam veya youtube icerik ne yikleyebilrim ingilizce kullanarak

meslegim yok su an ingilizce biliyorum ve fransizca.

Anladım.
Online olsa dahi eğitim vermek için belli şeyleri bilmeniz lazım. Hele çocuklar için. yetişkin birine anlatır gibi anlatamazsınız yabancı dili.
Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın ancak bir dili konuşmak başka o dilin kurallarına hakim olup bir başkasına öğretmek bambaşka.
Türkçe konuşuyoruz hepimiz ama iş gramere geldiğinde çoğumuz yüklemi özneyi zarfı bilmeyiz.

Düşünceniz videolar çok izlensin ve reklam alayım şeklinde sanırım. Böyle düşününce çok makul görünmedi bana.

Anladım.
Online olsa dahi eğitim vermek için belli şeyleri bilmeniz lazım. Hele çocuklar için. yetişkin birine anlatır gibi anlatamazsınız yabancı dili.
Hevesinizi kaçırmak gibi olmasın ancak bir dili konuşmak başka o dilin kurallarına hakim olup bir başkasına öğretmek bambaşka.
Türkçe konuşuyoruz hepimiz ama iş gramere geldiğinde çoğumuz yüklemi özneyi zarfı bilmeyiz.

Düşünceniz videolar çok izlensin ve reklam alayım şeklinde sanırım. Böyle düşününce çok makul görünmedi bana.
hmmm ya cok kisi var bakiyorum. findik ailesinin var baya izleniyo kazaniyitlqrdu. ben ogretici oyunlar yuklesem nasil olur acaba. online ders yada . bikac yil ogretmenlik yaptim biraz hqkimim ama ara verdim

para kazanmam lazim evde durdukca dusunuyorum cok. bunaliyorum. parayadz ihtycm var kebdime guvenim gelir .

hmmm ya cok kisi var bakiyorum. findik ailesinin var baya izleniyo kazaniyitlqrdu. ben ogretici oyunlar yuklesem nasil olur acaba. online ders yada . bikac yil ogretmenlik yaptim biraz hqkimim ama ara verdim

Pedagojik formasyonunuz var mı?
Eğer yoksa çocukla alakalı işlere girmeyin lütfen çünkü karmakarışık olur.
Mesleğinizi o yüzden sordum öğretici olabilecek misiniz diye. Biraz hakimiyetle olacak bir şey değil çünkü bu.
Farklı alanlar deneyin isterseniz.
El işleri, makyaj, yemek tarifi vs vs.

paraya cevirmek istiyorum ama zor geliyor. intertten ders qnlatabilirim ceviri zor ama denerim bide youtube icerik yukleyip para kazaniliyo . ama hiccc fikri m yok . aylik bin t'l olsa bile gobek atarim.

Daha geçtiğimiz gün size bu para kazanma yollarını önerdiğimde yapamayacağınızı ve kazandırmadığını söylemiştiniz, lafıma gelmişsiniz. Ne oldu, düğününüzde takılan altınların parasıyla ödediğiniz ortak kredi kartı borcunuzu kimseye mâl edemeyince bari açığı kendim kazanıp kapatayım mı dediniz?

Ablacım Türkçen rezalet, kimse senden ders mers almaz hele de "orta düzey" İngilizceyle. Dubleks yazmayı bilmiyorsun daha İngilizcesiyle bile alakası yok yazdığın şeyin. Biraz kendini geliştir, böyle olmaz zor. Mesela bir Türkçe yazım kılavuzu alıp işe başla.

Konular doğru bölümlere açılacak.
Mısınız, lütfen deyince dikkate alınmıyor demek ki, bdvye her aklınıza geleni açamazsınız kuralını en çok ihlal edenler diye liste yayınlayacağım artık.

Çocuklar okuldaki derslerden bikiyor birde ders icin youtube 'a gireceklerini hiç sanmıyorum.

Back
X